Senior.dk
Senior Tilmelding
Senior Kontakt
Senior Profil

Vores anmeldelse

Senior.dk er et datingtjeneste for folk over 50 år. Siden er en af de mest populære datingsider for seniorer, og dette er selvfølgelig en god ting i forhold til aktiviteten på siden.

Målgruppen for siden er folk over 50, og derfor er det vigtigt, at siden visuelt skal appellere til både de digitalt dannede og ikke så digitalt dannede, og der vil vi give senior.dk toppoint. Det er uden tvivl en af de mest overskuelige datingsider, der findes.

Det er meget let at oprette en profil – og det er tilmed også gratis. Man skal blot give lidt informationer angående brugernavn, fødselsdagsdato samt skrive en kort profiltekst, og så er man i gang. Når man har oprettet en profil, kan man sagtens redigere den og fylde den med yderligere informationer om sig selv. Det anbefaler vi, da de kedelige profiler uden indhold sjældent får særligt mange henvendelser.

Senior.dk har en del artikler tilgængelige om forskellige aspekter af netdating, som forklarer hvordan tingene fungerer og giver gode råd til hvordan man finder en kæreste, venner, eller bare skriver en god profiltekst. Alle artiklerne er skrevet i et flot og forståeligt sprog, som viser hensyn til aldersgruppen de er henvendt til. Man får en fornemmelse af at sproget er mere letforståeligt, og ikke fyldt med ”slang” ord eller moderne udtryk. Der er eksempelvis en artikel der forklarer hvad ”chat” i virkeligheden betyder og går ud på.

Nye medlemmer på Senior.dk i juli 2024 i sammenligning

Her kan du se, hvordan medlemstallene hos Senior.dk udvikler sig sammenlignet med andre

Test Senior.dk gratis

Senior.dk Medlemsstruktur

Medlemmer
50.000 fra Denmark
Medlemmers aktivitet
10.000 aktive ugentligt
Kønsfordeling
54 %
46 %
 • Danmarks mest populære datingtjeneste for seniorer
 • Stort set alle medlemmer bor i Danmark
 • De fleste medlemmer er på udkig efter seriøs dating
 • Høj medlemsaktivitet på siden

Kønsfordelingen ligger på omkring 55% mænd og 45% kvinder, hvilket er rimelig normalt for de fleste større datingsider. Senior dating er en side som er specialiseret i dating for mennesker der er over 50 år. Siden adskiller sig fra andre datingsider ved at have et dobbelt fokus, ved at man kan søge venner alene og altså ikke en sexpartner eller kæreste.

Kvinder
Mænd

Aldersfordeling

 • 18-24
 • 25-34
 • 35-44
 • 45-54
 • 55+

Tilmelding på Senior.dk

Senior Tilmelding
 • Registreringen er meget nem og passer til seniorer
 • Der er mulighed for at tilpasse sin profil
 • Man er nødt til at udfylde en personlig brugerformular

Man starter med at oprette en gratis profil. Det er nemt og overskueligt og ejerne er opmærksomme på at det er et ældre segment, som muligvis ikke har de store it-kundskaber. Profilen man ligger op er ens basisoplysninger. Det anbefales at lave en grundig beskrivelse, det giver et bedre indtryk og er med til at modvirke at man tages for at være en falsk profil. Det er også en god ide at have et billede på.

Husk også, at det er svært at gøre sig interessant med en tom profil. Du bør derfor skrive mindst 2 ting på din profil om dig selv. Hvis du ikke er sikker på, hvad du skal skrive, så kig engang på andre brugeres profiler og få lidt inspiration til din egen tekst.

Det er desværre umuligt at sikre 100%, at der ikke er falske profiler på senior.dk, det er desværre et vilkår, når man er på datingsider. Senior gør meget for at undgå at de kommer og sletter med hård hånd, hvis de har mistanke om at der er en person, der ikke er hvem de udgiver sig for eller hvis de opfordre til upassende adfærd som sex, billeder eller lignende.

Tag kontakt på Senior.dk

Senior Kontakt
 • Chatfunktion
 • At sende beskeder er en betalt funktion
 • Se hvem der besøger din profil, eller hvem der er klar til at chatte

Senior.dk har en nem og tydelig mail funktion som giver dig, hvad du behøver for at tage kontakt med de andre medlemmer. Denne funktion kræver dog, at man køber et VIP-medlemskab.

Søgemulighederne er bedre end de fleste andre dating-sider og du kan specificere dine søgninger, så du kan finde det du leder efter. Søgeresultaterne er vist med et billede, alder, bosted og en lille tekst som fortæller lidt om personen og hvad han/hun søger.

Test vinderen gratis

Senior.dk Profilkvalitet

Senior Profil
 • Man kan uploade flere billeder på sin profil
 • Man kan se, om brugere er online, eller hvornår de sidst har været aktive
 • Visning af profiler er gratis
 • Der er en god mængde oplysninger omkring medlemmers profiler

  Profilerne på senior.dk kan være meget udførlige, hvis man ønsker at gøre det. Profiler viser den påkrævede profiltekst, en hurtig liste over de oplysninger, du har svaret på, og et galleri af de billeder, du har uploadet. Det afslører også de interesser, som i begge kan lide og de ting, som han eller hun er på udkig efter i en partner.

  Singlerne på senior.dk gør generelt rigtig meget ud af deres profil billeder, tekst og søgekriterier. Her kan du se hvordan en standard profil beskrivelse ser ud. Folk er generelt gode til at skrive en god detaljeret beskrivelse af sig selv, så man kan danne sig et godt billede af om det er en single man kunne være et godt match med.

  Selve senior.dk’s side er meget brugervenlig, og interaktiv, f.eks. kan man se hvor mange brugere, der er live samtidig med dig, og du har mulighed for at chatte med de andre medlemmer. Derudover kan man kan se, hvem der har set ens profil og starte en samtale baseret på den umiddelbare interesse.

  Senior.dk App

  senior-app
  • Ingen app

  Det er ikke den bedste oplevelse at tilgå senior.dk gennem mobilen. Ligeledes findes der heller ikke nogen app til iPhone eller Android, men det giver måske meget god mening, da det ældre segment sandsynligvis hellere foretrækker at bruge datingtjenester på computeren i stedet for mobilen.

  Man kan dog godt åbne senior.dk på sin mobil, dog er det ikke en ligeså tilfredsstillende oplevelse, som det er på computeren.

  Senior.dk Omkostninger og Priser

  Gratis funktioner
  • Kontoregistrering
  • Profilskabelse
  • Søg efter medlemmer
  • Se profiler
  • Test gratis nu
  Premium-funktioner
  • Læse og skrive breve
  • Se alle fotos på profiler
  • Se besøg på din profil
  • Se hvem der viser interesse for dig
  • Benytte chat, forum og events m.fl.
  Varighed / Credits / MønterOmkostningerTotal
  1 Måned125,00 DKK / Måned125,00 DKK
  3 Måneder83,00 DKK / Måned249,00 DKK
  6 Måneder69,00 DKK / Måned414,00 DKK
  Senior Priser
  Betalingsmuligheder
  • Kreditkort
  • Online bankoverførsel

  På Senior.dk kan du udfylde din profil gratis. Det koster heller ikke noget at kigge sig om på siden, tjekke andre singler ud, deltage i fora og se, hvilke arrangementer der er og hvor. Arrangementer er normalt noget, du blot skal søge efter og tilmelde dig… og derpå dukke op!

  Du kan også oprette dig for en relativt lav pris, og herefter kører betalingen via en abonnementsordning. Det er også smart, fordi du på den måde undgår pludselig at blive smidt af hjemmesiden, fordi du den ene måned har glemt at betale dit abonnement. Det er nemt og hurtigt at opsige sit abonnement. Man logger ind på Senior.dk, trykker på Betalingscenter, og herfra kan man opsige et abonnement ved at klikke på linket. Dermed hæves der ikke automatisk, med mindre man påny opretter et nyt abonnement hos dem.

  Særlige Funktioner

  På senior.dk er der forskellige features, der sikrer, at man ikke kommer til at kede sig. Der er altid liv i chatten og tilmed er der et
  forum, som bliver brugt til lidt forskelligt – nogle opretter deciderede kontaktannoncer derinde, mens andre diskuterer politik og
  lignende.

  Langt de fleste features kræver, at man har et betalt medlemskab. Siden minder derfor om flere af sine konkurrenter, da man også
  her skal have penge op af lommen for at få det maksimale ud af sit ophold på siden.

  En ting, der gør, at siden differentierer sig fra mange af sine konkurrenter, er, at det er muligt for brugerne at oprette events, som de
  andre brugere kan deltage i. Dette er super fedt, da der ofte planlægges en masse fede arrangementer, hvor man kan møde
  ligesindede.

  Der er også en fin søgefunktion på siden, der kan sørge for at vise en særligt relevante partnerforslag. Denne funktion fungerer rigtig
  fint og er nem at bruge.

  Vores vurdering

  Tilmelding: 5,0 / 5
  Tag kontakt: 4,0 / 5
  Profilkvalitet: 4,0 / 5
  App: 1,0 / 5

  Redaktørens konklusion

  DatingSider.dk Autor Chris Pleines
  Chris Pleines
  Grundlægger af Datingsider.dk og forfatter til Online Dating for Dummies
  Vi har ikke rigtig noget dårligt at sige om senior.dk. Det er en datingplatform for seniorer, der er seriøse i deres jagt efter kærligheden. Hjemmesiden er overskuelig og indeholder alle de funktioner, man har brug for. Som andre datingsider er det nemt og gratis at oprette en profil, men hvis man vil have alle features med, er det nødvendigt at købe et VIP-medlemskab. Siden adskiller sig fra andre sider ved at der lægges vægt på at man også kan være medlem og søge efter venner og ikke alene en kæreste eller sexpartner som datingsider ellers mest er kendt for. Medlemmer kan oprette events som det er muligt for andre medlemmer at deltage i. Det kan være alle former for events fra en fælles tur i biografen eller en tur på museum.
  Test vinderen gratis

  Senior.dk FAQ

  Fakta

  Hvordan kontakter man dem?

  Telefon: 71 99 31 01
  Mail: info@senior.dk

  Har de en mobil app?

  Nej de har ikke en mobil app

  Hvordan bliver jeg medlem af senior.dk?

  Du kan tilmelde dig senior.dk ved at udfylde et skema med personlige oplysninger på deres hjemmeside.

  Tilbyder senior.dk eksklusive medlemskaber?

  Ja, senior.dk tilbyder to former for medlemskaber - et gratis medlemskab og et eksklusivt medlemskab med månedlige betalinger.

  Kan deres abonnement automatisk fornyes?

  Ja, senior.dk's eksklusive medlemskab vil automatisk blive fornyet for samme pris og varighed.

  Kan jeg annullere mit senior.dk abonnement når som helst?

  Ja, du kan annullere dit abonnement når som helst gennem dine kontoindstillinger.

  Kan senior.dk's eksklusive medlemskab automatisk fornyes?

  Ja, senior.dk's eksklusive medlemskab vil automatisk blive fornyet for samme pris og varighed.

  Vil senior.dk dukke op på min Facebook-profil, hvis jeg beslutter at forbinde min Facebook-konto?

  Senior.dk skriver ikke noget på din Facebook-væg uden din tilladelse.

  Hvordan sletter jeg min konto?

  Du kan slette din konto under dine kontoindstillinger. Du kan genaktivere din profil når som helst du ønsker det.

  Fandt du ikke dit spørgsmål? Spørg os!

  Stil dit spørgsmål.
  Indtast venligst dit navn.
  Hvor meget er 3+9?*

  Angiv et gyldigt svar.

  Tak for dit spørgsmål. Vi vil besvare det så hurtigt som muligt.

  Personlig Anbefaling

  Lisa
  Hvilket datingside er det rigtige for dig?

  Få din personlige anbefaling

  Få mere info…

  Kontaktoplysninger

  Adresse:Liseborg Toft 66 - 8800 Viborg
  Telefon-hotline:71 99 31 01
  E-Mail:info@senior.dk