Online dating for bøsser, lesbiske, biseksuelle, transgender m.m.

pareja de mujeres lesbianas felices
pareja hombres gay abrazándose

Vi på DatingSider.dk tror på, at kærlighed kommer i mange forskellige udgaver og former. Derfor har vi samlet de bedste og mest populære dating sider specifikt for LGBTQ-fællesskabet. Vi har vurderet og sammenlignet enhver online dating side med omhu, for at give dig nøjagtig information omkring hver side: deres medlemskab, omkostninger, sikkerhed, legitimitet og succes. Så ved du, hvad du går ind til. Men du skal også vide, at de andre Datingapps, matchmakingsider og casual-datingsider ville være meget glade for at have dig som medlem.

Lesbiske dating sider

Søger du efter dit livs kærlighed eller en fornøjelse for en nat? Lige meget hvad du er til, viser vi dig hvilke datingsider for lesbiske, der giver dig mest succes med at finde lige det, du leder efter.

Dating sider for bøsser

Dating sider for bøsser har mange forskellige formål – nogle er for uforpligtende sex, hvor andre sider hjælper med at finde dit livs kærlighed. For at finde ud af, hvilken sider der gør hvad, læs vores vurderinger!

Online dating tips

Selvom samfundet er blevet meget accepterende omkring homoseksuelle forhold, bliver medlemmer af LGBTQ-fællesskabet stadigvæk udsat for chikane og personlige angreb – især på nettet. For at sikre at din online dating oplevelse er behagelig, sjov og resultatrig har vi samlet nogle tips, som kan hjælpe dig, når du bruger online dating sider.

  1. Hvad leder du efter? – Er du på udkig efter en af samme køn, eller er du biseksuel? Søger du noget uforpligtende eller kærlighed? Med den rigtige dating side der passer til dine præferencer, bliver der spildt mindre tid på mislykkede forsøg. Det kan dog være sjovt at udforske forskellige sider, og hvis du er usikker omkring dine præferencer, giver det mening at undersøge mulighederne.
  2. Sortér i dine billeder! – Hvis du vil sikre din identitet online, lad være med at lægge billeder op med genkendelige træk og kendetegn. For eksempel gadeskilte, billeder af din virksomheds ID eller billeder, hvor baggrunden kan identificeres meget nemt.
  3. Spild ikke din tid på at chatte online for evigt! – Før du mødes med et match via en online datingside, giver det mening at lære personen at kende. Men husk på at møde dem i virkeligheden for at se om der er kemi mellem jer. Se også tip #5 for dette.
  4. Pas på med hvilke informationer du deler! – Hvis du ikke sprunget ud som homoseksuel endnu, kan dette tip være vigtigt for dig. Der findes historier, hvor nogle bliver afpresset eller afsløret uden at ville dette. Derfor er det vigtigt, at du kun deler informationer og din identitet med mennesker, du stoler på.
  5. Ha´ altid jeres første date i offentligheden! – Det er forståeligt, at du vil beskytte din hemmelighed, hvis du ikke er sprunget ud endnu, men husk at dit liv og velvære er vigtigere. Du kan have uforpligtende kaffedates uden kropskontakt for at finde ud af, om den anden person er den, de siger og for at finde ud af, om der er kemi. Hvis du allerede er sprunget ud og komfortabel med din seksualitet er dating i offentligheden nok ikke et problem for dig. Men selv hvis det kun er et møde for uforpligtende sex, giver det mening at mødes i en bar først og ikke tage hjem til en person, du ikke kender. Ikke kun for din egen sikkerhed, men måske fordi de er en anden, end de påstår at være, ser anderledes ud end deres profilbillede eller har en dårlig kropshygiejne.