Om Datingsider.dk

Datingsider er en dansk online datingsider og matchmaker evalueringstjeneste, som har gjort alt det hårde arbejde for at evaluere de bedste datingsider for uanset hvilken type forhold, du leder efter.

Indtil nu har vi sammenlignet over 1500 datingsider og apps i mere end 10 lande.

Udvidelse

I 2007 startede vi som en tysk online blog, hvor vi viste vores resultater efter at have testet de få datingsider, der var tilgængelige på det tidspunkt. Vi voksede hurtigt, hvilket online dating også gjorde, og siden 2014 har vi delt alt vores viden om online dating med dig.

Hvilket er din ideelle datingside?

Vi har uafhængigt afprøvet alle de største datingsider og matchmaker tjenester i Danmark og talt med rigtige medlemmer, så vi ved, hvad der fungerer, og hvad der ikke gør.

Hvordan skal din perfekte online datingprofil se ud?

Tag et kig på vores magasin og find information for at forbedre din online dating.

Hvordan opfanger du hemmelige omkostninger og beskytter dig mod svindlere?

Vær forsigtig! Billige datingsider kan være rodet med svindel og kan forsøge at få dine penge. I vores anmeldelser fortæller vi dig, hvad du skal være opmærksom på.

Et tastatur med et hjerte

Credits

I 2014 deltog vi i start-up-programmet German Accelerator i Silicon Valley, hvor vi fik et dybdegående indblik i det online datingmarked.

Anbefale datingsider baseret på Facebook-profiler

Vi byggede et værktøj til personligt at anbefale datingtjenester baseret på Facebook-profiler. Den bruger en innovativ algoritme, som er udviklet sammen med Ludwig Maximilian Universitet i München til at anbefale de bedste datingsider for dig. Værktøjet tilpasses efter dine datingindstillinger.

LMU Logo

Datingsider.dk teamet

Vores team vokser, og vi arbejder hver dag på at hjælpe dig med at vælge din perfekte online datingside for at finde dit perfekte match.
Stol på os, og vi hjælper dig med at navigere i online dating-miljøet.

Vi gennemgår datingtjenester i flere lande