C-date
C-date Tilmelde
C-date Kontakt
C-Date Profil

Vores anmeldelse

Hvis du leder efter en uforpligtende slags dating, er C-Date den rigtige for dig. C-Date kategoriserer sig som en afslappet dating site hvor enkeltpersoner kan møde andre mennesker med samme interesse. Med C-Date behøver medlemmerne ikke at bekymre sig om at være ubehagelige eller fornærme andre mennesker, fordi målet er sat lige, og de medlemmer, der tilmelder sig C-Date, er bundet til at leve op til deres erotiske fantasier. Det er en dating site beregnet til one-night-stands og afslappede hookups.

For at hjælpe dig med at finde dit bedste match, vurderer C-Date din profil og matcher den med profilerne fra andre medlemmer ved hjælp af dets matchmaking system. Kontaktforslag sendes til dig via en integreret e-mail-funktion, som du kan få med et premium abonnement. Hvis du er kvinde, er det gratis! Du kan også udforske selv ved hjælp af den brugbare søgefunktion.

Vi har testet dette datingside for at se, om det faktisk går i tale. For at se, hvad vi har fundet ud af, læs videre på vores CDate anmeldelser nedenfor.

Nye medlemmer på C-date i november 2021 i sammenligning

Her kan du se, hvordan medlemstal på C-date udvikler sig i forhold til andre

Test LiveJasmin gratis

C-date Medlemsstruktur

Medlemmer
50.000 fra Denmark
Medlemsaktivitet
1.000 nye medlemmer per måned
Kønsproportion
55 %
45 %
 • Op til 25.000 nye medlemmer tilmelder sig dagligt
 • Over 36.000.000 medlemmer over hele verden
 • Største antal brugere kommer fra Tyskland, Schweiz og Brasilien
 • 80% af medlemmerne siges at være fagfolk og iværksættere
 • Der er lidt flere kvindelige medlemmer end mænd

C-Date medlemmer er virkelig aktive brugere. Du vil altid se en lang liste over online brugere, ligesom din match-liste. Medlemmer vil kontakte dig med en besked og vil ikke holde tilbage.

Selvom kontaktforslag er gode forretter, behøver du ikke rigtig at vente, fordi der er medlemmer, der vil nå ud til dig. De er udadvendte, og de ved, hvad de skal til.

Med over 30 millioner brugere verden over og op til 25.000 tilmeldinger dagligt, vil du ikke løbe tør for matches for at udforske. Mange medlemmer er ret seriøse når de mødes. Interessant nok antages flertallet af medlemmerne at være fagfolk og iværksættere.

Tilmelding på C-date

C-date Tilmelde
 • Tilmeld dig med din email-adresse
 • Udfyld seks enkle trin til at oprette din konto
 • Dit uploadede profilbillede skal godkendes
 • Nye medlemmer får et gratis Premium-prøve i et par dage
 • Kvindelige brugere har gratis adgang til webstedets fulde funktionalitet

Ved at tilmelde dig på C-Date skal du gennemføre et par hurtige og nemme trin. Du bliver bedt om at give oplysninger som den slags oplevelse, du leder efter, uanset om du er tiltrukket af en mand eller en kvinde, den by du kommer fra, din alder og forholdsstatus, hvordan du ser ud, hvordan du opdaget C-Date, din e-mail-adresse og en nomineret adgangskode.

Efter at have givet de nævnte oplysninger, vil din profil blive oprettet. Den sidste ting at gøre er at bekræfte din registrering via et bekræftelseslink sendt til din email-adresse.

Som ny bruger har du en gratis prøveperiode på Premium-medlemskabet i et par dage. Hvis du er kvinde, er du automatisk et premiummedlem, da du får chancen for at nyde alle webstedets funktioner uden omkostninger. Hvad angår de mandlige brugere, er en premium pakke nødvendig for at få fuldstændig adgang til alle områdets funktionaliteter.

Lige efter oprettelsen af din konto og bekræftelse af din registrering, bliver du sendt til din hjemmeside. Du vil nemt se dine matches, se nye medlemmer og online medlemmer. Udforsk og start en samtale med det samme!

Kontakt On C-date

C-date Kontakt
 • Matchforslag er baseret på C-Date Matchmaking Algoritme
 • Garanteret 'Kontaktforslag' til premiummedlemmer
 • Der er ikke noget chatrum til rådighed til hurtig kommunikation
 • Mandlige medlemmer kan kun sende beskeder, hvis de er i premium abonnement
 • At sende beskeder til andre brugere er gratis for kvinder
 • Der er flere lister i din profil, hvor du kan udforske andre medlemmer.

Først er der 'Nu Online', der viser en liste over andre medlemmer, der er online. Du kan sende disse medlemmer en besked med det samme.

Næste er 'Mine matches', som viser andre medlemmer, der er genereret af C-Date's matchmaking algoritme. Disse er selvfølgelig baseret på de præferencer, du har angivet.

Du har også listen 'Mine Besøgende', hvor du kan se andre brugere, der har set din profil. Listen 'Mine favoritter' indeholder på den anden side listen over profiler af andre medlemmer, du tilføjede ved at klikke på knappen 'Tilføj til favoritter' lige under billedet på deres profil.

Endelig er 'Mine Likes' den liste, hvor du kan se andre brugere, der har set dit profilbillede og fundet dig attraktivt. Funktionen ved at lide andre medlemmers foto er kun tilgængelig for kvindelige brugere.

C-Date, der bruger det matchende system, sender premiummedlemmernes kontaktforslag. C-Date matcher dig med andre medlemmer og genererer kontaktforslag baseret på de kriterier, du har angivet for at finde dit match. Det er en fantastisk måde at begynde at engagere sig med andre medlemmer, da det svarer til dine forventninger baseret på dine præferencer. Når du har modtaget et kontaktforslag i din indbakke, skal du sørge for at tjekke det og se, om du kan lide dit match. C-Date garanterer mindst fem, femten eller tredive kontaktforslag afhængigt af den type medlemskab, du abonnerer på.

Test nu gratis

C-date Profilkvalitet

C-Date Profil
 • Informative men ikke kedelige profiler
 • Billeder skal godkendes
 • Kun premiummedlemmer kan se billeder og hele profilen
 • Angiv din erotiske type ved hjælp af fem billeder
 • Erotisk galleri til rådighed for premium medlemmer
 • Profilerne er ret detaljerede
 • Profiloplysningerne kan ændres senere

  Efter at have oprettet din konto, så glem ikke at udfylde din profil. Du har mulighed for at angive dit erhverv, uddannelse, kropskunst, uanset om du drikker og ryger. Du bliver bedt om at angive et kælenavn også. Men hvis du vælger at være mere mystisk og ikke at videregive de nævnte oplysninger, kan du bruge "Spørg mig personligt!" muligheden.

  Dernæst skal du uploade et foto. Det er ikke nødvendigt, men det opfordres til at gøre din profil mere tiltrækkende og tiltalende. Når du uploader, skal du vente på, at dit foto accepteres, hvilket kun tager et par minutter. Du vil blive underrettet via din indbakke, når den er godkendt. Du kan vælge at sløre dit billede eller indstille det for at kunne ses af alle.

  Ud over dine profilbilleder giver C-Date dig mulighed for at tilføje op til fire andre billeder, der vises på din profil.

  Hvis du vil give mere information om dig selv, skal du tjekke fanen 'Om mig' under 'Min profil'. Der vil du kunne se og redigere de yderligere oplysninger, du blev spurgt om tidligere. Bortset fra det kan du angive dit 'Udseende' og 'Personlighed og attributter'.

  Interessant at C-Date kan dele din 'Erotiske Type' gennem visuel repræsentation for at angive, om din erotiske type er konventionel, romantisk, eventyrlig eller vild.

  C-date App

  c-date-mobile-app
  • Har et moderne og sexet design
  • C-Date kan downloades på APK Pure
  • Tilgængelig til Android og iOs brugere i udvalgte lande
  • Nem adgang til faner
  • Den har fuld funktionalitet af hjemmesiden version

  C-Date appen, ligesom dets hjemmeside, har en moderne og intim atmosfære. Det er designet til at udvise en let erotisk følelse, som trækker brugere til et voksen eventyr.

  Appen er ikke tilgængelig på Google Play og Apple Store i nogle lande. Ikke desto mindre kan du få det gennem APK Pure. Du kan også bruge C-Date sidens mobile version ved hjælp af din telefonbrowser.

  Samlet set er det rent og ligetil. Appen har faner hvor du kan få adgang til og få vist listerne over online medlemmer, dine matches, samtaler og profilbesøgende. På højre side af skærmen er der en rullemenu, hvor du kan se fanerne for se din profil, din 'Mine favoritter' liste, din 'My Likes', 'Hjælp' og log ud-knappen.

  C-date Ægte anmeldelse

  Jeg flyttede til byen for et år siden. Som nybegynder har jeg virkelig ikke haft mange venner i de første par måneder af mit ophold. Det var bare arbejde og hjem for mig. Indtil en af mine arbejdskammerater fortalte mig om C-Date. Jeg søgte og læste C-Date anmeldelser online og prøvede det. Det var en afslappet dating site - præcis det, jeg ledte efter. Hvad jeg godt kunne lide om C-Date i starten var, at jeg fik en gratis prøveperiode for premium. Så kunne jeg godt lide alt det premium medlemskab har at tilbyde. Selvom jeg måtte betale efter min gratis prøveperiode var afsluttet, var det helt fint for mig. Der var aldrig en ensom weekend for mig siden da! Det var ikke rigtig svært at finde et match. Hver dag får jeg beskeder fra forskellige kvinder, der rent faktisk ønsker at mødes. Det var virkelig et godt valg for mig at prøve C-Date. - Josh

  Design og brugervenlighed

  Strøjene af hvid og lilla på C-Dates websted passer til den sexede og modne natur, som den ønsker at projektere. Det har et moderne design med åbne faner og dropdown menu for lettere adgang til webstedets funktioner. Meddelelser kan du ikke gå glip af, da ikoner er placeret i en række placeret øverst på siden. Online medlemmer er nyttige, den endeløse liste er placeret på højre side af webstedets side.

  Appen's design er stort set den samme som på webstedet. Du kan også bemærke, at det ligner FB mobilapplikation, som har ikonerne til hjem, profil, beskeder, kontakter / personer. Meddelelsesdelen, der er tagget som samtaler og er helt sikkert udformet efter Facebooks eget besked design.

  Samlet set er C-Dates web- og app-design nemt at navigere selv for folk, der er nye til at udforske den online dating verden. Det er tiltalende selv for forskellige aldre på grund af dets enkle layout.

  C-date Omkostninger og priser

  Gratis tjenester
  • Modtag kontaktforslag
  • Definer din erotiske type
  • Email notifikationer
  • Modtag meddelelser
  • Test nu gratis
  ebyrbaserede tjenester
  • Send meddelelser
  • Se billeder og erotisk galleri
  • Tilføj kontaktpersoner til 'Mine favoritter'
  • Ubegrænset kontaktforslag

  Er C-date dyrt eller billigt?

  Sammenlignet med andre udbydere er C-date gennemsnitlig.
  Test nu gratis

  Varighed / Credits / MønterOmkostningeri alt
  Premium
  3 Måneder359,00 DKK / Måned1.077,00 DKK
  6 Måneder269,00 DKK / Måned1.614,00 DKK
  12 Måneder179,00 DKK / Måned2.148,00 DKK
  C-date Priser
  Betalingsmuligheder
  • Kreditkort

  Selvom de citere pr. Måned, faktureres den samlede værdi af hele medlemskabets medlemskab. Medlemskab er indstillet til automatisk fornyelse efter hver periode, medmindre du afbestiller dit medlemskab mindst fire uger før dit abonnement slutter. Hvis du for eksempel køber et medlem på tre måneder, bliver du faktureret i de tre måneder på forhånd og vil automatisk blive fornyet i yderligere tre måneder, medmindre du annullerer.

  C-Date-tjenester er gratis for kvindelige brugere. Dette kan retfærdigegøre det forhold mellem antallet af kvindelige og mandlige medlemmer. På en anden note kan mandlige medlemmer nyde poolen af de kvindelige brugere, hvis de abonnerer på premium.

  Særlige funktioner

  For at gøre din afslappede dating oplevelse mere underholdende, har C-Date følgende funktioner.

  Kontaktforslag

  Dette genereres og sendes til et premiummedlems indbakke, når medlemmet er blevet matchet af C-Date's system baseret på de fastsatte kriterier. Forslaget omfatter køn, alder, seksualitet, familie status, udseende, søgeområde og præferencer for matches.

  Min Erotisk Type

  Denne funktion giver dig mulighed for at identificere din erotiske type ved hjælp af fem billeder. Efter at have valgt fem billeder, vil din erotiske type blive bestemt, om det er konventionelt, romantisk, eventyrligt eller vildt. Dette resultat vises på din profil.

  Foto Udgivelse

  Ved at fjerne boksen ved siden af 'Alle kvinder kan se mit billede' vises dit billede sløret til dine matches. Du kan frigive dine billeder til bestemte personer, hvis de spørger dig eller når du vil.

  Vores vurdering

  Tilmelding: 5,0 / 5
  Kontakt: 4,0 / 5
  Profilkvalitet: 5,0 / 5
  App: 3,5 / 5
  Ægte anmeldelse: 4,0 / 5

  Redaktørens konklusion

  DatingSider.dk Autor Chris Pleines
  C-Date er for personer, der søger uformelle seksuelle matches. Det er et brugervenligt websted, der bringer folk til deres erotiske fantasier. Som et gratis medlem kan mandlige brugere nyde en begrænset funktion af dating site. At betale for premium, derimod, giver dig mulighed for at socialisere dig med ligesindede medlemmer, der klar på den samme slags eventyr, hvilket sandsynligvis giver flere chancer for at finde et ægte match.
  Test nu gratis

  C-date FAQ

  Hvad er C-Date?

  CDate er en online platform, der henvender sig til enkeltpersoner, der er klar på uforpligtende dating som lever op til deres erotiske fantasier.

  Hvad gør C-DatE forskellig fra andre tjenester?

  Forskellen fra andre sædvanlige dating sider er at C-Date søger at hjælpe personer, der søger mere intime forbindelser og tilskynder til åbenhed omkring erotik.

  Hvad er et kontaktforslag på CDate?

  Et kontaktforslag kommer fra C-Dates matchende system, hvor et medlem der passer til dine ønskede kriterier, vil blive sendt til dig sammen med detaljerne om dit match.

  Hvordan kan jeg ændre eller opdatere min profil på CDate?

  For at opdatere din profil på C-Date skal du klikke på 'Min profil' og vælge det ønskede afsnit og redigere dine oplysninger. Glem ikke at trykke på Gem knappen for at gemme ændringerne.

  Hvordan kan jeg kontakte andre Cmedlemmer?

  Du kan kontakte andre C-Date medlemmer ved at sende dem en besked. Bare find 'Skriv besked' knappen på deres profil. Med hensyn til kontaktforslag kan du straks starte en samtale ved at bruge boksen nederst i forslaget.

  Hvordan kan jeg stoppe e-mailunderretninger på CDate?

  For at stoppe modtagelsen af e-mails om dine C-Date opdateringer, skal du gå til Indstillinger, fjerne markeringen i feltet ud for 'Aktiver underretninger' og derefter gemme.

  Hvordan genererer C-Date kontaktforslag?

  Kontaktforslag genereres ved at bruge C-Date's matchmaking algoritme. Algoritmen baserer sine resultater ud fra de søgekriterier, du har angivet.

  Garanterer C-Date et mindste antal kontaktforslag?

  Ja, C-Date garanterer kontaktforslag til sine premiummedlemmer. For medlemmer med 12 måneders medlemskab garanteres mindst 30 kontaktforslag, mens de med 3 og 6 måneders medlemskab skal modtage mindst 5 og 15 kontaktforslag.

  Hvorfor blev mit billede ikke godkendt på C-Date?

  Foto retningslinjer og krav vises, når du uploader dit foto. Hvis dit uploadede billede viser eksplicit seksuelt indhold, vold og våben, overtrædelser af ophavsretten, kontaktdata, børn, tegneserier, berømtheder, dyr eller landskaber, accepteres det ikke. Dit foto skal tydeligt vise dit ansigt og øjne, og der skal ikke være andre personer på billedet.

  Hvad kan jeg gøre for at kontakte CDate's kundeservice?

  Medlemmer kan sende deres bekymringer til service@c-date.co. C-Date kundeservice bedømmer den modtagne email og svarer tilbage efter et par dage.

  Hvor sikre er mine data hos C-Date?

  C-Date tager din datasikkerhed og privatliv alvorligt. Det bruger et komplekst system med adgangstilladelser og tekniske sikkerhedsforanstaltninger for at sikre medlemmernes sikkerhed.

  Hvor mange oplysninger får andre medlemmer om mig på C-Date?

  CDate sikrer anonymitet mellem medlemmer via et internt postsystem. Du bestemmer, hvilke oplysninger du vil vise, bortset fra de grundlæggende oplysninger, du blev bedt om at fylde ud, da du tilmeldte dig.

  Hvor kan jeg se og ændre mine loginoplysninger på C-Date?

  For at ændre dine loginoplysninger, skal du gå til Indstillinger under fanen Min profil. Sørg for at tage højde for capslock, når du indtaster dine nye detaljer.

  Kan alle C-Date medlemmer se mit billede?

  Når du uploader dit billede, indstilles indstillingen automatisk til privat. Du kan ændre indstillingerne ved at fjerne markeringen i feltet "Alle kvinder kan se mine billeder."

  Hvordan giver jeg et medlem tilladelse til at se mit billede på C-Date?

  Hvis du indstiller dine billeder skjult for andre brugere, kan du tillade bestemte brugere at se dine billeder ved at gå til deres profil og klikke på knappen 'Vis bruger mit billede'.

  Fandt du ikke dit spørgsmål? Spørg os!

  Stil dit spørgsmål.
  Indtast venligst dit navn.
  Hvor meget er 3+9?*

  Angiv et gyldigt svar.

  Tak for dit spørgsmål. Vi svarer på det så hurtigt som muligt.

  Personlig anbefaling

  Lisa
  Hvilken datingside er det rigtige for dig?

  Få din personlige anbefaling

  Få flere oplysninger…