Gay datingsider 2024 - De bedste homoseksuelle datingsider til dig

www.dating.dk

Medlemmer 375.000
Kønsfordeling

40 %
55 %
 • Let og brugervenligt system
 • Der findes flere events for singler på siden
 • Mange danske brugere
 • Gratis oprettelse
 • En kundeservice som er nem at tilgå
www.senior.dk

Medlemmer 50.000
Kønsfordeling

54 %
46 %
 • Unik datingplatform for ældre
 • Let og brugervenligt system
 • Mange danske brugere
 • Gratis oprettelse
 • En kundeservice som er nem at tilgå
www.victoriamilan.dk

Medlemmer 11.000
Kønsfordeling

40 %
60 %
 • En casual dating platform for gifte mennesker eller utro partnere
 • Enkel og hurtig registrering
 • AnonymousBlur værktøj til diskrete billeder
 • Panikknap for nødsletning
 • Udvalgte brugere er baseret på popularitet og ikke kompatibilitet

Nu når det er relativt normalt at date en af samme køn, så tager det ikke så lang tid at møde den perfekte person vel? Det gør det faktisk. Gay dating er en udfordring på helt sin egen måde.

Er du…

 • på udkig efter din næste partner?
 • leder du efter casual dates?
 • alt sammen for at finde den eneste ene?

Men du…

 • har du ingen i tankerne?
 • befinder dig et helt nyt sted?
 • ved du ikke, hvor du skal begynde?

Sagde du ja til nogen af scenarierne ovenfor?

Du er kommet til det rigtige sted. Dating skal være sjovt, og med gay datingsider, der nu er tilgængelige, er det lettere at finde en partner. Læs videre, og lad os hjælpe dig med at finde en til dig.

Hvor skal man lede efter homoseksuelle singler?

Så du føler, at du har mødt alle de homoseksuelle, som verden har at tilbyde. Du har ikke rigtig passet til nogen af dem, og nu tror du, at der bare ikke er noget at gøre. Du kommer til at være single for livet.

Men frygt ikke - det er ikke helt umuligt alligevel. I stedet har dine søgemuligheder brug for en lille opdatering. For at komme ud af dette skal du søge vidt og bredt. Med datingsider kan du gøre netop det, mens du sidder i din sofa.

Du kan tilmelde dig datingtjenester, som er åbne for alle seksuelle orienteringer. Da det kan prale af en stor brugerbase, er det umuligt ikke at møde nogen. Alt hvad du skal gøre er at justere søgefiltrene, så de passer til dine præferencer.

gay-couple-on-date

Det er fint, men vi har også en anden måde. Tilmeld dig en platform, der specifikt henvender sig til lige netop dig. På homoseksuelle datingsider, som Grindr interagerer du straks med andre homoseksuelle.

Uanset om du er på udkig efter casual sex, flirtende dates eller et forhold, hjælper disse platforme dig med at udvide din muligheder og komme i kontakt med et globalt netværk af homoseksuelle mænd.

Hvem er på gay dating sider?

Et af fordelene ved at tilmelde dig homoseksuelle datingsider er dens medlemsbase. Du vil føle dig hjemme, omgivet af mennesker, der øjeblikkeligt relaterer sig til dig - oplevelser, præferencer og alt sammen.

På homoseksuelle datingsider er de fleste brugere i alderen 18 til 44 år. Nogle imødekommer i mellemtiden også homoseksuelle i alderen 45 og derover. Med hensyn til placering kan du søge efter homoseksuelle singler overalt; USA, New Zealand, Australien, de fleste europæiske lande og asiatiske områder.

Gay Wedding Party

Hvad angår seksualitet er størstedelen af brugerne homoseksuelle mænd. Men en betragtelig del af homoseksuelle datingsider, som PlanetRomeo består af bikuriøse, biseksuelle mænd, transmænd og bøsser.

Nogle homoseksuelle datingsider åbner også deres døre for lesbiske og bifile kvinder. Dette er en indsats for at skabe et rum, hvor medlemmerne af LGBT+ kan føle sig forbundet og beskyttet.

Udfordringer ved gay online dating

Flere udfordringer vedrører homoseksuelle mænd på jagt efter hotte møder eller engagerede forhold på online datingsider.

 • Skal jeg angive min alder?

Som ethvert andet forhold er homoseksuelle romanser ikke så typiske.

Singler har en tendens til at strømme blandt deres aldersgruppe, og som et resultat er aldersforskellen ikke så stor mellem partnere.

På online datingsider bliver det relativt let at afvise afstand og aldersforskelle. Så man kunne spørge sig selv: "Skal jeg stadig blive på min egen banehalvdel?"

Der er ikke et entydigt svar, så hvorfor giver du det ikke en chance?

gay-couple-outing
 • Hvornår tager man snakken?

Når man starter et forhold, er elefanten i lokalet næsten altid en homoseksuel mands HIV-status og beskyttelsesforanstaltninger. Spørgsmålet er nu, hvor hurtigt skal du tackle denne bekymring?

Idet homoseksuelle mænd proaktivt tager sig af deres helbred, bærer de fleste homoseksuelle datingsider byrden af hensyn til deres medlemmer. Det er ikke ualmindeligt, at apps og sider spørger dig om din status. Du vil muligvis ikke afsløre det, men i det mindste er du godt klar over, at de singler, du skal møde, også skal omtale det.

 • Gælder det kun om engangsknald?

I tilfælde af at du har boet under en sten, så er her en lille introduktion til kulturen bag engangsknald. Det er, når du lægger engagerede forhold væk til fordel for ukomplicerede seksuelle situationer.

Hvis du er en homoseksuel mand, som er på udkig efter nogle langsigtede forbindelser, kan engangsknald-kulturen være ret generende. På homoseksuelle hookup-sider har medlemmerne kun en ting i tankerne. De er der ikke for at small talke, da alt hvad de ønsker er et godt knald.

 • Hvor er alle?

Det er lidt ligesom gymnasiet, hvor du flirter og har været sammen med mange forskellige. Det kan se ud til, at du kender alle og enhver, der er værdige til at date.

Heldigvis går andre homoseksuelle datingsider, som Growlr ud over din umiddelbare beliggenhed på jagt efter et match, hvis du ønsker det.

Hvordan fungerer homoseksuelle datingsider?

Tilmelding til en homoseksuel datingside, uanset dens mål, er normalt gratis. Oprettelse og tilpasning af din profilside er også gratis på de fleste sider.

Nogle datingplatforme beder dig muligvis om at uploade et billede. Dette er til verificeringsformål (for at sikre dig, at du er et rigtigt menneske og ikke en robot), så vælg et veloplyst billede, der viser dit smukke ansigt.

Nu hvor du ved, at du kan tilmelde dig gratis, skal du beslutte dig, hvilke af de mange forskellige sider, du vil afprøve.

gay-online-dating

Det hjælper, hvis du ved, hvad du leder efter på siden. Leder du efter et engangsknald? En date? Eller prøver du at finde dit livs kærlighed? Homoseksuelle datingsider har det hele, så du bliver nødt til at kende dine ønsker, da dynamikken på disse sider er forskellige. Det er normalt bedre at tilmelde dig en datingside, som er i overensstemmelse med dit formål.

Hvis du planlægger at tilmelde dig hookup-sider, som Adam4Adam, vil kendskab til din type spare dig masser af tid. Du skal huske, at medlemmerne er meget direkte her.

Leder du efter en sjov date og muligheden for at have et forhold? Gay datingsider er også lovende i forhold til disse muligheder. Alt hvad du skal gøre er at angive, om du leder efter en af chatte med, dates eller et forhold.

Derudover slutter flirting og gay dating ikke, når du er på ferie. De fleste homoseksuelle datingsider inkluderer indbyggede funktioner, så du kan bruge det, mens du rejser. På den måde kan du få en smag på noget flirteri, når du har lyst til det.

At møde en ny person er ikke den eneste mulighed med gay datingsider. De fleste har også opmærksomhed på HIV/AIDS. Nogle sider spørger dig muligvis om din status, mens andre muligvis tilføjer informative blogs og diskussionsfora om emnet.

Fordele og ulemper ved gay datingsider

Dating med en ny person kræver, at du punger ud. Tænk på det. Du betaler for mad og underholdning, når du går ud.

Det samme gælder når du tilmelder dig datingsider. Du betaler også for månedlige gebyrer eller credits.

Så hvorfor gå efter det sidstnævnte?

Fordele Gay Dating

 • Find flere matches med et abonnement
 • Nemmere at komme videre
 • Få flere støttende venner

Ulemper Gay Dating

 • Funktionerne er måske ikke gratis
 • Mangler emotionel relation
 • Ingen romantisk gnist i virkeligheden

For det første er det beløb, du bruger på datingsider, vil du komme i kontakt med flere homoseksuelle singler. Du interagerer med mange flere, end hvad du sandsynligvis møder gennem en tur i byen.

Selvom funktioner som f.eks. beskeder muligvis ikke er gratis, vil du, når du betaler for det, være i stand til at kontakte langt flere personer, end hvad du ellers kunne.

Ja, homoseksuelle datingsider kan føles en smule følelsesladet, når du interagerer gennem en enhed. Men tænk over, hvad der sker, når det ikke fungerer med en potentiel date. Det er lettere og mindre akavet at stoppe det, end at gøre det personligt. Hvis commitment ikke er så meget for dig, passer denne ordning til dig. På den måde kan du flirte så meget du vil.

Nogle gange går et online match naturligvis til et offline match. Du kommer måske ikke til at starte et forhold med personen, men du har det sjovt og får nye venner undervejs.

Hvordan man får succes på gay datingsider

Gør det ikke ondt, når du ikke får så mange visninger eller opmærksomhed på datingsider? Vi forstår dig, og det er derfor, vi giver dig nogle tips til at få gang i dit A-game til dating.

1. Profiler betyder alt

På datingsider betyder profiler alt. Sørg for, at du deler nok til at konstatere, at du er en rigtig homoseksuel mand, men ikke for meget, at du bliver en åben bog. Vær kreativ og vittig, men lad dem ønske at lære dig bedre at kende.

Et helt sikkert tip er at give et spørgsmål til din bio. På den måde opfordres mulige matches til at sende dig besked.

2. Tjek dine billeder

Derefter skal du virkelig tage et ordentligt kig på disse billeder. Du skal være højdepunktet, så upload kun et gruppefoto og brug flere solo shots!

Det kan være en selfie eller et flot billede - pointen er, at dine billeder skal repræsentere din personlighed og attraktivitet bedst muligt.

3. Hold dine detaljer til dig

Kan du huske, da vi bad dig om at være mystisk? Dine detaljer skal være en del af mysterieboksen. Fortæl ikke noget af det, før du er 100% sikker på, at du snakker med et ægte match.

Det hele er sjovt, indtil du bliver offer for identitetstyveri og svindlere - altid date på en smart måde.

4. Vær dig selv

Dating er endnu sjovere, når du bare er dig selv. Omfavn dine finurligheder og din unikke karakter. Snak som du altid gør, når du møder et potentielt match. Hvis i klikker med hinanden, ved du, at han er glad for dig - finurligheder og alt.

5. Få nogle minder og hav det sjovt

Så skal du mødes med en? Det er godt! Ingen grund til at bruge penge på en masse ting. I kan nyde hinandens selskab på dine yndlingsrestauranter eller kaffebarer. Lav på sjove aktiviteter, som i begge har ønsket at prøve, så i får bedre forbindelse til hinanden.

6. Beskyt hinanden

I har datet i noget tid, og du tror, at der snart vil ske noget. Når det sker, skal du altid være beskyttet. Kom forberedt; han vil forstå det, og værdsætte det.

Bør jeg betale for appen?

Da tilmeldingen er gratis, kan du udforske homoseksuelle datingsider for at se, om det er noget for dig. Hvis du synes det er lovende ud, kan du betale for det

Som enhver anden datingside betaler du normalt for funktioner, der bruges til at interagere med andre medlemmer. Homoseksuelle datingsider kan også omfatte yderligere funktionaliteter, såsom voksenfilm eller live cam show.

Opkrævning kan enten udføres månedligt (1, 3, 6 eller 12 måneder), betaling pr. service eller gennem credits.

For månedlige pakker kan du vælge at aktivere funktionen automatisk fornyelse. Det holder dine betalinger ajour, så du kontinuerligt kan bruge tjenesten.

Hvad angår credit-systemet, skal du gå videre og fylde op. På den måde kan du købe funktionaliteter når som helst.

Er det det værd?

Hvis du vil have hele homoseksuelle datingsidens oplevelse - fuld adgang til meddelelser og funktionaliteter - så køb credits eller månedlige tilbud.

Bortset fra tilgængelighed får du også mere opmærksomhed fra andre medlemmer. Betalende medlemmer øger søgerangeringerne og er tagget som populære brugere. Nogle andre frynsegoder inkluderer 'stealth mode' og få flere matches om dagen.

At få et betalende medlemskab kan muligvis gøre din oplevelse med den homoseksuelle datingside mere spændende. Du vil få mere underholdning, færre begrænsninger og en større chance for at møde den eneste ene.

Gay Family

Konklusion

Kærligheden vinder, uanset race, status eller køn. Men selv hvis vi er klar, ligger udfordringen i at finde den person, du kommer til at holde af. Det behøver ikke være så hårdt. Med masser af datingsider til homoseksuelle singler er det et spørgsmål om swipes, før du møder en date.

Kom godt i gang med vores anbefalinger til homoseksuelle datingsider!

DatingSider.dk Autor Chris Pleines
Chris Pleines
Grundlægger af Datingsider.dk og forfatter til Online Dating for Dummies
Chris grundlagde Datingsider.dk for 15 år siden, og i dag er han en af de førende online datingeksperter. Han er medforfatter af Online Dating for Dummies og forfatteren til internettets største online dating-undersøgelse, der analyserer 20 millioner profilbilleder med kunstig intelligens. Han har også optrådt i adskillige tv-interviews og publikationer for at give ekspertrådgivning og tips om online dating.