De Bedste Dating Sider 2021 for Singler på 50+ i Danmark

www.senior.dk

Medlemmer 50.000
Kønsfordeling

54 %
46 %
 • Unik datingplatform for ældre
 • Let og brugervenligt system
 • Mange danske brugere
 • Gratis oprettelse
 • En kundeservice som er nem at tilgå
www.50plusmatch.dk

Medlemmer 15.000
Kønsfordeling

45 %
55 %
 • Unik datingplatform for mennesker over 50
 • Mange danske brugere
 • Let og brugervenligt system
 • Gratis oprettelse
 • En kundeservice som er nem at tilgå
www.dating.dk

Medlemmer 375.000
Kønsfordeling

40 %
55 %
 • Let og brugervenligt system
 • Der findes flere events for singler på siden
 • Mange danske brugere
 • Gratis oprettelse
 • En kundeservice som er nem at tilgå

Singler på 50+ og Onlinedating - går det hånd i hånd?

Alt kan findes online i vor tid. Det gælder også, hvis man ønsker at finde en partner, selv om man allerede er i de bedste år af sit liv. Så, selv hvis du er single og over 50 år, er det slet ikke for sent at finde din store kærlighed.

Her på Datingsider.dk sammenligner vi forskellige datingsider med hinanden, som du kan benytte dig af. Vi laver komplette dybdegående anmeldelser, som du hurtigt kan bladre igennem. Vi hjælper også vores læsere med at finde ud af hvilken datingside, der er bedst til deres behov. Du kan betragte os som din personlige datingrådgiver, der guider dig på vej til et lykkeligt forhold.

Fordele ved Online Senior dating for singler på 50+

Antallet af singler i aldersgruppen 50-64 år er stigende. Faktisk vil den i løbet af det næste årti nå sit største vækstsegment på 30%. Samtidig mindskes stigmatiseringen ved brugen af onlinedating platforme også år for år. Og som følge heraf stiger brugen af onlinedating sider ligeså. Der er samtlige fordele ved senior dating online, for singler på 50+. Her er nogle eksempler:

over50-couple

Du kan møde flere mennesker inden for din aldersgruppe.

Datingsider, som er specielt udformede til senior dating, har koncentrerede medlemsbaser, når det kommer til aldersgruppen. Der er således større mulighed for at møde folk i din aldersgruppe gennem disse onlinedating platforme, end eksempelvis andre steder.

Desuden er de mennesker, som du møder gennem disse platforme, sandsynligvis på udkig efter det samme som dig. Så kan man springe den akavede fase over, hvor man forsøger at finde ud af, hvad man hver især er på udkig efter.

Du styrer selv tempoet.

I onlinedating er der ikke nogle forventninger til, om du skal gå på fysiske dates for at lære den anden person at kende. Det er op til dig, hvornår du vil gå fra at skrive sammen, til at tale i telefon, og til sidst måske mødes i virkeligheden.

Få spændingen i dit liv tilbage.

Jovist, dating er spændende, men onlinedating er endnu mere spændende! Forestil dig, at modtage samtlige beskeder, fra vidt forskellige bejlere, på forskellige tidspunkter af dagen! Selv hvis du ikke er interesseret i et forhold med nogen af dem, får du stadig et dagligt selvtillidsboost ud af det!

Men, selvfølgelig får man ikke bare komplimenter uden videre. Det kræver en smule forarbejde, hvilket vi vil komme nærmere ind på i næste afsnit.

Online-dating Tips for Singler på 50+

1. Vælg et profilbillede, der fremhæver dine bedste egenskaber. Dit profilbillede er dit overordnede image, der repræsenterer dig på datingsiden. Brug ét billede med god belysning, og hvor du har et godt, indbydende smil. Det er bedst at uploade fire til fem billeder i dit fotogalleri, for at vise forskellige sider af din personlighed.

2. Tag dig god tid til at skrive en profiltekst. Hvad profilbilledet vækker, bør dine profiloplysninger udfolde. Udfyld din profil med ærlighed og begejstring, men gem lidt til dem, der gerne vil lære dig yderligere bedre at kende.

over50-female

3. Tænk dig grundigt om, før du skriver eller svarer på meddelelser. Du skal være forsigtig med, hvordan du interagerer med fremmede. Se personen an først, før du åbner dig helt op for ham eller hende.

over50-coffee

4. Start med kaffe. Når du har i sinde at mødes med en person, som du har mødt på internettet, bør du altid møde dem et offentligt sted først. En kaffebar er et godt bud på en dejlig og naturlig første date. Det kan også være en god idé, bare for en sikkerheds skyld, at lade en ven eller et familiemedlem vide, hvor du er.

5. Sikkerhed kommer i første række. Del aldrig dine personlige oplysninger, såsom adresse, personnummer og frem for alt; kreditkortnumre- og koder til personer, som du har mødt på internettet! Svindlere lurer på nettet, og venter på deres næste naive offer!

DatingSider.dk Autor Chris Pleines
Chris Pleines
Grundlægger af Datingsider.dk og forfatter til Online Dating for Dummies
Chris grundlagde Datingsider.dk for 15 år siden, og i dag er han en af de førende online datingeksperter. Han er medforfatter af Online Dating for Dummies og forfatteren til internettets største online dating-undersøgelse, der analyserer 20 millioner profilbilleder med kunstig intelligens. Han har også optrådt i adskillige tv-interviews og publikationer for at give ekspertrådgivning og tips om online dating.