De bedste casual dating sider 2024 i Danmark

www.c-date.dk

Medlemmer 50.000
Kønsfordeling

55 %
45 %
 • Gratis premium prøve til nye medlemmer
 • Medlemmerne er konkrete om den type møder, de søger
 • Kvindelige brugere kan bruge webstedet gratis uden betaling
 • Mandlige brugere skal abonnere på premium for at sende en besked
 • Det er en afslappet dating, hvor kampe findes via en matchmaking-ordning
www.victoriamilan.dk

Medlemmer 11.000
Kønsfordeling

40 %
60 %
 • En casual dating platform for gifte mennesker eller utro partnere
 • Enkel og hurtig registrering
 • AnonymousBlur værktøj til diskrete billeder
 • Panikknap for nødsletning
 • Udvalgte brugere er baseret på popularitet og ikke kompatibilitet
www.livejasmin.com

Medlemmer 590.000

 • Hjemmesiden har en god brugergrænseflade
 • Viser en masse frække billeder og videoer uden censur
 • Du kan se live shows gratis i 10 minutter
 • Masser af sexede og hotte cam modeller at vælge imellem under en række kategorier lige fra "Amatør" til "Porn Star"
 • Opgradering af din konto ved at købe credits kan være en smule sløjt, når det kommer til prisen
 • VibraToy-funktionen muliggør sand interaktion mellem kvindelige modeller og seere

Er du en person...

 • ... der ønsker at leve deres erotiske fantasier og tilfredsstille deres behov uden nogensinde at bekymre sig om følelsesmæssige begrænsninger den næste dag?
 • ... der elsker at have sex, men ikke ønsker at engagere sig i et forhold med henblik på at få det? •. . . der lige er kommet ud af et seriøst forhold, og er på udkig efter en hurtig og nem rebound?
 • ... hvem keder sig og ønsker at gå ud på et sexet og pirrende vokseneventyr?
 • ... der er gift og er på udkig efter noget andet uden for forholdet?

Hvis du sætter kryds ved nogle eller alle boksene, så er du kommet til det rette sted. Nogle bruger dating apps til at finde langsigtede forhold, mens andre leder efter uforpligtende hookups, hurtige løsninger og bare lidt sjov. Hvis du er en af dem, som har overvejet at gå online for at date, så bør du læse dette først!

Casual dating handler om at tilfredsstille sine erotiske behov og tage på diskrete vokseneventyr uden at starte et forhold. Du kan gøre lige hvad du vil - mætte enhver sex-fantasi uden at rode det følelsesmæssige ind i det. Uanset din situation bør du aldrig føle, at det er forkert at bruge online dating for at forfølge dine behov.

Prøv at hør, der er tonsvis af mennesker, der ønsker de samme ting som du gør. Du skal bare vide, hvor man skal lede efter dem. Casual datingsider og apps har en langt mere anderledes og ligetil tilgang end de traditionelle online datingtjenester. disse mennesker ved hvad de ønsker, og de vil have det hurtigt.

Lyder det spændende? Så velkommen til den store, vide verden inden for casual datingsider og erotiske eventyr.

Hvad er Casual Dating?

Udtrykket ”casual dating” popper op ganske ofte, når det kommer til dating og forhold. Udtrykket har været brugt i film, magasiner og TV-shows, at dets betydning var været temmelig forvirrende for nogle mennesker. Så hvad er casual dating egentlig?

For at sige det simpelt, så betyder casual dating at tage del i tilfældig sex med flere partnere. I virkeligheden er der tre forskellige typer af casual dating:

 • Uforpligtende eller dating
 • Venner med fordele
 • Sex med en ex
Casual dating par i sengen

Uforpligtende eller dating

Den ”uforpligtende” type er plottet på mange film eller TV-shows. Dette indebærer at hooke op med en totalt fremmed, som du lige har mødt et par timer siden på en app eller i baren.
Der er også tilfælde, hvor du ses med en person, som har været på din radar i et stykke tid og som pludselig kommer forbi.

Venner med fordele

Den vigtigste ting, der adskiller det fra andre typer, er det første ord: venner. Denne type hookup sætter venskaber over alt andet. Dette medfører, at personen som du hooker op med, ikke nødvendigvis behøver at være en komplet fremmed. Det kan være en bekendt, der måske deler den samme afslappede tankegang, som du har, når det kommer til dating.
FWB eller dit booty call kan være rent fysisk, eller det kan også involvere at hænge ud og have det sjovt, og som nogle gange inkluderer sex. Der er endda tilfælde, hvor sex stopper, og venskabet forbliver.

Sex med en ex

Når alt kommer til alt, kan du ikke stave til sex uden ex. Der kan være mange grunde til, at folk har tilfældig sex med deres ex. Det kan være, at de føler sig ekstra liderlige eller måske føler de, at den bedste ting ved forholdet var den utrolige sex.
Alligevel har denne type flest faldgruber ud af de tre, da der er en større risiko for, at det går i den forkerte retning og vækker gamle følelser.

Selvfølgelig er casual dating mangesidet. Selvom de tre anført ovenfor er de mest almindelige typer, kan casual dating stadig findes i andre former, afhængigt af de grænser, som forskellige typer af mennesker har.

Hvor får man tilfældige dates?

Den hurtigste og nemmeste måde at lede efter et engangsknald, erotiske møder og sexede eventyr er online. Deltag i hundreder og tusinder af datingsider og apps, som er målrettet specielt til casual dating.

Der kan du møde en flok personer, der ønsker den samme sjov, som du er på udkig efter. Vær ikke bange for at udforske dine seksuelle lyster. Folk strømmer til disse sider og apps bare for at have det sjovt og få nogle gode historier at fortælle.

Hvorfor prøver folk casual dating?

For travlt med arbejde, studier eller livet i almindelighed til at kunne finde tid til at date

Folk kan også sidde fast i hverdagslivet, at de har hverken tid eller energi til at investere i et fast forhold, men ønsket om intimitet og fysisk action er der stadig. Det bedste setup for dem er afslappet dating, som kan være en hel del lettere, passe deres tidsplan bedre og mindre krævende.

Nægter at investere sig følelsesmæssigt, som et fast forhold beder om

Nogle vælger ikke at investere følelsesmæssigt, og det er helt i orden. Seriøse forhold er bare ikke den højeste prioritet for dem.

Indrøm det, seriøse forhold kan blive tricky og kompliceret. Du skal have massive mængder af tålmodighed for at få det til at fungere. For nogle er der bare ikke er deres kop te. De ønsker blot noget sjovt uden commitment.

De ønsker at komme tilbage til dating gamet efter en skilsmisse eller langsigtet forhold, og se om de stadig ”har det i sig”

Der er en masse i online dating miljøet, der består af ”nye singler”. Breakups er svære at komme videre fra. At være på casual datingsider og modtage tonsvis af ”flirts” kan være en transformativ oplevelse.

Uanset hvor dårlig skilsmissen eller forholdet havde været, er der stadig masser af andre mennesker, som kan finde dig attraktiv. Dette kan fungere som en bekræftelse af, at du stadig har det, efter at være væk fra markedet i så lang tid.

Og dem som lige er kommet ud af et seriøst forhold har tendens til at prøve noget mindre seriøst. Det betyder, at undgå det, som kan være vedvarende og eksklusivt.
For nogle er at installere dating apps et stort skridt i retningen af at komme videre og få deres gamle selvtillid og mojo tilbage. Plus, et engangsknald er altid en god måde at glemme et gammelt forhold.

Et ønske om spice ting op i deres eget forhold

Der er også en niche for seriøse par, som er på udkig efter en anden person, som de kan have det sjovt med. En måde at holde flammerne i ægteskabet i live er at bryde monotonien (og monogamien!) med de gamle rutiner.

En god måde at gøre det på er ved at introducere en ny person til ægteskabet - en afslappet og uforpligtende oplevelse for at gøre det spændende igen.

For at komme til at kende sig selv bedre og spice sexlivet op

Det er en hel del lettere at mødes og socialisere med nye mennesker i afslappede dating apps og hjemmesider. Folk, der er i humør til noget hurtigt, nemt og uforpligtende prøver disse sider og apps bare at slappe af.

På en måde har uforpligtende sex hjulpet folk med at lokalisere præcis, hvad der virker og hvad der ikke gør for dem. Og mange som ikke har fået nået i længere tid, bruger apps til at komme i gang igen.

Et ønske om at være utro eller opleve noget andet uden for forholdet

Der findes populære affære datingsider, som Ashley Madison, der appellerer til gifte mennesker. For dem som er seksuelt utilfredse i deres ægteskab, er én løsning ofte at prøve casual datingsider. På disse sider længes de efter at finde den seksuelle tilfredsstillelse, som deres ægteskab ikke har givet dem i lang tid.

Hvad får du egentligt ud af at tilmelde dig en casual datingside?

Casual-Dating sodt par i sengen

Her er nogle fordele ved at melde sig til casual datingsider og apps:

 • Adgang til flere potentielle partnere

Når du er på en casual datingside eller en app, så sætter din fantasi kun grænser. Den største fordel ved casual datingsider er den ubegrænsede mængde af valgmuligheder, de kan tilbyde, når det kommer til alder, placering og præferencer. Du kan møde mennesker fra alle typer af baggrunde og karrieretrin.

Nogle sider er især rettet mod kvinder og har flere kvinder end mænd i deres meldemsbase. Du kan swipe og rulle over adskillige profiler og se alt, hvad de har at tilbyde.

 • Match med folk, som du er mere tilbøjelig til at være kompatibel med

Med afslappede datingsider og apps, er der ingen grund til at skamme sig over dine kødelige behov og ønsker. Der er ingen grund til at bekymre dig om at fortælle om dine personlige præferencer.

Har du nogensinde ønsket at prøve rollespil eller lege med voks, men aldrig har haft mulighed for at gøre det, fordi du føler, at det nok ikke er for alle? Samtaler om intime præferencer er i den grad værdsat på disse sider.

Du vil få flere chancer for at møde de mennesker, som kan lide de samme ting du gør i sengen. Dette er muligt på grund af søgefiltrene. Du kan indsnævre søgningen til kun blondiner, kun homoseksuelle, kun par, særlige seksuelle præferencer, osv. Så hvad siger vi til at holde os tilbage? Not today!

 • Bliv mere spontan

Det er helt naturligt at have travlt med livet, arbejde og/eller rejse, at et fast forhold bare ikke er en topprioritet lige nu. Din tidsplan kunne være så uregelmæssig, at du kan være her i dag, og være afsted den næste.

Casual dating passer helt perfekt til denne type livsstil. Selvom seriøse forhold kan være ligesom et gourmetmåltid, der tager lang tid at forberede og tilberede, så er tilfældig sex ligesom fastfood, som du bruger for at få noget hurtig næring.

I casual datingsider og apps kan du møde en person, aftale et møde og have en hed oplevelse på blot et par klik. Intet behov for lange introduktioner og nervepirrende første dates!

 • Vær modig og udlev dine erotiske fantasier helt uforpligtende

Med casual dating kan du udleve dine erotiske fantasier uden at føle nogen skyld eller skam. Du skal bare finde den rette person, der deler den samme entusiasme og du kan være helt sikker på, at der er masser af dem på casual datingsider, som bare venter på, at du glider ind i deres private indbakke. Du kan have så meget sex, som du ønsker.

Og hvad er det bedste? På grund af den manglende følelsesmæssige tilknytning, er en afvisning ikke helt så hård. Du kan bare børste det af dig og kigge efter andre partnere, som vil være mere end villig til at være en del af dine frække fantasier.

 • Føl spændingen ved jagten igen

Hvis du er en person, der mener, at sex er blevet kedeligt, og at der er intet du kan gøre ved det, så fortvivl ikke. Casual datingsider og apps kan give spændingen ved dating tilbage, som du ikke vidste, at du manglede.
Oplev jagten igen, når du taler med nye mennesker hver dag. Disse kan også hjælpe dig med at genvinde din selvtillid, hvis du er en person, der er lige kommet ud af et langt og seriøst forhold.
Føl dig i live igen. Det bedste er, at du ikke behøver at bekymre dig om den næste dag eller få komplicerede følelser.

Hvordan virker casual datingsider og apps?

Casual-Dating tips

Casual datingsider og apps går lige til sagen. Grundfilosofien bag causal dating online tjenester er at møde folk, som man kan have det sjovt med, bør ikke være en stor opgave. Disse sider nedtoner det sociale samvær lidt og udforsker ens fysiske begær. Der er casual datingsider som AdultFriendFinder, der appellerer til din voyeuristiske tilfredsstillelse og seksuelle fantasier.

De fleste sider og apps tilbyder funktioner, der gør kommunikationen lettere. Deres vigtigste funktionaliteter til at kontakte andre mennesker spænder fra at sende beskeder, som kan bryde isen til at sende blink og virtuelle gaver.

Der er også casual dating apps baseret på GPS, hvor de eneste kampematches, du ville få er dem, som er i nærheden af din placering for at gøre det lettere for dig at planlægge et møde. Du kan også justere søgefiltrene til kun få matches, der deler dine interesser og præferencer.

Det primære fokus i disse ”match” apps er, at chatfunktionen kun vil blive aktiveret, hvis en ”like” er gensidig. Du kan også benytte dig af eksklusive medlemskaber, hvor nogle sider og apps tilbyder at booste din profil og få flere matches. Men mere om det senere.

De fleste sider tilbyder også mulighed for låse op af billeder, som brugeren har godkendt. Dette gør det mere sikkert og diskret, da du ikke løber risikoen for at blive identificeret af personer, som du måske kender.

Hvem bruger egentligt casual datingsider og apps?

Vi ved, hvad nogle af jer måske tænker - casual datingsider er for lyssky folk som ønsker at få sex. Selvom det er den almindelige opfattelse, er det ikke nødvendigvis sandt.

Sandheden er, er der eksklusive datingsider som RedHotPie og Ashley Madison, der appellerer til akademikere, karriereorienterede mennesker, singler og selv par.
Ligeledes er der afslappede datingsider og apps, såsom C-Date som styrker kvinders seksualitet ved at skabe et sikkert og behageligt miljø, hvor de kan bruge eksklusive funktioner gratis. Uden noget gebyr kan kvinder deltage i casual dating uden bekymringer om eksklusive omkostninger.

Her er nogle af de mennesker, der fandt succes på disse sider:

 • Anna, 34, er det kreative geni bag en populært makeup- og modebrand. At være en karrierekvinde i den stærkt konkurrenceprægede kreative industri, er hendes liv altid på farten. Hun rejser ofte og har ikke tid til at date. Derfor har hun installeret casual dating apps til at møde de lokale i hvert land, hun havde været i. Casual dating passer bedst til hendes tempofyldte liv - med sex uden drama til at lindre stressen ved hendes professionelle karriere.
 • Richard, 47, har mødt Nina, 32, på Victoria Milan, seks måneder efter sin skilsmisse. Skilsmissen var rigtig hårdt for Richard. Men lige siden mødet med Nina er Richard begyndt at få sin gamle selvtillid tilbage. Fra da af var han begyndt at tilmelde sig casual datingsider, hvor han kan mødes og snakke med nye mennesker. Han er nu begyndt at nyde sit liv endnu mere.
 • Mark, 23, er din typiske universitetsstuderende, som ønsker at få nogle sjove oplevelser. Hans metode er at få dates gennem C- Date, hvor han kan møde mennesker, som er den samme alder som ham og deler den samme interesse og baggrund. Faktisk kalder han C-Date for sin Wingman til at møde mennesker i nærheden af ham, som er lige så interesseret i tilfældige dates som ham.

Casual dating begrænsninger

Casual forhold er ikke beregnet til at være permanent. I modsætning til seriøse forhold, er dette type forhold midlertidigt. Det er bundet til at ende på et tidspunkt.
Ideelt set formodes folk i casual forhold ikke at have følelsesmæssige tilknytninger og er kun interesseret i tilfældige dates.

Casual dating betyder ikke nødvendigvis kun engangsknald. Nogle gange kan det føre til regelmæssige dates med sex eller endda med flere personer på samme tid.
Her er nogle begrænsninger, som normalt ser hos begge parter:

Casual-Dating par forspil

Hvad betyder et casual forhold for en mand?

Når en fyr tager del i et casual forhold, adresserer han sine seksuelle behov. Han er ikke på udkig efter kærligheden eller noget permanent. Han ønsker ikke at vise sårbarhed med sine tilfældige partnere.

Casual forhold er enkle, ukomplicerede, og let at komme over med. Selvom mænd i tilfældige forhold stadig er interesseret i at finde kærligheden, er det meget sjældent med folk, som de bare ønsker at have det sjovt med.

Hvad betyder et casual forhold for en kvinde?

Mange kvinder har haft flere tilfældige forhold med succes. Med casual sex bliver de mere fortrolige med deres seksualitet. De kan udtrykke deres behov og få dem opfyldt. Der er ingen skam over det. Det er en måde at tage magten og få, hvad de fysisk ønsker og har brug.

På en måde hjælper tilfældig sex dem med at eksperimentere i, hvad de ønsker, uden at føle sig forpligtet til at have følelser knyttet til den. At få tilfredsstillet din seksuelle lyst kan være en vigtig del i at kende dig selv.

Brandhedt

I modsætning til traditionel matchmaking eller normale datingsider, er casual datingsider og apps mere hotte og kontroversielle. Dette kan være på grund af det faktum, at de har meget mere voksne temaer og indfører nye, utraditionelle måder at lede efter matches.

Casual-dating sikker sex

Casual dating apps og hookups kultur

For at sige det rent ud, så flokkes folk til casual datingsider og apps for at få sex. Da online datingsider og apps er blevet lavet til at forbinde mennesker hurtigt og nemt, vil du have en større chance for succes, hvis man leder for dates online.

Desuden har disse tilfældige datingsider og apps lavet hookups og tilfældig sex så nemt og tilgængeligt, at du ikke behøver gå på barer længere for at score - du går på internettet i stedet.

På bare et par swipes eller klik, og du er klar til at forkæle dig selv. Men du skal huske på, at sex med flere partnere øger din risiko for at få kønssygdomme. Alt er sjovt og godt, undtagen når du har fanget noget skidt!

Så din bedste chance er at stadig huske på beskyttelse over alt andet. Sørg for at have beskyttelse med dig på alle tidspunkter, og faktisk bruge dem. Hav det sjovt på en ansvarlig måde. Forebyggelse er nu bedre end helbredelse.

Fordele og ulemper ved casual dating

Fordele ved casual dating

 • Din sociale kalender vil aldrig være tom
 • Styrk din selvtillid efter et hårdt break-up
 • Bliv bedre i sengen
 • Stå inde for dig selv og din seksualitet
 • Opnå selvsikkerhed – slå fast at du er attraktiv
 • Få et frækkere sexliv

Ulemper ved casual dating:

 • Uforpligtende samleje med fremmede er ikke for alle
 • Lidt til ingen emotionel relation
 • Omkostningerne for en uforpligtende dating side kan være højere for mænd

Ligesom alle ting kommer casual dating med sin egen liste over fordele og ulemper.

Med casual dating er der masser af fordele, såsom at bestemme over din kalender, genvinde din gamle selvtillid tilbage efter et længere forhold, genoplive lidenskaben i dit sexliv, bare for at nævne et par stykker. Oplevelsen af at gå på dates og at socialisere med dig selv i centrum. Det bedste ved dette er, at du ikke er bundet, og du kun har dig selv at prioritere. Så hvis du er en person, der ønsker at være herre over dit eget liv, så er dette en god mulighed.

Dog vil casual dating komme med et par ulemper. Der er mennesker, som ikke har det så afslappet med at have flere partnere, og ikke at have nogen følelsesmæssig tilknytning overhovedet. Det er bedst at være sikker på, hvad du ønsker, før du prøver det af.

Hvordan man får succes på casual datingsider

 • Upload gode billeder af dig selv

Et klart og veloplyst billede af dig kan hjælpe din profil med at får mere opmærksomhed og klik. Smil til kameraet og vis dig fra din bedste side.

Nogle sider slører og anonymiserer billederne for at beskytte identiteten af deres medlemmer. For disse sider skal man sørge for at bruge billeder, der viser ens krop for at tiltrække flere medlemmer.

 • Konkretiser din profil

Hvis siden eller appen, som du registrerer dig hos, giver dig mulighed for at fuldføre din profil, så gør det. Dette vil lade andre medlemmer vide, at du er troværdig og ikke en eller anden svindler. Jo mindre lyssky du synes at være, jo bedre.

Casual Dating Par
 • Skriv en god biografi. Vær sjov og vis din personlighed

Med så meget konkurrence derude, vil du kun få et par sekunders opmærksomhed, før din profil bliver rullet forbi. Den bedste måde at skille sig ud på, er ved at have en god biografi, der viser din personlighed og forhåbentlig kan få medlemmet til at trække på smilebåndet.

 • Sæt dine seksuelle præferencer korrekt

De fleste sider tilbyder mulighed for at angive og afkrydse de ting, som du kan lide i sengen. Nogle gange kan du endda oprette en ”Nej” liste. På den måde kan du sikre dig, at du sætter de rigtige forventninger, og du kan gennemse siden for folk, der kan lide de samme ting som dig.

 • Send interessante beskeder, som man ikke kan modstå at svare

Du bør ikke sende lukkede beskeder, såsom ”Hej”. Du vil blot blive begravet under tusindvis af ”Hej” tilbage. Sørg for at sende en besked, der kan føre til sexede samtaler, der vil få dig begge i det rette humør.

 • Vær ikke bange for at vise mere af dig selv

Du har en god profil og endnu bedre billeder, men det er ingenting, hvis du er alt for bange til at interagere med de andre medlemmer

af siden. Send beskedanmodninger, flirt og vær udadvendt. •Det er i orden, hvis de ikke svarer tilbage

Når du har sendt en besked, er det ikke enden på verden, hvis de ikke svarer tilbage. Ryst det af dig og start forfra. Der er en masse andre medlemmer, som med glæde vil skrive med dig.

 • Sørg for, at en person du kender, hvor du skal hen

Når du planlægger at mødes med nogen, som du har chattet med på nettet, skal du sørge for, at nogen ved, hvor du skal hen. Tag nogle forholdsregler og afslør aldrig private oplysninger til fremmede, som kan bruges til at skade dig.

 • Praktiser sikker sex

Praktiser altid sikker sex for at nyde dine eskapader endnu mere. Når du tager på tilfældige dates, så sørg for at ikke kun beskytte dig selv følelsesmæssigt, men også fysisk.

Er et eksklusivt abonnement pengene værd?

Casual datingsider og apps har generelt en tendens til at koste mere end din gennemsnitlige datingside. Dette er fordi de har et element af spænding og sjov som andre simpelthen ikke har. De vil have dig til at tage del i en eksklusiv klub for ligesindede voksne, og den eneste måde du kan det er ved at betale.

Casual datingsider og apps har tonsvis af koncepter og gimmicks, der inkluderinger betalinger. For geografi-baserede apps kan du kun se mathes, der er i nærheden af din placering. Hvis du ønsker at indstille din placering til andre områder og se ”menuen” der, er du nødt til at opgradere.

Der er også apps der giver et minimum antal matches om dagen. For at få flere matches, er du nødt til at abonnere. Der findes innovative apps, hvor dine digitale fodspor bliver slettet efter en time. Hver profil selvdestrueres, således at fortrolighed og diskretion er sikret.

Denne type apps kan have gratis prøveperioder, men du er nødt til at betale for et fuldt medlemskab, da de ikke tilbyder nogen standard medlemskaber.

Selvom prisen kan være en ulempe for nogle, kan belønninger være langt større. Her er fordelene ved et eksklusivt medlemskab:

 • Flere matches; mød flere nye mennesker
 • Kan sende beskeder til flere mennesker
 • Interager med flere medlemmer; uanset hvilken type medlemskab, de har benyttet •Se hvem der har liket dig, og som har besøgt din profil
 • Eksklusive medlemmer ses som ægte medlemmer i stedet for svindlere
 • Du kommer til at blive vist højere i søgeresultaterne
 • Du bliver prioriteret højere i forhold til kundeservice

Nogle sider opmuntrer også de kvindelige brugere. De tilbyder gratis eksklusive medlemskaber til kvinder. Dette fungerer som en win-win situation, hvor kvinder kan få adgang til eksklusive funktioner for at finde mennesker, de er interesseret i, og mænd møder derfor flere kvinder på disse sider.

Dette sikrer også, at kvinder har et sikkert og behageligt miljø, hvor de kan udforske deres egen seksualitet.

Hvis casual datingsider er din kop te, kan du overveje at få et eksklusivt medlemskab til de sider, som du ved kan gøre din casual dating oplevelse meget bedre.

Passer jeg til casual datingsider?

Casual dating er måske ikke for alle. Hvis du stadig er usikker på, om det er den rigtige vej at gå for dig eller ej, kan du tage denne quiz og se, om du passer ind.

Afsluttende ord

Casual dating er ikke nødvendigvis for alle. Det passer måske ikke til en bestemt person, men det kan det gøre for en anden. Forskellige ting til forskellige folk.

Hvis du er en af de mennesker, der ønsker at prøve casual dating, så er den bedste måde at møde ligesindede singler gennem dating apps og sider. Med så mange at vælge imellem, har du helt sikkert behov for en guide.

Men bare rolig, for vi hjælper dig. Tjek vores anmeldelser på forskellige casual datingsider for at finde ud af, hvilken der egner sig til dig!

Nå, hvad venter du på? Se at komme igang!

DatingSider.dk Autor Chris Pleines
Chris Pleines
Grundlægger af Datingsider.dk og forfatter til Online Dating for Dummies
Chris grundlagde Datingsider.dk for 15 år siden, og i dag er han en af de førende online datingeksperter. Han er medforfatter af Online Dating for Dummies og forfatteren til internettets største online dating-undersøgelse, der analyserer 20 millioner profilbilleder med kunstig intelligens. Han har også optrådt i adskillige tv-interviews og publikationer for at give ekspertrådgivning og tips om online dating.