be2
be2 Tilmelde
be2 Kontakt
be2 Profil

Vores anmeldelse

I over 15 år, har be2 matched singler over hele verden gennem deres dating side. Grundlagt i 2004, dette tyske firma hævder at være et af de førende dating sites i Europa. Siden lanceringen har be2 udvidet sig i 38 forskellige lande og hævder at have matchet tusindvis af par gennem deres datingside.

Be2s matchmaking algoritme gør det muligt for sine medlemmer at møde deres rette match. Imidlertid kan kun premiummedlemmer få adgang til vigtige kontaktfunktioner som læsning og afsendelse af meddelelser. Gratis medlemmer kan ikke gøre noget i dating platform undtagen at gennemse deres matches, hvor de fleste har censureret ansigter. Dette er også årsagen til, at be2 medlemmer bliver lokket til at abonnere på et premium medlemskab.

Læs vores fulde be2 anmeldelse og find ud af, om du abonnerer på et premium medlemskab som er dine penge værd.

Nye medlemmer på be2 i [[måned]] [[år]] i sammenligning

Her kan du se, hvordan medlemstallene hos be2 udvikler sig sammenlignet med andre

Test LiveJasmin gratis

be2 Medlemsstruktur

Medlemmer
150.000 fra Denmark
Medlemmers aktivitet
6.000 nye medlemmer per måned
Kønsfordeling
50 %
50 %
 • Over 700.000 brugere over hele verden
 • De fleste brugere søger kærlighed og seriøse forhold
 • Størstedelen af brugerne kommer fra europæiske lande
 • Der er absolut ingen falske profiler
 • Få aktive medlemmer har premium medlemskab

Størstedelen af be2s medlemmer er fra forskellige lande i Europa. Medlemmerne af dette dating site er forskellige når det kommer til alder og køn. Siden be2 er en matchmaking dating side, hvor de fleste af dets medlemmer er seriøse med at lede efter kærlighed og langsigtede relationer. Det ser imidlertid ud til, at der kun er nogle få aktive præmiemedlemmer på datingsiden på grund af sit dyre premium abonnement.

Nogle kilder siger, at be2 har over 30 millioner brugere over hele verden. Men på be2's hjemmeside hedder det klart, at dating siden har over 766.000 singler. En mulig årsag til dette ville være at stedet rydder op i deres medlemsbase - fjerner inaktive og mistænkelige profiler efter at mange af deres scam-kontroverser er blevet offentliggjort.

Tilmelding på be2

be2 Tilmelde
 • Homoseksualitet kan deles
 • Besvarelse af personlighedstest er påkrævet
 • Du kan sløre det profilbillede, du uploader
 • Der er en e-mail-verifikation

Før du tilmelder dig en konto på be2, skal du først oplyse dit køn og seksuelle præferencer. Hvis du er homoseksuel, kan du vælge det samme køn. Derefter skal du angive din e-mail-adresse for din kontoverifikation og fakturering. Vælg derefter et brugernavn.

Når dit brugernavn er blevet godkendt, bliver du bedt om at besvare en personlighedstest. Personlighedstesten indebærer spørgsmål om din karakter, opfattelse af forskellige ting og personligheden af dit ideelle match. Disse spørgsmål besvares for det meste ved at vælge om du er "mere denne eller den" gennem en nummereret skala på 1-5. Når du har gennemført personlighedstesten, beregner be2 dine resultater, som vil danne grundlag for dine match-anbefalinger.

Registreringsprocessen slutter ikke der. Derefter skal du meddele nogle af dine personlige oplysninger på datingsiden. Disse omfatter dit navn, fødselsdag, placering, erhverv, uddannelse, indkomst (andre medlemmer kan ikke se dette), religion, vaner og nogle detaljer om din personlighed og udseende. Alle felter skal udfyldes.
Når du får signalet til at fortsætte, vil be2 bede dig om at uploade et profilbillede. Du har mulighed for at censurere dit profilbillede, så det kun vises til premiummedlemmer eller nogle brugere, du vælger at vise det til. Uploading af et profilbillede er ikke påkrævet, men anbefales stærkt.

Tag kontakt på be2

be2 Kontakt
 • Alle vigtige kontaktfunktioner er kun til premium abonnenter
 • Matches er baseret på personlighedstestens kompatibilitet
 • Nyt sæt af matchese vises 24 timer efter, at du har anvendt nye søgefiltre

At være et premium medlem på be2 gør dig ustoppelig, når det kommer til at interagere med andre medlemmer af dating siden. Du kan læse og sende ubegrænsede meddelelser til dine matches, og du kan også markere medlemmer til din favoritliste.

Be2 har to måder at matche medlemmer. Den første er gennem en matchanbefaling baseret på kompatibilitet. Be2 forsyner dig med en liste over kompatible matchforslag, som opdateres hver 24. time. Hvert forslag har en markør (cirkel) og et tal, der repræsenterer, hvor kompatibel du er med det specifikke match. Cirklen der er skitseret med grøn repræsenterer hvor meget i er ens, og med rødt, hvilket viser hvor meget du og den match er forskellige. Nummeret inde i denne cirkel er din kompatibilitetsscore. Jo højere tallet jo bedre.

Den anden matchmaking tilgang af be2 er gennem "Picture Voting." På højre side af siden "Matches" ses en roulette-type matchende funktion. Et billede af et potentiel match vises, og nedenunder er to handlingsknapper: 'X' og en tommel op-knap. Når du vælger tommelfingerknappen, sendes en lignende til den pågældende bruger, og ved at vælge 'X''en vil du automatisk komme til det næste billede.

Test be2 gratis

be2 Profilkvalitet

be2 Profil
 • Profilbilleder kan indstilles til private
 • Du kan anmode andre medlemmer om at fuldføre deres profil
 • Profiler viser hvilke egenskaber brugeren sætter pris på
 • Du kan se et resumé af hvilke egenskaber du og medlemmet begge sætter pris på

  Medlemsprofiler af be2-medlemmer kan vise meget information om brugerens personlighed og interesser, idet brugeren udfylder alle dele af hans eller hendes profil. Hver profil har en 'Om mig' sektion, som normalt er en en-linje introduktion sammensat af den pågældende bruger. Nedenfor findes en hurtig oversigt over brugerens grundlæggende oplysninger og detaljer vedrørende udseende.

  Hver medlems profil indeholder oplysninger om medlemmets interesser. Disse interesser er organiseret efter kategori som musik, læsning, sport, film, mad, ferie, blandt andre. Dette afsnit viser også egenskaber og karakter træk.

  På højre side af hver medlems profil er afsnittet kaldet 'Din kompatibilitet'. I dette afsnit vises din kompatibilitetsscore med det pågældende medlem, sammen med et resumé af lighedspunkterne for det, du sætter pris på. Der er også en forklaring og en mere detaljeret graf over din kompatibilitet med det pågældende medlem, når du klikker på knappen 'Flere detaljer om matching'.

  be2 App

  be2-app
  • Det er hurtigere og lettere at tilmelde dig via mobilappen
  • Mobil appen er designet til at give en behagelig brugeroplevelse
  • Alle funktioner er de samme som på deres hjemmeside
  • Der er ingen chatfunktion i modsætning til andre dating mobil apps
  • Appen kan downloades gratis fra Apple App Store og Google Play Butik

  Be2s mobilapp tilbyder de samme funktioner som hjemmesiden. Det er designet til at give en fremragende mobil dating oplevelse til alle be2 medlemmer. Funktionerne er organiseret som faner i øverste menu, og kontoindstillingerne findes på den sammenbrudte menu til højre.

  Mens dine matchese vises i en liste på hjemmesiden, viser mobilappen dine kampe gennem et to-kolonne net. Rutenettet viser profilbillederne af dine matches sammen med deres navne, alder, placeringer og kompatibilitetsresultat.

  Som med medlemsprofilerne tager brugerens profilbillede det meste af skærmen, og du skal rulle ned for at se hans eller hendes profiloplysninger. Kontaktknapperne, som f.eks. Beskeder og tilføjelse til din favoritliste, findes på højre side, oven på medlemmets profilbillede.

  Samlet set er mobilappen god at bruge, når du vil kontrollere dine daglige matches og svare på dine beskeder

  be2 Real Life Anmeldelse

  Jeg fandt be2 gennem en af mine kolleger. Han mødte sin kone der, efter seks måneders søgen. Jeg var tøvende først, til at tilmelde sig på grund af det noget store abonnementsgebyr men blev overbevist af samme kollega om, at det ville være det værd. Han sagde, at brugerne var seriøse om at finde kærlighed, så hvis jeg vil møde nogen til langsigtet dating (muligvis ægteskab), ville det være en god investering, fordi andre premium medlemmer tænker på samme måde. Jeg tilmeldte mig 3 måneders medlemskab og blev overrasket over, hvordan det udspillede sig. Efter en uge med at gennemse mine daglige matches, fandt jeg en kvinde, der tiltrak mig. Vi talte, og jeg indså, at vi havde samme humor og interesser. Vi gik ud på en date, og det var starten på vores kærlighedshistorie. Jeg er glad for at jeg tog dette spring, for nu er vi lykkeligt gift i tre år og har tvillinger på vej. - John

  Design og Brugervenlighed

  Be2s hjemmeside-design er enkel og nem at bruge. Da det ikke har nogen specielle egenskaber til at begynde med, har hjemmesiden ingen rod og har kun to primære faner på hovedhovedmenuen for hovedteksten. Disse to funktioner 'Matches og Indbakke' er repræsenteret af ikoner og viser en rød underretningsboble, hvis du har nye matchese eller meddelelser.

  Be2s hjemmesides primære farveskema spiller med hvid, grå og pink. Dette stimulerer dating siden til at være lige præcis, hvad den er lavet til, som er at matche mennesker sammen. Der er ikke noget fancy i be2s web- eller mobilappdesign. Appens brugergrænseflade er brugervenligt for alle aldersgrupper og brugerniveau.

  be2 Omkostninger og Priser

  Gratis tjenester
  • Konto registrering
  • Profil oprettelse
  • Upload billeder
  • Se dine daglige kampe
  • Gennemse medlemsprofiler
  • Test gratis nu
  Gebyrbaserede tjenester
  • Send og læs meddelelser
  • Se fotogallerier
  • Se, hvem der besøgte din profil
  • Tilføj kontakter til din favoritliste
  • Billedafstemning

  Er be2 dyrt eller billigt?

  I forhold til andre udbydere er be2 dyrt.
  Test gratis nu

  Varighed / Credits / MønterOmkostningerTotal
  Be2 Premium
  3 Måneder499,00 DKK / Måned1.497,00 DKK
  6 Måneder399,00 DKK / Måned2.394,00 DKK
  12 Måneder299,00 DKK / Måned3.588,00 DKK
  Badoo Priser
  Betalingsmuligheder
  • Kreditkort
  • PayPal
  Betalings diskretion
  • Både be2 S.à.r.L. og C-Date vises på dit kontoudtog .13 Rue du Commerce, L-1351 LU

  Et premium medlemskab i be2 er afgørende, hvis du vil have noget ud af dating siden. Alle kontaktfunktionerne i be2 kræver et premium abonnement. Hvis du er et gratis medlem, kan du kun se dine daglige matches. Men de fleste medlemmer vælger at skjule deres profilbilleder til gratis medlemmer, og du kan kun anmode om adgang for at se dem, hvis du har et premium medlemskab.

  Premium-medlemskabet fornyes automatisk i be2, bortset fra brugere, der registrerer sig fra staterne Californien, Oregon, Virginia, Louisiana, Connecticut og New Mexico. Dit premium medlemskab er automatisk fornyet til samme pris og pakkevarighed, som du først har brugt.

  Fup hos be2?

  Be2 har gennemgået meget spekulation efter at premium medlemmer af hjemmesiden har kaldt deres tjenester en fidus. Disse medlemmer sagde, at de modtog flere meddelelser, syntes godt om og favoritter (som alle ikke er tilgængelige for gratis medlemmer), selvom de ikke har uploadet et profilbillede endnu. De hævdede, at alle disse er entusiasmer for at få dem til at købe et premium medlemskab, og da de opgraderede deres konti, standsede meddelelserne. Disse meddelelser så ud til at de kom fra falske profiler.

  Særlige Funktioner

  Be2 indeholder nogle specielle funktioner der kan gøre din dating oplevelse fornøjelig og sjov.

  Bare spørg

  Denne funktion giver dig mulighed for at spørge dine matches om nogle præ-tekstede spørgsmål fra en liste. Gennem dette kan du finde ud af mere om en person uden at have en fuld samtale. Dette gør det også lettere for folk, der er bange for at tage det første skridt. Ved at bruge bare spørg, skal du bare læne dig tilbage og vente på svar, og lad samtalen strømme.

  Be2 Indeks

  Be2-indekset er resultatet af en kompleks beregning mellem dine personlighedstestresultater og profiloplysninger. Det er markøren for din personlighed i forhold til andre. Dit Be2-indeks er analysen af dine tendenser mellem rationalitet vs følelsesmæssighed, tradition vs innovation, afstand vs. vedhæftning og observation mod følelse.

  Be2-indekset bruges til at vurdere din grad af kompatibilitet med en anden person. Sådan er dine matches vurderet. Du kan læse mere om dette på højre side af enhver profil, du besøger under "Flere detaljer om match". Hvis du har lyst til, at din Be2-indeks er unøjagtig, bemærk at Be2-indekset kun er en relativ værdi.

  Vores vurdering

  Tilmelding: 4,5 / 5
  Tag kontakt: 2,0 / 5
  Profilkvalitet: 4,0 / 5
  Real Life Anmeldelse: 4,5 / 5

  Redaktørens konklusion

  DatingSider.dk Autor Chris Pleines
  Det er ingen tvivl om, at be2 allerede har rettet klagepunkterne fra deres tidligere medlemmer. På nuværende tidspunkt leverer de en tilfredsstillende dating platform for brugere, der ønsker at møde deres match. Da alle kontaktpersoner af be2 er låst for premiumbetalende medlemmer, er der absolut ingen falske profiler, som du kan støde på, på datingsiden. Brugere, du kommer til at snakke og interagere med, er garanteret at være autentiske og ægte med deres hensigt at finde deres sande kærlighed. Test dette datingside i dag, og måske venter dit match bare på din besked.
  Test be2 gratis

  be2 FAQ

  Hvad skal jeg bruge for at melde mig til be2?

  Tilmelding til be2 kræver, at du har en gyldig email-adresse. Du skal også give nogle personlige oplysninger om dig selv.

  Tilbyder be2 en 1 måneds medlemskabs pakke?

  Nej, be2 tilbyder kun premium medlemskab i 3, 6 og 12 måneds pakker.

  Bliver be2's premium medlemskab automatisk fornyet?

  Be2's 6 måneders medlemskab bliver automatisk fornyet undtagen medlemmer som registrerer sig fra staterne Californien, Oregon, Virginia, Louisiana, Connecticut og New Mexico.

  Kan jeg annullere mit premiums medlemskab når som helt? Hvordan gør jeg det?

  Ja, du kan annullere dit Premium Premium-abonnement, når du ønsker det. Gå til dine faktureringsindstillinger og klik på 'Annuller mit medlemskab'. Du kan nyde de frynsegoder, der følger med dit medlemskab, indtil din faktureringscyklus slutter.

  Tilbyder be2 refundering for ubrugt tid?

  Desværre tilyder be2 slet ikke refundering, lige meget hvad.

  Har be2 en garanti for at jeg vil finde mit match gennem dating siden?

  Be2 sørger for at give dig profiler, der opfylder dine kriterier for et ideelt match. Det er derefter op til dig, hvordan du vil interagere med de andre medlemmer.

  Hvordan virker be2's matchende algoritme?

  Be2 tjekker dine svar på personlighedstesten. Det sammenligner dine svar på andre medlemmers svar for at beregne din kompatibilitet.

  Hvordan kan det være jeg ser færre end ti matches på min be2 matches side?

  Be2 sørger for, at de kun viser dine mest kompatible matches. Du kan se flere matches, når du skræddersyr dine søgefiltre eller svarer mere på be2s personlighedstest spørgsmål.

  Hvorfor ser jeg slørede profilbilleder på be2?

  De fleste be2 medlemmer foretrækker at udviske deres profilbilleder, så de kun gøres tilgængelige for premium medlemmer at se.

  Hvorfor kan jeg ikke syntes godt om et andet medlem?

  Kun premiums medlemmer kan bruge be2's kontakt funktioner.

  Hvornår kan jeg se en opdateret match liste, efter at jeg har anvendt de nye søgefiltre?

  Du kan se din opdaterede match liste efter 24 timer.

  Hvad er den grønne og røde cirkel jeg ser på toppen af mine matches 'profilbillede?

  Denne cirkel er be2's repræsentation på dit og det andet medlems forskelle i visninger. Den grønne farve repræsenterer, hvor meget du er enig i, og den røde repræsenterer de ideer, du er uenig i.

  Hvad repræsenterer tallet i denne cirkel?

  Nummeret du ser på denne cirkel er din kompatibilitetsscore beregnet af be2. Jo højere nummer, jo mere kompatibelt er du med den bruger.

  Er be2 sikkert at bruge?

  På be2's hjemmeside påstår de at deres hjemmeside er 100% sikker og troværdig.

  Hvilke sikkerheds features tilbyder be2?

  Be2 har offentliggjort retningslinjer for beskyttelse af personlige oplysninger, der beskytter brugerens data.

  Jeg vil rapportere et mistænkeligt be2-medlem, hvordan gør jeg det?

  Du kan rapportere et be2-medlem ved at gå til hans eller hendes profil og klikke på 'Rapporter medlem'.

  Fandt du ikke dit spørgsmål? Spørg os!

  Stil dit spørgsmål.
  Indtast venligst dit navn.
  Hvor meget er 3+9?*

  Angiv et gyldigt svar.

  Tak for dit spørgsmål. Vi vil besvare det så hurtigt som muligt.

  Personlig Anbefaling

  Lisa
  Hvilket datingside er det rigtige for dig?

  Få din personlige anbefaling

  Få mere info…

  Kontaktoplysninger

  Adresse:13 Rue du Commerce 1351 Luxembourg
  Fax:+1 305 7048396
  E-Mail:customerservice@be2.com