De bedste lesbiske datingsider i Danmark 2021

www.dating.dk

Medlemmer 375.000
Kønsproportion

40 %
55 %
 • Let og brugervenligt system
 • Der findes flere events for singler på siden
 • Mange danske brugere
 • Gratis oprettelse
 • En kundeservice som er nem at tilgå
dk.match.com

Medlemmer 32.000
Kønsproportion

45 %
55 %
 • Datingsiden har matchet singler i 20+ år
 • Du har valget mellem at sende din Match profil til en af datingsidens søstersider for at øge dine matches
 • At sende beskeder er en betalt funktion
 • Datingsiden har over 8 millioner eksklusive medlemmer på verdensplan
www.partnermedniveau.dk

Medlemmer 10.000
Kønsproportion

47 %
53 %
 • Personlighedsundersøgelse for ekstra kompatible matches
 • Profiler verificeres af Kundesupport
 • Begrænset funktionalitet uden et betalt medlemskab
 • 82% af medlemmerne er universitetsuddannede
 • Over 90% af medlemmerne over 30 år

Leder du efter en lesbisk date, men ved du ikke, hvor du skal starte?

At finde en potentiel partner er en udfordrende og angstfremmende opgave for nogle mennesker. For lesbiske kan det være endnu mere udfordrende, da det er svært at antage en persons seksualitet første gang I mødes. Derfor er mange lesbiske mødesteder blevet populære blandt samfundet - for at springe over besværet med at gætte, om nogen er ude efter noget lesbisk sjov.

Heldigvis er der i moderne tid mange måder at møde andre lesbiske gennem online datingsider og apps. Disse datingsider og apps er blevet et omfattende netværk af lesbiske onlinesamfund, populære go-to's for dem, der leder efter kærlighed.

lesbian-dating-flag

På trods af mange års indsats og forbedringer er disse datingsider og apps stadig langt fra perfekte. Det kan blive frustrerende, når du støder på en datingside, der hævder at være inkluderende for alle seksuelle orienteringer, kun for at finde ud af om skjulte årsager, der gør det tydeligt, at deres reelle mål er heteroseksuelle mennesker. Der er stadig nogle røde flag, som du skal kigge efter for at sikre, at du kun finder den mest kompatible partner til dig derude.

Er du...

 • ... en lesbisk single, der endelig ønsker at møde dit livs kærlighed?
 • ... en bikuriøs kvinde, der spekulerer på, hvordan det er at have en lesbisk kæreste?
 • ... en heteroseksuel pige, der vil prøve et forhold af med en lesbisk?

Uanset om du kun selv ved det, eller du lever åbent som lesbisk, har du fundet det rigtige sted at starte! Hvis du ikke er sikker på, hvor du skal begynde, skal du fortsætte med at læse, da vi vil fortælle dig alt om de ting, du skal vide om at date lesbiske og de online datingsider, som er specielt skræddersyet til dem.

Almindelige misforståelser omkring lesbiske

Lesbiske deler måske en etiket, men ikke alle ligner hinanden. Lesbiske kan også være forskellige i kulturer. Her er nogle af de mest almindelige misforståelser i forhold lesbiske, som vi har brug for at debunke:

 • Lesbiske er alle superatletiske

Ikke alle lesbiske, du møder, kan lide at spille softball, men de fleste af dem nyder at se sport - ligesom alle andre.

 • Lesbiske hader mænd

Mange lesbiske har mandlige venner. En lesbisk, som alle andre fra en anden seksuel orientering, kan hade en person for deres personlighed, men aldrig for deres køn.

 • Mange lesbiske ønsker at være mænd

Nej, det gør de ikke. Mange lesbiske er maskuline kvinder. En kvinde, der identificerer sig som en mand, kan vælge at få en kønsoperation. Derefter kaldes han en transkønnet.

 • Det er lettere at være i et lesbisk forhold, fordi kvinder forstår hinanden

Hvert forhold er komplekst på sin egen måde. At antage, at lesbiske har det bedre, fordi de har det samme biologiske køn, er problematisk.

Hvad er lesbisk kærlighed?

Din mave kilder pludselig, dit hjerte begynder at køre, det er usædvanligt, at du ikke kan synke, og dine hænder er alle svedige - Lesbisk kærlighed ligner bare heteroseksuel kærlighed på alle måder. Den eneste forskel er, at det sker med to forelskede kvinder.

I lang tid var online dating en eksklusiv klub for heteroseksuelle mennesker. I fortiden er der endda nogle kontroverser af et par datingsider og apps, der anklages for at være berygtet homofobe og ekskluderer LGBTQ-samfundet på deres platforme.

Nu begynder mange homoseksuelle apps at få opmærksomhed, mens de ældre etablerede apps dukker op med bedre homoseksuelvenlige funktioner. Bliv klar til at swipe og matche!

Bedste steder at møde lesbiske og bifile kvinder

Især når du lige kommer ud af skabet, kan det være svært at vide, hvor du kan møde andre lesbiske eller biseksuelle kvinder. Hvis du endnu ikke er sikker på, hvor du skal begynde, skal du starte med denne liste over de steder, hvor du mest sandsynligt vil støde på andre lesbiske og biseksuelle kvinder.

 • Lesbiske barer eller klubber

Generelt er lesbiske barer ikke så typiske som bøssebarer, men de findes, og folk har det rigtig godt at besøge disse. Du kan foretage en hurtig online søgning efter de bedste lesbiske barer, som er tættest på dit sted.

lesbian-dating-kiss
 • Pride events og LGBTQ-grupper

Pride paraden og lignende begivenheder er en fremragende måde at lede efter ligesindede singler på. En masse kærlighedshistorier startede også her. Gå sammen med et samfund, der deler de samme værdier som dig. Og måske vil din eneste ene være i slutningen af regnbueflaget?

 • Prøv dit held ved softball events

Er alle softballspillere lesbiske? Selvfølgelig ikke! Men denne stereotype findes af en grund. Et softball event er ikke en forkert måde at introducere dig selv til lesbiske venner og finde dates.

 • Lesbiske datingsider og apps

Udvid dit sociale netværk gennem lesbisk dating og apps. Datingsider giver dig mulighed for at søge i en pulje af singler for at finde præcist den slags person, der passer til din personlighed.

Lesbiske datingregler

Der er en rigtig måde og masser af forkerte måder at starte dating og starte et forhold på, især når du dater nogen af samme køn. Hold dig til disse uskrevne regler for lesbisk dating for at gøre dit kærlighedsliv lykkeligere og meget mindre skørt.

 • Tag dig god tid

Især hvis du lige kom ud af skabet, kan dating være et fremmed territorium. Du behøver ikke gå ud med den første kvinde, der får din opmærksomhed.

 • Vær altid forberedt

Bare vær klar til dating: Tag dig tid til at forberede din online dating-profil, gå ud med dit bedste jeg og vær stolt af den du er. Dette gør dig forberedt på alt, hvad der kan ske, eller enhver, du kan møde, undervejs.

 • Lyt altid

Brug masser af ord, gå ind i detaljerne, og vigtigst af alt, vær oprigtig. Det er vigtigt for de fleste kvinder at have en samtale.

Tegn på, at en lesbisk kan lide dig

Nogle gange er det svært at se, om hun kan lide dig, eller om hun er flink. Dette er en vanskelig en - forskellige mennesker reagerer forskelligt på følelser. Den sikreste måde at vide det på er at tage en dyb indånding og spørge hende direkte, men inden du gør det, så er de indikationer, du har brug for at passe på her:

 • Hun er usædvanligt akavet i dit nærvær

Dette gælder for en person, som du kun er begyndt at lære at kende. Du vil føle noget andet i luften, når i er sammen, men ikke den irriterende type, nærmere en spændende en.

lesbian-dating-baby
 • Hun husker de små detaljer om dig

Fra de underligste ting, du har sagt, gør hun en indsats for at huske de små ting og dele dem med dig.

 • Hun kan lide at tilbringe tid med dig, selv i gruppesituationer

Du ved, at hun er fuldstændig optaget af dig, hvis hun gør alt for at være, hvor du er og hænge ud med dig.

 • Mål gode manerer kontra romantiske intentioner

Der er et gråt område mellem en person, der er høflig, fordi det er hendes personlighed kontra en, der signaliserer, at hun ønsker at opbygge en romantisk forbindelse med dig. Mål ved at sammenligne, hvordan hun behandler dig og dine andre venner.

 • Læs kropssprog

Du kan fortælle, at hun kan lide dig gennem øjenkontakt, og hvordan hendes fødder bevæger sig, når hun taler til dig. Hvis hun bliver nervøs omkring dig, betyder det, at hun undertrykker en følelse, som kunne være en tiltrækning.

Hvordan fungerer lesbiske datingsider

For det meste indebærer at blive medlem af datingsider som en lesbisk stadig at skulle beskæftige sig med mænd. Mange sider giver dig fyre som potentielle kontakter, på trods af at du ellers angiver dine præferencer.

Heldigvis har der været adskillige eksisterende datingsider og apps, som er skræddersyet til datingbehovene hos lesbiske og kvindelige biseksuelle.

Eventuelle problemer med lesbisk dating

På trods af de nylige forbedringer i lesbisk dating er der stadig nogle komplikationer, som du bør forudse, når du bruger dem. Her er nogle af dem:

 • Mænd udgør sig som kvinder for at deltage i lesbiske datingsider

Så absurd som det kan være, eksisterer disse mænd. Lige mænd udgør sig som homoseksuelle kvinder og kommer ind på disse sider for sjov. Dette problem er allerede blevet rejst blandt lesbiske udviklere af datingsider, og de har lovet at gøre noget ved det. Ikke desto mindre skal du være opmærksom på, hvem du skal tale med på datingsider.

 • Heteroseksuelle par på udkig efter trekanter

På en eller anden måde synes heteroseksuelle par, at det er en god ide at tilmelde sig lesbiske datingsider for at finde en kvindelig tilføjelse til deres trekantfantasier. Bare pas på!

 • Du møder heteroseksuelle piger med dette agenda mindst en gang

Sørg for, at du holder dine intentioner kendte og tydelige, eller at du risikerer at blive ked af det efter at være faldet for en pige, der ikke ønsker det, du leder efter.

Hvem bruger lesbiske datingsider

Du finder følgende mennesker på lesbiske datingsider:

 • Lesbiske
 • Bicykulære kvinder, som er ude på at "eksperimentere"

Heteroseksuelle kvinder, der prøver at besvare nogle svære spørgsmål om deres identitet, er også velkomne til at melde sig ind, hvad angår datingsidens regler.

Typer af lesbiske, du møder på datingsider

Hver person er forskellig, og vi bør ikke placere alle i en letforståelig kasse. At være lesbisk handler ikke kun om labels, og denne liste er kun en bred generalisering. Dette er bestemt ikke en beskrivelse af alle lesbiske klassifikationer, men det kan hjælpe dig med at forstå specifikke lesbiske termer. Her er nogle af de lesbiske stereotyper, som du vil møde på datingsider:

 • Lipstick lesbian

De er tiltrukket af kvinder, men de elsker også deres læbestift. De kan godt lide at bære kjoler og bære langt og flydende hår.

 • Butch lesbian

De er kendt for deres normalt korte hår og andre maskuline træk. Dybest set er de meget hårde kvinder.

 • Activist Lesbian

Disse kick-ass lesbiske er dem, der marcherer på Pride parader, boicotter homofobe bagerier og andrager lovgivere om at gøre en virkelig positiv ændring for deres brødre og søstre.

 • Sport Dyke

Sport Dyke er en lesbisk, der identificerer sig med at være en atlet. Du vil normalt se dem inden for softball eller basketball.

Hvad man skal og ikke skal inden for lesbisk dating

Der er mange ting, man skal være opmærksom på, medmindre man vil gå skuffet hjem. Desuden vil du efterlade et godt indtryk på din date. Her er et par do's and don'ts inden for lesbisk dating:

Do's

 • Vær åben for din seksualitet
 • Hold samtaler i gang
 • Lyt, lyt, lyt!

Dont's

 • Nævn ikke dine ekskærester
 • Blog ikke om alt
 • Undgå at tage hende til et sted, hvor alle dine venner er

Hvordan man får succes med lesbisk dating

Gode forhold sker ikke bare. Det tager tid og arbejde. Den samme ting gælder, når der skal findes en passende partner på datingsider. Du skal vide, hvilken vej du skal gå, og hvordan du kan finde ud af det. Her er nogle tip til at få succes på lesbiske datingsider:

 • Tag dig god tid på din profil

Tag dig god tid til at skrive en god biografi, der afspejler din personlighed. Tilføj nogle unikke detaljer om dig sekv, der vil fange lidt opmærksomhed. Skriv alt om dig selv: dine hobbyer, hvad der gør dig glad, hvad der gør dig trist, dine yndlingssteder og endda dit kæledyrs navn. På denne måde kanaliserer du den rigtige dig på disse datingsider.

lesbian-dating-wedding
 • Upload kun fantastiske billeder

Vælg billeder, der reflekterer, hvem du er. Det er bedre, hvis du smiler, da det tiltrækker positiv opmærksomhed. Du kan også dele nogle billeder af dig, der viser dig udføre dine yndlingsaktiviteter.

 • Vær ikke bange for at sende en besked først

Hvis du er sikker på, at du kan lide denne person, så gå efter det! Beskeder med mange mennesker snyder ikke, men det gør faktisk dine chancer for at finde den højere.

Bedste tips til første date

Det er let at blive overvældet med forventninger, følelser, håb, spænding og frygt omkring første dates. Her er, hvordan du kan sørge for at have det godt på din første date:

 • En blomst er en god ide

En lille gave er smart, såsom blomster. Bare lad være med at overdriv det ikke, og gå så langt som at give en hvalp eller en killing på din første date.

 • Undgå deprimerende emner

Hold samtalerne lette og hold dig fra tungere emner. Målet med det første møde er at finde ud af, hvor kompatible I er med hinanden. Det er godt at gemme det dybere kendskab til din næste date.

 • Hold det simpelt

Gå efter is, kaffe, frokost eller en simpel middag. Hvis ting går godt, vil du gemme nogle aktiviteter til anden og tredje date.

 • Ingen høje forventninger... endnu

Husk, at det er den første date. Må ikke overvælde din date ved at lave langsigtede planer eller tro at i nu er "kærester".

 • Slap af og hav det sjovt

Nyd første gang i er sammen. Planlæg ikke for meget, og bare vær dig selv.

Begynd din kærlighedshistorie her

Dating er, hvad du gør det. Dating som lesbisk er især vanskeligt. Det skyldes mest, at der ikke er nogen steder, hvor kvinder kun skal finde en date. Lesbiske dates er lige så unikke og undvigende som lesbiske selv. At finde en lesbisk date kan føles som at søge efter en nål i en høstak nogle gange, men takket være datingsider er søgningen blevet så meget lettere.

For at begynde din rejse kan du tjekke vores anbefalinger for at hjælpe dig med at beslutte dig. Vi har alle de oplysninger, du har brug for ét sted for at gøre søgningen så meget lettere for dig. Nå, hvad venter du på? Ud og find kærligheden!

FAQ

Hvad er lesbisk dating?

Lesbisk dating er to kvinder der dater hinanden, typisk fra LGBTQ+ fællesskabet. Dette kan være lesbiske, binysgerrige eller hetero kvinder, som vil date andre kvinder.

Hvordan dater lesbiske kvinder?

Lesbisk dating er næsten det samme som andet dating. Du kan møde andre i en natklub for homoseksuelle eller finde kærligheden på dating sider/apps for lesbiske. Husk dog, at være åben overfor nye oplevelser når du træder ind i den lesbiske dating verden.

Hvad er en god datingside for lesbiske?

En god dating side for lesbiske tilbyder de rigtige funktioner for dens medlemmer – om den så er gratis eller ej. Du kan finde de bedste lesbiske datingsider i vores tabel længere oppe.

Hvorfor er dating så svært for lesbiske?

Lesbisk dating kan, ligesom alt andet dating, være udfordrende til tider. Men med åbenhed og god kommunikation er der gode chancer for at finde den rette partner for dig.

Findes der gratis dating sider for lesbiske?

Ja, de fleste sider har en gratis oprettelse for deres medlemmer. Mange tilbyder gratis funktioner, men for at få alle funktioner skal der tit købes et premium medlemskab.

Har Tinder muligheden for lesbisk dating?

Tinder har ikke en speciel funktion kun for lesbisk dating, men der er mulighed for at møde andre lesbiske i appen. Du kan blot indstille dine præferencer til at møde andre kvinder.

Er Match en god dating side for lesbiske?

Match har et stort netværk og et godt ry blandt dens medlemmer, hvilken gør den til et godt valg for lesbisk dating. Du kan også se på andere datingsider for at udforske dine muligheder.

Hvordan foregår lesbisk dating?

Lesbisk dating fungerer bedst, hvis du tager dig tiden til at lære den anden person at kende. Det bedste vil være at være åben overfor den anden person og huske at lytte.

Hvordan skriver jeg bedst en datingprofil på en side til lesbisk dating?

En god idé er at være åben, ærlig og transparent på din profil. Lesbiske kvinder er meget ligetil og værdsætter de samme kvaliteter i deres partner.

Er Bumble en app for lesbisk dating?

Bumble er ikke kun for hetero dating, men inviterer også det homoseksuelle fællesskab, og dermed lesbiske til deres side. Siden har mange millioner medlemmer i hele verden, og dermed er der en god chance for at finde den rette partner. Du kan dog også tjekke andre datingsider ud for at udforske dine muligheder.

Er lesbisk dating kompliceret?

Lesbisk dating kan være kompliceret, men det behøver det ikke nødvendigvis at være. Det kommer helt an på, hvordan du håndterer situationen. Hvis du accepterer den anden og er åben overfor personen, bliver det nok ikke alt for kompliceret at date hinanden.

Hvilken app er den mest populære for lesbisk dating?

Vi har gennemgået de bedste datingapps her. Du kan også se de bedste datingapps, hvis du kigger på tabellen længere oppe.

Hvordan starter jeg med lesbisk dating?

Du kan finde en lesbisk date på de forskellige datingsider og apps. De fleste sider/apps kan hjælpe dig med at starte en samtale.

Hvordan ved jeg, at en lesbisk vil date mig?

Prøv at observere hende og hendes adfærd. Hvis hun virker genert eller meget interesseret i dig, er der en god chance for, at hun vil date dig. Men du kan ikke være sikker, før du spørger.