ThaiCupid
ThaiCupid Tilmelding
thaicupid kontakt
thaicupid profil updated

Vores anmeldelse

Cupid Medias ThaiCupid hævder at være førende inden for thailandske dates med over 1,5 millioner registrerede single medlemmer, og bringer den unikke smag og kultur i Thailand på en hjemmeside.

Tro til Cupid Medias mode bringer denne hjemmeside folk tættere på hinanden, uanset hvor langt de er fra hinanden. Måske er din potentielle eneste ene lige rundt om hjørnet, eller måske er de på den anden side af kloden. Det er ikke et problem med ThaiCupid og Cupid Medias 34 forskellige nichedatingsider.

For at lære mere om ThaiCupid, dets medlemmer, priser, VIP-funktioner og alle godbidderne, skal du læse vores dybdegående anmeldelse nedenfor.

Nye medlemmer på ThaiCupid i september 2021 i sammenligning

Her kan du se, hvordan medlemstal på ThaiCupid udvikler sig i forhold til andre

Test Partner med Niveau gratis

Medlemsaktivitet på ThaiCupid i september 2021 i sammenligning

Sådan sammenlignes aktive ThaiCupid medlemmer med andre

Test Partner med Niveau gratis

ThaiCupid Medlemsstruktur

Medlemmer
37.000 fra Denmark
Medlemsaktivitet
600 aktiv ugentligt
Kønsproportion
15 %
85 %
 • Over 1,5 millioner registrerede medlemmer over hele verden
 • Sidens hyppige besøgende er fra USA, Thailand, Tyskland, Frankrig og England
 • Høj medlemsaktivitet
 • 85% af medlemmerne er mandlige
 • Medlemmerne er responsive

Med over 1,5 millioner registrerede medlemmer og 3.000 daglige logins hævder Cupid Medias ThaiCupid at være det førende datingside for Thai dating.

ThaiCupids medlemmer er for det meste mandlige og udgør 85% af befolkningen. På den anden side er der et fåtal af kvinder, blot i alt 15%.

Sidens hyppige besøgende er fra USA, Thailand, Tyskland, Frankrig og England. Baseret på denne statistik kan vi udlede, at de felste forhold, der er dannet på denne side, er dem mellem lokale thailandske piger og udenlandske mænd. Hvis du er en kvinde, der ønsker at komme i kontakt med udlændinge eller udstationerede fra det modsatte køn, har du ingen problemer på denne side.

Men hvis situationen vendes, og du ønsker at møde smukke, lokale piger, kan det vise sig at være svært med færre kvindelige medlemmer og flere mandlige brugere som konkurrence.

Kvinder
Mænd

Aldersfordeling

 • 18-24
 • 25-34
 • 35-44
 • 45-54
 • 55+

Tilmelding på ThaiCupid

ThaiCupid Tilmelding
 • Skal være 18 år og derover for at registrere sig
 • Tilbyder Facebook-registrering og login-mulighed
 • Profiler kan undertiden deaktiveres af uklare grunde

Tilmelding er hurtig og nem her på ThaiCupid. Det har både e-mail og Facebook-registrering. Hvis du vælger Facebook-indstillingen, kan siden få adgang til de oplysninger, du allerede har givet på Facebook. På få sekunder kan din konto oprettes. Hvis du ikke ønsker, at din Facebook-profil skal være knyttet til ThaiCupid, kan du vælge at tilmelde dig ved hjælp af din email-konto. Dette er også en problemfri måde at oprette en konto på. Du indtaster din email-adresse, den ønskede adgangskode, alder og køn. Klik derefter på "Vis singler", og derefter går du måske nu på en flirtende rutsjebane.

Under vores felttest bemærkede vi, at 80% af vores konti blev lukket og ikke kan genaktiveres igen af admin-supporten af uklare grunde. Vi havde ikke overtrådt nogen retningslinjer. Men alligevel blev nogle af vores konti fjernet.

Vores research viser, at nogle få mennesker også oplevede den samme ting. Deres konti blev også lukket af uklare grunde. Især en bruger havde netop betalt for et eksklusivt medlemskab kun for, at hendes konto blev afbrudt et par dage senere. Hun havde kontaktet den let tilgængelige kundesupport, og hun venter i øjeblikket på, at teamet skal sortere sin konto.

Vi udledte, at det måske er på grund af den stramme sikkerhed eller manglen på interaktion og aktivitet med andre medlemmer. Ved
yderligere inspektion er nogle af vores konti, som var lige så inaktive, stadig aktive. Det er ganske rimeligt at tro, at ThaiCupid ønsker
stramme sikkerhedsforanstaltninger. Husk igen, at denne side har en tendens til at lukke de konti, som de anser for at være
mistænkelige eller falske - uanset om de er bevist eller ikke-beviset.

Kontakt On ThaiCupid

thaicupid kontakt
 • Antallet af mennesker online dagligt vises i realtid
 • Instant Messenger kan bruges af alle
 • "Cupid-tags" bruges til at optimere oprettelse af matches for alle
 • Du kan vise interesse og gøre andre menneskers profiler til favorit gratis
 • Begrænset brugervenlighed for standardmedlemmer
 • Der er et chatrum til rådighed

ThaiCupid giver et godt antal muligheder for at kontakte andre. Men hvis du er på en gratis konto, er dine metoder utvivlsomt meget begrænsede. Du vil ikke være i stand til fuldt ud at få adgang til siden og dets interessante funktioner, som f.eks. Instant Messenger. For eksempel er eksklusive medlemmer de eneste, der kan skrive med nogen uanset medlemskabsklasse. Dette betyder, at standardmedlemmer har begrænsede måder at kontakte andre, der ikke er eksklusive, hvilket indsnævrer dine valg meget.

At være et guld- eller platinemedlem har sine frynsegoder, da det øger dine chancer for at finde den eneste ene. At være et betalt medlem giver dig adgang til en meget mere kalibreret algoritme, der forbedrer matchmaking-processen yderligere for dig. De avancerede søgefunktioner vil kamme gennem siden som en fin tandkam. I modsætning til gratis medlemmer, der kun får grundlæggende matching, får du yderligere forfinet dine søgefiltre for at finde den der passer til dig.

Da der er over 1,5 millioner singler for enhver at vælge imellem på denne side, kan nogle se en eksklusiv konto som en langsigtet investering. De kan have fuld adgang til siden og bruge det til sit højeste potentiale. ThaiCupid tilbyder sine brugere en overflod af unikke funktioner såsom Cupid-tags, avancerede søgefiltre og Instant Messenger for at sikre dig, at du kan få den største tilfredshed og dine penge værd.

Test ThaiCupid gratis

ThaiCupid Profilkvalitet

thaicupid profil updated
 • Profilverifikation er tilgængelig
 • Mistænkelige eller inaktive profiler afsluttes øjeblikkeligt
 • Profiler kræver en masse personlige oplysninger fra dig
 • En komplet profil øger din chance for succes med 30%
 • Profilinformation kan ændres senere
 • At have et godt profilbillede tiltrækker mere opmærksomhed på din profil
 • Andre medlemmers profiler er ikke afsluttet
 • Se profil i fuld størrelse af alle medlemmer gratis

  Da ThaiCupid er en betalt side, er det nødt til at styrke sin sikkerhed for at give et sjovt og sikkert miljø, hvor singler kan mødes, oprette forbindelse og interagere.

  Eftersom nogle af sidens medlemmer betaler, er det endvidere fuldstændig forståeligt, hvordan de ønsker at se andre mennesker, som ønsker seriøs dating, snarere end en falsk profil.

  Pointen her er, at det er bedre at have en afsluttet og endda verificeret profil for at få den rigtige form for opmærksomhed. Vi teoretiserer også, at det at have en fuldt udført profil muligvis vil mindske dine chancer for at få din konto afsluttet af admin-teamet.

  Flere mennesker bliver draget til at skrive med dig, når alt kommer til alt, hvis de tror, du er en ægte person. Selvom det kan være ret kedeligt at udfylde din profil på ThaiCupid (da der bliver spurgt en masse personlige oplysninger til dig, såsom hobbyer, præferencer, indkomst, uddannelse, for at nævne nogle få), er det meget smart at besvare dem alle. Dette øger også dine chancer for, at et andet medlem finder dig.

  ThaiCupid App

  thaicupid-mobile-app
  • Mobilappen er kun tilgængelig for Android-brugere
  • Gratis at downloade på Google Play
  • Design er let at navigere og bruge
  • Et praktisk alternativ til browsing af sider
  • Forældet og middelmådigt design

  Mobilappen er kun tilgængelig for Android-brugere Det kan downloades fra Google Play Store gratis.

  Det er et praktisk alternativ til browsing på siden, da du kan modtage underretninger, uploade billeder og gøre andre ting på appen. I stedet for omhyggeligt at slæbe din bærbare computer overalt eller manuelt gennemse siden på din mobils browser, kan du få adgang til ThaiCupid på et øjeblik gennem dens mobilapp. Du kan arrangere møder med bare et par klik.

  Det største ulempe i denne app er sandsynligvis dens design. Det er sandt, at det er pænt i den forstand, at det letter navigationen. Imidlertid kan ThaiCupid let sammenlignes med dristige, flashere og nyere datingapps i dag, men kan let kategoriseres som kedelige og middelmådige.

  ThaiCupid Ægte anmeldelse

  Min fætter oprettede en konto for mig, fordi hun siger, det er på høje tid for mig at få min første kæreste. Jeg plejede at ignorere datingsider, da jeg troede, at en kæreste ville komme naturligt. Jeg behøvede ikke at ty til dette. Imidlertid besluttede jeg efter min fætter at insistere på at prøve dette. Så det gjorde jeg. Jeg havde et par interessante samtaler med dejlige kvinder her. Fandt jeg den rigtige? Nej ikke endnu. Men at prøve ThaiCupid for mig selv har åbnet mine øjne for, at måske denne måde at kigge efter kærlighed ikke er så slemt endda. Faktisk kan det virkelig være effektivt. Folk bør stoppe med at stigmatisere datingsider som kun at være for desperate mennesker. Jeg har mødt søde mennesker her, som ikke er desperate overhovedet. Nogle af dem, kan jeg sige, bliver mine tætte venner. ThaiCupid er en god side. Jeg har endnu ikke fået min kæreste, men det hjalp mig med at være mere åben for muligheder. - Mau (29)

  Design og Brugbarhed

  ThaiCupids overordnede design og æstetik følger designet på en standard Cupid Media side. Selvom det letter navigationen og adgangen for brugerne, tilbyder det intet nyt med hensyn til innovativt og flair design. I midten af 30'erne og opefter er designet ikke et spørgsmål, da det er standard og velkendt. Knapperne og teksterne er pænt organiseret for at gøre browsingoplevelsen mere intuitiv.

  Men for den yngre generation, der er mere vant til flotte apps, kan dette design have tendens til at kede folk i søvn. Et kompromis i designet kan vise sig at være en stor hjælp.

  ThaiCupid Omkostninger og priser

  Gratis tjenester
  • Registrering
  • Profilskabelse
  • Grundlæggende matching
  • Send interesse
  • Kommuniker med betalende medlemmer
  • Test nu gratis
  ebyrbaserede tjenester
  • Kommuniker med alle medlemmer
  • Live chat med instant messenger
  • Send og modtag beskeder
  • Ingen annoncer
  • Skjul din profil, og gennemse anonymt
  • Ranger over andre medlemmer
  • Dobbelt op på din profilplads
  • VIP-profil fremhævning
  • Eksklusive søgefunktioner
  • Avancerede matchende algoritmer
  • Oversæt meddelelser til dit sprog

  Er ThaiCupid dyrt eller billigt?

  Sammenlignet med andre udbydere er ThaiCupid gennemsnitlig.
  Test nu gratis

  Varighed / Credits / MønterOmkostningeri alt
  Platin
  1 Uge150,00 DKK / Uge150,00 DKK
  1 Måned300,00 DKK / Måned300,00 DKK
  3 Måneder200,00 DKK / Måned600,00 DKK
  12 Måneder100,00 DKK / Måned1.200,00 DKK
  Guld
  1 Uge125,00 DKK / Uge125,00 DKK
  1 Måned250,00 DKK / Måned250,00 DKK
  3 Måneder166,67 DKK / Måned500,00 DKK
  12 Måneder83,33 DKK / Måned1.000,00 DKK
  ThaiCupid Abonement
  Betalingsmuligheder
  • Kreditkort
  • Paysafecard

  ThaiCupid har en top-up-funktion, så dit medlemskab fornyes automatisk inden udløbsdatoen. Du kan til enhver tid fravælge automatisk fornyelse. Hvis du ikke har fravalgt dig, fornyes abonnementet automatisk for de angivne perioder.

  For at sikre, at dit valg behandles korrekt af systemet, anbefales det, at du foretager ændringer i dine automatiske fornyelsesindstillinger mindst 48 timer, før dit medlemskab skal udløbe.

  Særlige funktioner

  Flere bemærkelsesværdige funktioner er på arbejde for at gøre din ThaiCupid-oplevelse god og sikker:

  Cupid tags

  Du kan placere tags på din profil med ord, der bedst viser dine gode træk. Disse kaldes for "Cupid tags." Disse tags hjælper dig, da din profil dukker op, når disse tags søges.

  Blokeringsliste

  Hvis du har modtaget stødende beskeder eller mødt folk, du ikke kan lide, kan du nemt placere dem på din blokerede liste, så de ikke kan kontakte dig.

  Bekræft konti

  Du kan vælge at bekræfte din konto ved at uploade et identifikationsdokument på siden eller sende dem en e-mail på team@ThaiCupid.com. Dette vil styrke din ægthed.

  Instant Messenger

  Dette er en live chat med et kamera og tekst. Et standardmedlem kan dog kun kommunikere med guld- eller platin-medlemmer. Guld- og platin-medlemmer kan tale med alle, uanset medlemskabsgrad.

  Vores vurdering

  Tilmelding: 3,5 / 5
  Kontakt: 3,5 / 5
  Profilkvalitet: 3,0 / 5
  App: 3,0 / 5
  Ægte anmeldelse: 3,0 / 5

  Redaktørens konklusion

  DatingSider.dk Autor Chris Pleines
  ThaiCupid er en sjov datingside, der forbinder single mænd og kvinder over hele verden. Det er dedikeret til at skabe et organisk og sundt miljø for alle, mens der stadig prioriteres alles sikkerhed. Dets let tilgængelige kundesupport vil straks gribe ind, når en bruger rapporteres at opføre sig ret mistænkeligt. Desuden er dens mange aktive medlemmer en af ThaiCupids største styrker. Det tilbyder mænd og kvinder en overflod af muligheder at vælge imellem. Det understreger tanken om, at kærlighed ikke behøver at være lige rundt om hjørnet. Den perfekte mand eller kvinde kan være på den anden side af verden, men det bør ikke forhindre dig i at møde dem. Thailand kom lige meget tættere på. ThaiCupid er et fremragende sted for enhver, der leder efter kærlighed. Mød mennesker fra alle samfundslag og tilmeld dig nu.
  Test ThaiCupid gratis

  ThaiCupid FAQ

  Hvordan finder jeg ud af, hvem der er interesseret i mig?

  Når medlemmer viser interesse for dig, føjes de til din "Hvem er interesseret i mig" -listen. Du kan få adgang til denne liste ved at vælge "Interesseret i mig" i menuen "Aktivitet" på dit medlems startside.

  Hvordan svarer jeg til nogen, der er interesseret i mig?

  Hvis et medlem har vist interesse for dig, og du er interesseret i ham eller hende også, kan du vise interesse tilbage. Du kan også sende en besked til dette medlem, hvis du ønsker det.

  Hvordan søger jeg efter medlemmer?

  Der er mange forskellige måder, du kan bruge ThaiCupid.com til at søge efter dit perfekte match. Deres kraftfulde søgesystem giver dig mulighed for at gennemse en bred vifte af medlemmer eller indsnævre dine søgeresultater til et par specifikke medlemmer. De tilbyder også avancerede søgemuligheder, f.eks. søgning efter "medlemsnummer" eller "nøgleord." Eller du kan søge efter medlemmer, der i øjeblikket er online, medlemmer, der opfylder dine matchkriterier og mere!

  Hvad er billedegodkendelsesprocessen?

  Billeder gennemgås af administratoren for at sikre, at de overholder deres billedekrav. For eksempel kan dit ansigt ses tydeligt, og dit billede ikke er stødende. Denne proces afsluttes normalt inden for 24 til 48 timer.

  Hvordan ændrer jeg rækkefølgen på mine billeder?

  For at bestille dine billeder skal du først sikre dig, at du ikke har nogen ventende eller skjulte bilelder. Træk og slip derefter dine billeder, indtil du er tilfreds med deres rækkefølge. Klik på knappen "Send" for at gemme dine ændringer. Din nye fotorækkefølge er øjeblikkelig synlig på din profil.

  Hvordan annullerer jeg min automatiske fakturering?

  Dit medlemskab fornyes automatisk. Du kan til enhver tid fravælge automatisk fornyelse. Hvis du ikke har fravalgt dig, fornyes abonnementet automatisk for de angivne perioder. Du kan annullere automatisk fornyelse ved at vælge "Fakturering" i menuen Indstillinger på din medlems startside. Klik på "Nej" ud for "Automatisk forny mit medlemskab?", Og klik derefter på knappen "Gem". Du bliver bedt om at bekræfte dit valg: Klik på "Sluk for automatisk genoptagelse". Din automatiske fornyelse slukkes nu for den aktuelle medlemsperiode. Du kan når som helst ændre denne indstilling til "Ja".

  Hvad er de tilgængelige medlemsmuligheder?

  Der er tre kvaliteter af medlemskab på ThaiCupid.com: Standard, guld og platin. Standardmedlemskab er gratis og giver dig mulighed for at sende beskeder til andre medlemmer og kommunikere med guld- og platin-medlemmer. Guldmedlemmer kan kommunikere med alle medlemmer af siden, uanset deres medlemsklasse. Platin-medlemmer har adgang til alle sidens funktioner, herunder avancerede matchende funktioner og oversættelsestjenester til beskeder.

  Hvordan holdes mine betalingsoplysninger sikre?

  ThaiCupid.com tager alle nødvendige skridt for at sikre, at dine kreditkortoplysninger holdes sikre. De frigiver eller sælger ikke dine personlige oplysninger til nogen uautoriseret part. Dette understøttes af deres privatlivspolitik. Alle transaktioner er sikret ved SSL-kryptering.

  Jeg har tekniske problemer med min betaling.

  Hvis din betaling var vellykket, men du stadig ikke kan bruge siden, skal du logge ud og derefter logge ind igen for at starte en ny session. ThaiCupid.com kræver endvidere, at visse programmer og internetbrowserindstillinger fungerer korrekt.

  Hvilke betalingsmetoder er tilgængelige?

  ThaiCupid tilbyder følgende betalingsmetoder: kreditkort, betalingskort, PayPal, check, bankoverførsel, værdikuponer og andre landsspecifikke betalingsmetoder.

  Hvordan beskytter jeg mit privatliv?

  Der er mange trin, du kan tage for at beskytte dit privatliv, mens du søger efter dit perfekte match. ThaiCupid anbefaler, at du bruger en anden email-adresse til online dating. Der er mange emailudbydere, såsom Google, Yahoo og Hotmail.

  Hvordan beskytter ThaiCupid.com min sikkerhed?

  De tager deres medlemmers sikkerhed meget alvorligt. Deres dedikerede team bruger verdensklasses teknologi til at forebygge svindel for at hjælpe med at holde deres brugere sikre.

  Hvordan holder jeg min adgangskode sikker?

  De anbefaler, at din adgangskode er en kombination af bogstaver, tal og symboler og er mindst seks tegn lang. Giv aldrig din adgangskode til nogen af nogen grund. Hvis et andet medlem beder dig om din adgangskode, skal du straks rapportere det. Der er ingen legitim grund til, at et andet medlem kræver dit kodeord.

  Hvordan blokerer jeg en bruger for at kontakte mig?

  Du kan blokere et medlem fra at kontakte dig fra flere forskellige områder på siden. I meddelelser skal du klikke på knappen "Bloker bruger", mens du læser deres meddelelse. I et medlemsprofilen skal du klikke på knappen "Bloker bruger". I Instant Messenger skal du klikke på menuen "Mere" og derefter klikke på "Bloker bruger". Når du har blokeret et medlem gennem en af ovenstående metoder, vil de ikke længere kunne kontakte dig. Du kan se de medlemmer, du har blokeret ved at vælge "Bloker liste" i menuen "Aktivitet" på startsiden.

  Hvordan rapporterer jeg misbrug?

  Du kan rapportere et andet medlem fra flere forskellige områder på siden. I meddelelser skal du klikke på linket "Rapporter misbrug", mens du læser deres meddelelse. Klik på knappen "Rapporter misbrug" i et medlemsprofil. I Instant Messenger skal du klikke på menuen "Mere" og derefter klikke på "Rapporter misbrug". Angiv så mange oplysninger og beviser, som du kan, så administratorteamet kan undersøge din rapport grundigt.

  Fandt du ikke dit spørgsmål? Spørg os!

  Stil dit spørgsmål.
  Indtast venligst dit navn.
  Hvor meget er 3+9?*

  Angiv et gyldigt svar.

  Tak for dit spørgsmål. Vi svarer på det så hurtigt som muligt.

  Personlig anbefaling

  Lisa
  Hvilken datingside er det rigtige for dig?

  Få din personlige anbefaling

  Få flere oplysninger…