De Bedste Dating Sider 2021 for Singler på 50+ i Danmark

www.senior.dk

Medlemmer 50.000
Kønsfordeling

54 %
46 %
 • Unik datingplatform for ældre
 • Let og brugervenligt system
 • Mange danske brugere
 • Gratis oprettelse
 • En kundeservice som er nem at tilgå
www.50plusmatch.dk

Medlemmer 15.000
Kønsfordeling

45 %
55 %
 • Unik datingplatform for mennesker over 50
 • Mange danske brugere
 • Let og brugervenligt system
 • Gratis oprettelse
 • En kundeservice som er nem at tilgå
dk.match.com

Medlemmer 32.000
Kønsfordeling

45 %
55 %
 • Datingsiden har matchet singler i 20+ år
 • Du har valget mellem at sende din Match profil til en af datingsidens søstersider for at øge dine matches
 • At sende beskeder er en betalt funktion
 • Datingsiden har over 8 millioner eksklusive medlemmer på verdensplan

Singler på 50+ og Onlinedating - går det hånd i hånd?

Alt kan findes online i vor tid. Det gælder også, hvis man ønsker at finde en partner, selv om man allerede er i de bedste år af sit liv. Så, selv hvis du er single og over 50 år, er det slet ikke for sent at finde din store kærlighed.

Her på Datingsider.dk sammenligner vi forskellige datingsider med hinanden, som du kan benytte dig af. Vi laver komplette dybdegående anmeldelser, som du hurtigt kan bladre igennem. Vi hjælper også vores læsere med at finde ud af hvilken datingside, der er bedst til deres behov. Du kan betragte os som din personlige datingrådgiver, der guider dig på vej til et lykkeligt forhold.

Fordele ved Online Senior dating for singler på 50+

Antallet af singler i aldersgruppen 50-64 år er stigende. Faktisk vil den i løbet af det næste årti nå sit største vækstsegment på 30%. Samtidig mindskes stigmatiseringen ved brugen af onlinedating platforme også år for år. Og som følge heraf stiger brugen af onlinedating sider ligeså. Der er samtlige fordele ved senior dating online, for singler på 50+. Her er nogle eksempler:

over50-couple

Du kan møde flere mennesker inden for din aldersgruppe.

Datingsider, som er specielt udformede til senior dating, har koncentrerede medlemsbaser, når det kommer til aldersgruppen. Der er således større mulighed for at møde folk i din aldersgruppe gennem disse onlinedating platforme, end eksempelvis andre steder.

Desuden er de mennesker, som du møder gennem disse platforme, sandsynligvis på udkig efter det samme som dig. Så kan man springe den akavede fase over, hvor man forsøger at finde ud af, hvad man hver især er på udkig efter.

Du styrer selv tempoet.

I onlinedating er der ikke nogle forventninger til, om du skal gå på fysiske dates for at lære den anden person at kende. Det er op til dig, hvornår du vil gå fra at skrive sammen, til at tale i telefon, og til sidst måske mødes i virkeligheden.

Få spændingen i dit liv tilbage.

Jovist, dating er spændende, men onlinedating er endnu mere spændende! Forestil dig, at modtage samtlige beskeder, fra vidt forskellige bejlere, på forskellige tidspunkter af dagen! Selv hvis du ikke er interesseret i et forhold med nogen af dem, får du stadig et dagligt selvtillidsboost ud af det!

Men, selvfølgelig får man ikke bare komplimenter uden videre. Det kræver en smule forarbejde, hvilket vi vil komme nærmere ind på i næste afsnit.

Online-dating Tips for Singler på 50+

1. Vælg et profilbillede, der fremhæver dine bedste egenskaber. Dit profilbillede er dit overordnede image, der repræsenterer dig på datingsiden. Brug ét billede med god belysning, og hvor du har et godt, indbydende smil. Det er bedst at uploade fire til fem billeder i dit fotogalleri, for at vise forskellige sider af din personlighed.

2. Tag dig god tid til at skrive en profiltekst. Hvad profilbilledet vækker, bør dine profiloplysninger udfolde. Udfyld din profil med ærlighed og begejstring, men gem lidt til dem, der gerne vil lære dig yderligere bedre at kende.

over50-female

3. Tænk dig grundigt om, før du skriver eller svarer på meddelelser. Du skal være forsigtig med, hvordan du interagerer med fremmede. Se personen an først, før du åbner dig helt op for ham eller hende.

over50-coffee

4. Start med kaffe. Når du har i sinde at mødes med en person, som du har mødt på internettet, bør du altid møde dem et offentligt sted først. En kaffebar er et godt bud på en dejlig og naturlig første date. Det kan også være en god idé, bare for en sikkerheds skyld, at lade en ven eller et familiemedlem vide, hvor du er.

5. Sikkerhed kommer i første række. Del aldrig dine personlige oplysninger, såsom adresse, personnummer og frem for alt; kreditkortnumre- og koder til personer, som du har mødt på internettet! Svindlere lurer på nettet, og venter på deres næste naive offer!

FAQ

Hvad er 50+ dating?

50+ dating, eller senior dating er, som navnet antyder, dating for folk på 50 år og derover. Normalt er folk, der er involveret i 50+ dating, enker/enkemænd eller fraskilte. Du kan også finde nogle, der blot er single.

Hvilken datingside er bedst til 50+ dating?

Vi har rangeret de bedste senior dating sider, som er på markedet i dag. Du kan tjekke dem i tabellen øverst på denne side.

Hvordan laver man en god datingprofil som 50-årig eller derover?

Når du udarbejder en datingprofil på en side for singler på 50+, skal du sørge for at være ærlig og oprigtig. Folk, der tilmelder sig senior dating søger oftest ægte samvær.

Er OurTime bedre til 50+ dating, sammenlignet med andre sider?

OurTime er en god datingside for folk på 50+ år. Baseret på anmeldelser og data, er det en af de sikreste sider for senior online dating. Dog kan du også tjekke andre sider ud, og sammenligne deres bedste funktioner øverst på denne side. Ydermere kan du klikke på linket til vores dybdegående anmeldelser for hvert enkelt site.

Hvad kan man forvente, når man dater en mand på 50+?

At date en mand, som er 50 år eller derover, kan være forskelligt afhængigt af personen, på samme tid som det er det, når man dater yngre mænd. Så, vær blot åben og undlad at basere dine idéer om dem på baggrund af deres alder, for der er mere i dem, end det.

Gode råd til 50+ dating?

Sørg dog stadig for, at det er et virkelighedstro og nyligt billede. Du bør også sammensætte en passende profiltekst, tænke på mulige relationer, være på den sikre side og selvfølgelig starte langsomt og i dit eget tempo.

Er 50+ dating acceptabelt?

Ja, i dag kan du date, selv om du er over 50 år gammel. Uanset om du blot er single, enke/enkemand eller fraskilt, vil du ikke længere blive dømt af samfundet, hvis du beslutter dig for, at møde nye mennesker.

Er der regler for 50+ dating?

Der er ingen faste regler inden for 50+ dating, men det er sikkert at sige, at du bør date ansvarligt. Hvis du ikke er klar til et seriøst forhold og/eller langsigtede forpligtelser, kan du prøve andre Casual Dating Sites (Uformel/afslappet dating) i stedet.

Involverer 50+ dating uforpligtende sex?

Alt kan ske, når du dater. Men i de fleste tilfælde i 50+ dating, er der oftere tale om mere alvorlige forhold, end blot afslappet sex.

Hvad er SilverSingles?

SilverSingles er en seniorvenlig datingside for medlemmer på 50+. De fleste funktioner på siden er mod betaling, men den har modtaget mange gode online anmeldelser. Du kan også tjekke andre tilgængelige senior dating sider ud. Du finder de tre bedste i tabellen øverst på denne side.

Hvad er Singles50?

Singles50 er en datingside, som benytter sig af en videnskabelig personlighedstest til at matche sine ældre medlemmer. Hvis du ikke har mod på at besvare personlighedstests, kan du tjekke andre 50+ datingsider ud, ovenfor.

Hvad er SeniorMatch?

SeniorMatch er en datingside for personer på 50+ år, der leder efter ledsagere, venner, rejsekammerater og/eller partnere. Det har ikke blot dating til formål, men også at lade folk over 50 år opleve sjov og eventyr, uden at være alene.

Hvad er SeniorPeopleMeet?

SeniorPeopleMeet er en datingside for seniorer, som er fusioneret med OurTime. Det er et andet datingsite, der har til formål at lade seniorer møde andre seniorer, for at opbygge et langsigtet forhold.

Tilbyder Zoosk Senior Dating?

Zoosk er ikke et eksklusivt Senior dating site. Det henvender sig til medlemmer i alle aldersgrupper. Det er dog populært blandt folk på 50+, på grund af dets brugervenlige grænseflade samt spændende funktioner.

Er SeniorSizzle legitimt?

Senior Sizzle er en datingside for seniorer på 50+, som søger venner, partnere og intimitet. Du kan tjekke andre 50+ datingsider ud på tabellen ovenfor, hvis du foretrækker kammeratskab over det fysiske sjov