Bedste SugarDaddy Dating Sider 2021 i Danmark

sugardaddy in a limousine with young woman

Nu om dage har datingsider af enhver slags sat sig for, at gøre ualmindelige pardannelser til mere acceptable. Lad os tage et kærlighedsforhold mellem to personer, med stor aldersforske,l som eksempel; Disse turtelduer har et romantisk forhold til hinanden, på trods af, at det anses for at være rimeligt ukonventionelt. I dette tilfælde er det på grund af den betydelige aldersforskel mellem dem. Mange mennesker er af den overbevisning, at det ikke er ideelt, især hvis det involverer en yngre kvinde, der er tiltrukket af mandens sociale status, og en ældre mand, der er tiltrukket af kvindens fysiske træk. Dette kaldes også for "Sugaring".

Hvad er Sugaring?

Sugaring, forkortelse af Sugardating, er en form for afslappet dating. Det involverer typisk en ung kvinde og en betydeligt ældre mand, som begge giver klart udtryk for deres ønsker og forventninger til relationen. De, som Sugardater, er oftest nogen, der ønsker romantik, sjov og eventyr, bare uden de store forpligtelser. Det involverer normalt en "Sugardaddy" og en "Sugarbaby".

Lær Sugardating Babes at kende

Sugardaddy

En Sugardaddy er en generøs ældre mand, som ikke er flov for at bruge rigeligt på sin elskerinde eller kæreste. Han er veletableret, og kan lide at tage sig af sine Sugarbabies. På grund af hans succes er den støtte, som han tilbyder, ikke kun begrænset til det økonomiske aspekt. Han er der også til at vejlede og hjælpe sine Sugarbabies med at nå deres individuelle mål.

For at blive Sugardaddy er ens succes ikke den eneste målestok. Man skal også vide præcis, hvad man vil have og kende sine forventninger til en Sugarbaby. Man skal spørge sig selv, om man er villig til at overøse dem med gaver og støtte deres glamourøse livsstil?

I korte træk er Sugardaddies rige, ældre og succesfulde mænd, der kan yde økonomisk og professionel hjælp til enhver, der til gengæld kan opfylde deres følelsesmæssige og fysiske behov. Normalt er det, som de leder efter, praktisk selskab som kan være af seksuel karakter eller ikke, afhængigt af ‘ordningen’

Sugarmommy

Det er ikke kun Sugardaddies, der ønsker at være i et forhold på deres egne betingelser. Der er også nogle rige, ældre kvinder, som er tiltrukket af yngre mænd og som søger dem til et bestemt arrangement.

Mummies adskiller sig ikke meget fra Daddies - de er også rige, succesfulde og målrettede. Dating er tidskrævende for dem, da de arbejder hårdt mod deres karrieremål. De ønsker dog stadig at føle fysisk intimitet, bare uden at gå igennem hele processen, som konventionel dating kræver.

Sugarmummies ønsker selskab og gode snakke, samt ledsagere til deres arrangementer. De Sugarbabies, som de leder efter, er nogen de kan opbygge et venskabeligt forhold med, og som forstår, at karrieren og ambitionerne altid kommer i første række

Sugarbabies

Sugarbabe

På den anden side har vi Sugarbabies - de attraktive yngre kvinder, der er tiltrukket af ældre mænd, og som ikke har råd/lyst til at forsørge deres egen luksuriøse livsstil. Det er dem, der modtager "Sugar" og gaver. "Godterne" fra deres Daddies kan være i form af månedlige kontante tilskud til deres glamourøse livsstil, hobbyer og interesser, husleje og endda betaling for deres uddannelse.

Normalt er Sugarbabies ambitiøse og målrettede. De går ind til disse forhold med et konkret mål - at finde en moden fyr, som kan hjælpe dem med at realisere deres drømme. Afhængigt af arrangementet, kan Sugarbabies forvente økonomisk støtte fra deres Daddies ved at udføre "kæreste"-opgaver.

De får stipendier og dyre “godter” til gengæld, for de tjenester og det selskab, de deler med deres Sugardaddies. Tjenesterne kan være så enkle, som at være deres date til en begivenhed, deres rejsepartner eller weekend-date. Dog er der også mange gange, hvor ordningerne er af mere fysisk karakter.

Hjælper dig med at lande den perfekte Sugardating Aftale

I begyndelsen af forholdet vil både Sugardaddy og Sugababy indgå en aftale om deres ordning - typen af støtte og rammerne for deres forhold. Inden det overhovedet begynder, bør begge parter være bevidste omkring deres forventninger til hinanden, begrænsningerne i deres forhold samt tidslinjen eller perioden for deres forhold. Gennemsigtighed i denne slags relationer fremmer god kommunikation og forhindrer misforståelser mellem dem i det lange løb.

Denne type ordning kan synes at være for god til at være sand - og for at være ærlig, svær at finde. Heldigvis er der en hel del websteder og apps online, der går ind for Sugardating. Det promoveres til folk, der ønsker at komme i kontakt med andre og have gensidigt fordelagtige relationer, men stadig af afslappet karakter. Disse websteder er dit go-to sted, når du vil undersøge hvordan du finder den ideelle Sugardaddy eller Sugarbaby.

Her på Datingsider.dk giver vi dig detaljerede og ærlige sammenligninger af datingsider af enhver slags. Vi er dedikerede til at hjælpe folk med at finde det perfekte site, der passer bedst til deres præferencer og behov.

Hvorfor vælge en Sugardaddy Datingside?

Der er mange grunde til, at Sugardaddy Datingsider er blevet populære nu om dage. De tilbyder ikke blot en platform, hvor folk kan komme i kontakt med hinanden og mødes, men også måder hvorpå mennesker kan opfylde og tilfredsstille deres individuelle behov.

Webstederne byder velkommen til ligesindede mennesker, der leder efter ordninger, der kan gavne begge parter. De tilbyder også et sikkert miljø, hvor du kan finde reelle brugere fra hele verden. 

Hvis du er nybegynder leder du måske efter grunde til, hvorfor det er en god idé at begynde at Sugardate. Hmm... her er hvorfor:

  • Monogami er (sædvanligvis) ikke et must
  • Finansiel og følelsesmæssig stabilitet
  • Ingen forpligtelser (virkelig!)
  • Din partner er ligeglad med, om du er ude med dine venner eller andre..
  • Gensidigt fordelagtigt forhold

Hvordan adskiller en Sugardaddy Datingside sig fra andre Datingsider?

Sugardaddy Datingsider tilbyder mere end blot afslappet romantik. Det giver både Sugardaddies og Sugarbabies mulighed for at finde netop det, som de leder efter. 

På disse sider er aldersforskel, i forbindelse med dating, fuldstændigt accepteret. Det foretrækkes, faktisk. Sammenlignet med de sædvanlige datingsider, er der ikke mange mennesker, som søger seriøse forhold eller ægteskab på Sugardaddy datingsider. Det primære formål med Sugardating er gensidige fordele til de involverede parter. 

Dates bliver ofte kaldt for arrangementer eller ordninger i Sugardating-verdenen. Ved ethvert arrangement skal både Sugardaddy og Sugarbaby have blevet enige om præmisserne og rammerne for deres relation

Tips til Sugardaddy Datingsider

Ønsker du at afprøve Sugardating? Her er nogle ting, du skal vide, før du går i gang:

1. Vær bekendt med fænomenet "Forhold på dine egne betingelser"

Det er den nemmeste måde at forklare, hvordan Sugardating fungerer. Det betyder, at du søger et forhold på dine egne betingelser, som på en eller anden måde resonerer med en anden persons betingelser. Sugardating handler i virkeligheden ikke om at give og modtage penge, men snarere om at finde en gensidig fordelagtig relation.

Kontrollér dine følelser

SugarDaddy and Sugarbabe

Sugardating er ‘casual’. Hvis du involverer dig i denne form for dating skal du sørge for, at du har fuld kontrol over dine følelser. Husk at alt det du gør i dette slags arrangement, ikke er noget, der bør tages alt for alvorligt. Risikér ikke at blive forelsket i nogen, som ikke føler det samme for dig. Det, som du er gået med til, vil ikke føre dig til alteret eller til romantisk monogami. Sørg derfor for, at du ikke falder for alle de søde gestusser eller den scriptede intimitet.

3. Sæt en standard

Du skal kende dit værd. Det er let nok at vide, hvad du ønsker af en ordning, men du skal også tage hensyn til de begrænsninger, som disse ordninger kan have, i forhold til dine værdier. 

Du bør måske overveje alle de forskellige scenarier, der kan udspille sig, og notere de ting ned, som du synes er grænseoverskridende, og som du ikke ønsker at gøre. Spørg dig selv, om du er klar på at være en gift mands Sugarbaby, eller om hvor meget du som Sugardaddy er villig til at spendere på din Sugarbaby. Kortlæg dine muligheder og begrænsninger, før du indgår i en ordning.

Sådan er du sikker på nettet

Siden vi arbejder med onlinedating, er det vigtigt for os, at værne om din sikkerhed. Der er mange ting, du kan gøre for at være sikker online, her er nogle af de grundlæggende ting:

1. Vær forsigtig med dine personlige oplysninger

Før du videregiver private oplysninger til nogen på nettet, skal du sikre dig, at vedkommende er til at stole på. Del ikke alt om dig selv i den første besked, men tag dig tid til at lære dem at kende og se, om de er troværdige. Der er selvfølgelig også nogle ting, du aldrig bør dele med nogen, som f.eks. dine bankoplysninger.

2. Udfør identitetstjek før hver date

Nope, du er ikke paranoid! Identitetstjek er den bedste måde hvorpå du kan sikre sig, at din Sugardaddy eller Sugarbaby er ægte. Det kan hurtigt ordnes gennem grundig research. Det lyder måske omfattende, men vil du hellere gå på kompromis med din sikkerhed?

3. Første date bør foregå på et offentligt sted

Hvis du er til onlinedating, ved du sikkert det her allerede. Uanset hvor længe du har talt med en Sugardaddy eller Sugarbaby, bør det første møde altid finde sted offentligt. Hvis du stadig er i afprøvningsfasen, kan du lige så godt være på den sikre side.

DatingSider.dk Autor Chris Pleines
Chris Pleines
Grundlægger af Datingsider.dk og forfatter til Online Dating for Dummies
Chris grundlagde Datingsider.dk for 15 år siden, og i dag er han en af de førende online datingeksperter. Han er medforfatter af Online Dating for Dummies og forfatteren til internettets største online dating-undersøgelse, der analyserer 20 millioner profilbilleder med kunstig intelligens. Han har også optrådt i adskillige tv-interviews og publikationer for at give ekspertrådgivning og tips om online dating.

FAQ

Fakta

Er Sugardating værd at bruge tid på?

Vores tid er værdifuld og usammenlignelig, men det er oplevelser også. Hvis du er her for at opleve hvordan det er at Sugardate, er det dét værd. Det bliver en oplevelse, som du sjældent vil glemme, og en god historie.

Er der forskel på en Sugardaddy og en Sugarmommy?

Bortset fra deres køn er der ikke den store forskel på en Sugardaddy eller Sugarmommy. Når man indgår i denne form for ordning, er det fordi man som Sugardaddy eller Sugarmommy er etableret og økonomisk uafhængig. Samtidigt har man ekstra penge tilovers, så man kan forsørge Sugarbabies. Både Sugardaddies og Sugarmummies er rige, succesfulde og ved, hvad de vil have i et forhold.

Hvordan bliver man en Sugardaddy/Sugarmommy?

Der findes ingen præcis formel for, hvordan man bliver Sugardaddy eller Sugarmommy. Men, du skal i hvert fald:

  • Vide hvad du vil have
  • Lede efter det du vil have
  • Være vedholdende
  • Diskutere de ordninger du indgår i
  • Altid være på den sikre side

Hvor finder jeg en Sugardaddy/Sugarmommy?

At gå ud og lægge an på ældre mænd eller kvinder på samme måde, som du gør når du vil finde en partner, kan godt fungere. Men, hvis det ikke lige er din ting, så kan du altid prøve Sugardating-apps.

Hvordan bliver man en Sugarbaby?

Det er ikke så nemt, som man skulle tro. Hvis du vil være Sugarbaby, skal du først og fremmest forstå dynamikken mellem Sugardaddy og Sugarbaby. Du kan ikke bare hoppe med på vognen uden at vide, hvad det er, du går ind til. Du skal have de kvaliteter, som en Sugardaddy leder efter, og du skal også vide, hvad du vil have ud af forholdet og være klar til det.

Hvor finder man en Sugarbaby?

I dag er de fleste Sugardating-forhold opstået via internettet. Der findes Sugardating-apps, hvor yngre kvinder tilmelder sig, for at finde ældre herrer. De ønsker at date mænd, som kan hjælpe dem med at opfylde deres behov og sørge for deres luksuriøse livsstil. Hvis du derimod er mere til face-to-face interaktioner, er der også unge kvinder på barer eller restauranter, som du kan flirte med. På samme måde, som du gør normalt.

Hvad leder en Sugardaddy eller Sugarmommy efter i en Sugarbaby?

Blot at være ung og attraktiv er ikke det eneste, som Sugardaddies eller Sugarmummies leder efter. Du skal også være i stand til at opfylde lige netop det, som de specifikt leder efter i en Sugarbaby. Så det ville hjælpe, hvis du havde et vist særpræg i dig, som ville få dig til at skille dig ud fra de andre.

Hvordan får Sugarbabies deres lommepenge?

Penge er altid et ubehageligt samtaleemne. Du skal vide, at din Sugardaddy nok ikke vil sætte pris på, at du bringer det på bane på jeres første date (medmindre det var ham, der bragte det på bane). Du kan bringe det op i en af jeres onlinesamtaler, og lade dem vide, at du har brug for deres økonomiske støtte. Det er mindre akavet og pinligt for jer begge, at gøre brug af onlineplatforme, til at få vendt spørgsmål som disse.

Hvordan finder man en Sugardaddy eller Sugarmommy?

At finde en Sugardaddy eller Sugarmommy kan være lige så enkelt, som det er at flirte med mennesker du møder personligt eller på nettet. Det kan være lidt udfordrende, når du lige er begyndt. Men, generelt er det simpelt, så længe du går ind til det med et åbent sind.

Er det ulovligt, at have en Sugardaddy eller Sugarmommy?

I princippet er det ikke ulovligt. Det er en form for forhold, hvor den ene er mere økonomisk stabil, end den anden. Begge har gavn af forholdet, og det er frivilligt. Det ligger langt fra prostitution og escort.

Hvor meget betaler en Sugardaddy eller en Sugarmommy?

Det er meget forskelligt, afhængigt af situationen og ordningen. Nogle gange gives ydelserne i gaver - såsom designertøj, biler eller ferier. Det er op til den enkelte ordning, som Sugardaddy/mommy og Sugarbaby har indgået. Baseret på tilgængelige data er det gennemsnitlige beløb, der bruges på en date, omkring 3.000-5.000 DKK.

Hvordan overfører Sugardaddies eller Sugarmummies penge?

Det beløb, som Sugarbabies får, afhænger af den specifikke aftale. Hvis det er i kontanter foretrækker nogle at udbetale dem personligt, mens andre benytter sig af bankoverførsler.

Hvordan ved man, om en Sugardaddy eller Sugarmommy er ægte?

Sugarbabies kan vælge at benytte sig af SugarDaddy datingsider, for at møde 'rigtige' og troværdige mennesker. De kan bruge websteder som SugarDaddyMeet, Seeking Arrangement og RichMeetBeautiful.

Hvad skal man sige til en Sugardaddy for at få pengene?

Det er en god ide at klargøre de vilkår og forventninger, som man har til hinanden, inden man mødes. Dog kan man også have en mere fleksibel ordning, og da handler det om at være åben om ens behov og ønsker. Men husk på, at udnyttelse ikke fremmer en god relation.

Sikkerhed

Er sider for Sugardating sikre?

Ligesom enhver anden datingside, bør man både være forsigtig og opmærksom, når man benytter sig af Sugardating sider. Hvis du møder nogen fra siden, bør du altid tage dine forholdsregler, for at sikre din egen sikkerhed.

Findes der Sugardating-apps?

Der er ikke mange mobilapplikationer til Sugardating, endnu. Men, der er hjemmesider, som du kan bruge til at møde din Sugardaddy, eller som platform til at interagere med dem og diskutere jeres ordning.