Hvad Er de Bedste Online Dating Side?

www.dating.dk

Medlemmer 375.000
Kønsfordeling

40 %
55 %
 • Let og brugervenligt system
 • Der findes flere events for singler på siden
 • Mange danske brugere
 • Gratis oprettelse
 • En kundeservice som er nem at tilgå
www.senior.dk

Medlemmer 50.000
Kønsfordeling

54 %
46 %
 • Unik datingplatform for ældre
 • Let og brugervenligt system
 • Mange danske brugere
 • Gratis oprettelse
 • En kundeservice som er nem at tilgå
dk.match.com

Medlemmer 32.000
Kønsfordeling

45 %
55 %
 • Datingsiden har matchet singler i 20+ år
 • Du har valget mellem at sende din Match profil til en af datingsidens søstersider for at øge dine matches
 • At sende beskeder er en betalt funktion
 • Datingsiden har over 8 millioner eksklusive medlemmer på verdensplan

Hvad Er de Bedste Online Dating Sider?

Som tiden er i dag har singler mulighed for at finde kærlighed online. Stigningen af online dating sider har gjort det muligt for alle at finde det match de kan relatere til. Gennem det sidste årti, er forskellige dating sider for hver niche, religion, race og seksuel orientering blevet oprettet. Samfundets accept af online dating har ført til oprettelse af mere eller mindre 8.000 dating sider i verden og over 70 millioner personer bruger disse dating sider.

Sammenlignet med årtier før, har moderne kultur helhjertet accepteret, at det er muligt at have et forhold med en person du møder online. Masser af dating sider og mange par kan bekræfte dette - med hundredvis af succes historier om par, der mødes online, offentliggøres hver eneste dag. Ja, du hørte det rigtigt - der er par som er i et seriøst forhold, nogle endda gift, som mødtes gennem en online dating side.

Alligevel er det ikke alle dating siderne som trives på den online dating scene, ergo ikke alle siderne er værd at bruge penge eller tid på. Med alle disse dating sider tilgængelige, hvordan skal du så vide, hvilken side du skal oprette dig på? Det er der DatingScout kommer ind. DatingScout er her for at hjælpe dig med at vurdere og vælge hvilken dating side som vil give dig præcis det, du leder efter.

Vi hjæper dig med at vælge den dating side som er perfect for dig!

Hvordan virker dating sider?

Hvordan virker dating sider

Online dating sider har vist sig igen og igen at de er i stand til at forbinde singler med deres eneste ene. De giver en hurtigere måde for folk at mødes og danne relationer. Især nu hvor de fleste dating sites har store medlemsbaser, som de også informere om ved oprettelse. Muligheden for at møde den rigtige person fra en online dating side er virkelig høj. Du ved aldrig om den næste date er lige rundt om hjørnet! Alt du skal gøre er at tilmelde dig, opbygge en profil og derefter browse og tage kontakt til dine match forslag.

Almindelige Opfattelser og Stereotyper Omkring Dating Sider

Mange mennesker tænker på forskellige fordomme når det kommer til online dating sider. Lad os finde ud af om nogle af disse opfattelser og fordomme er sande:

 • “Dating sider er noget folk bruger bare for engangsknald”

Der er forskellige dating sider som møder hver slags forventning omkring forhold, ligemeget hvad du leder efter. Engangsknald eller afslappet dating er blot en af disse typer af sider.

 • “Dating sider er for ensomme nørder”

Du kan finde enhver type af personer på dating sider. Forskellige typer, i enhver aldersgruppe, køn og erhverv benytter sig af online dating sider.

 • “At mødes ansigt til ansigt er essentielt for at bekræfte en kemi”

Du kan faktisk finde ud af om du er matched med en person på samme interlektuelle niveau gennem en dating side. Hvorfor? Fordi du kan have en samtale med personen først. Når du så ved om i er på samme niveau, kan i finde ud af kemi'en ved at aftale at mødes.

 • “Det er ikke muligt at møde min ideelle person gennem en dating side. Det er umuligt!”

Du vil nok kunne lide de dating sider som ligger pres på seriøse forhold. Det er muligt, der er mange success historier som bakker det op.

 • “Du spilder bare din tid på at møde en masser mennesker, uden at få noget ud af det”

Folk som er på dating sider er der for at finde det samme som du leder efter. Hvis du møder et perfekt match og du lærer dem at kende, kan det i sidste ende bringe et langt og sundt forhold. Du får også muligheden for at skabe nye venskaber og møde interresante personer på din rejse.

Personlighedstests og ideel Match præferencer

Der er to måder hvorpå dating sider giver dig match forslag.

Den første er baseret på dine svar fra webstedets personlighedstest. Ikke alle dating sider har disse tests, men når de har, analyserer de dine svar for at give dig det bedste match. Disse matches er baseret på beregning af kompatibilitetsprocenter fra svarene fra andre medlemmer af dating siden.

Den anden måde som dating sider foreslår match profiler er gennem de filtre og præferencer, du har angivet. Nogle dating websteder spørger dig om dit ideelle match; derefter foreslår de dig profiler, der falder under dine præferencer. Hvis de ikke gør det, kan du indstille søgefiltre, når du søger efter profiler på dating siderne.

Hvorfor Online Dating Sider Er Gode Til At Finde Kærlighed

Hvorfor Online Dating Sider Er Gode Til At Finde Kærlighed

Online dating sider har mange fordele. I modsætningen til at møde og lære fremmede at kende, fra forskellige samlinger og singlefester, kan du gennem online dating sider have fuld kontrol over hvad du deler. Du har også muligheden for at vise dine gode features og personlighedstræk frem på din online dating profil. Istedet for at føle sig presset til at se godt ud hele tiden for at score en date offentligt.

En anden fordel ved online dating er at dine match forslag er skræddersyet præcist til dine præferencer. Match forslag er personligheds-baseret ellers kan du finde ideel matches via søgnings filtre.

Desuden, så åbner online dating sider op for en større pulje af potentielle partnere til dig. Der er tusindvis af nye personer at møde i din by. Pålidelige og tillidsfulde dating sider har et langt og dokumenteret ry for at deres dating platforme og algoritmer virker med hensyn til at matche singler. Her er nogle af dem:

De Forskellige Typer af Dating Sider

Termet "Dating sider" er et meget bredt term og kan faktisk brydes ned til mindre og mere præcise termer. For at give dig et overblik, er der her de basale typer af dating sider:

 • De Normale Dating Sider - normale dating sider har platforme som tilbyder de mest basale features til at finde en date. Enhver kan tilmelde sig normale dating sider, hvilket også er derfor at de fleste normale dating sider har op til millioner af medlemmere. Du kan finde næsten enhver type person på et af de normale dating sider.

 • Dating Apps - dating apps er lavet til brugere som foretrækker at bruge deres mobil telefon når de vil finde deres match. De fleste dating apps er lokations baseret for at du lettere kan finde en indenfor dit område.

 • Dating Sider for Seriøse Forhold - disse sider er hvor du kan finde din eneste ene. Du vil blive presenteret for daglige match forslag og vil opfordret til at kontakte dem i håb om at matche med den helt rigtige.

 • Dating Sider for Afslappede Dates - Afslappede dating sider er dem som gerne vil levere en platform for folk der gerne vil have engangsknald og afslappede dates. Medlemmerne af disse sider er ligetil og vil starte med at sige hvem og hvad de leder efter.

 • Dating Sider for Over50 - Senior dating sider er lavet til singler over 50 år, som søger deres eneste ene eller at finde kærlighed igen. Disse sider er som regelt meget brugervenlige og har en god kundesupport.

 • Etniske Dating sider - disse sider er skræddersyet til folk der gerne vil date en specifik etnisk baggrund. De er brugbare hvis du gerne vil lære nogle at kende fra en specifik etnisk baggrund, i dit område. Det betyder ikke noget om dine etniske præferencer er halfvejs på den anden side af kloden, etniske dating sider har som regel features der tillader dig at have stemme opkald, med matches som er mange kilometer væk.

 • Voksne Dating Sider - Disse sider er de eneste som viser eksplicit indhold på deres hjemmeside. Disse sider tilbyder features hvor medlemmer kan finde fornøjelse, uden at finde en fysisk partner at være sammen med.

 • Niche Dating sider - Disse sider er for dem som søger en specifik form for dating eller partner. Det kan f.eks være baseret på religion, race eller lign, så som music, veganere, goths eller nudister.

Bemærk venligst at disse kategorier kan blive delt op i mindre kategorier også, som specificerer sig endnu mere end ovenstående.

Hvad du kan forvente når du opretter dig på en dating side

Som nævnt tidligere er online-datingsider så populære i dag, at mange mennesker, uanset alder og køn, der søger dates og forhold, bruger dem. Med dette kan du forvente, at du virkelig kan finde nogen gennem en online datingside.

Datoer og forhold

Dates og forhold

 • Kan jeg virkelig finde en date gennem en online dating side?

Online-dating kan være en sjov rejse for singler, der er på udkig efter en date, der til sidst kan føre til et forhold. Når du har valgt den rigtige datingside til dig og oprettet en profil, vil matchanbefalingerne sværme op på din skærm. Er tanken om muligheden for, at en af disse matches faktisk kan være den, du leder efter, ikke spændende?

 • Behøver jeg at gøre noget for at finde en date på online dating sider?

Du skal stadig udfylde din profil og gøre den interessant - sådan tiltrækker du matches. Du skal også tage kontakt med andre medlemmer og føre en samtale. Datingsider er platforme, hvor du kan møde andre mennesker, men det er stadig op til dig at opbygge forholdet. Ingen grund til bekymring, brugerne af online-datingsider leder nemlig efter det samme som du leder efter.

Brugere af online dating sider

 • Hvem bruger online dating sider?

En stor del af medlemsbasen for de fleste datingsider er singler mellem 25 og 34 år. Ikke desto mindre andre aldersgrupper er også til stede. Ligegyldigt hvor gammel du er, kan du stadig finde din retmæssige match, der er inden for din aldersgruppe på ethvert datingside. Alle former for mennesker danner forskellige erhverv bruger dating steder også. Du kan finde akademikere, forretningsfolk, læger, advokater, studerende, alle slags job. De fleste brugere angive i deres profil, hvad de laver til dagling. Hvis du er ude efter en bestemt type person, giver niche-datingsider en meget skræddersyet medlemsbase afhængigt af hvad niche, de har catering til.

 • Køns Fordelingen på Online Dating sider

Du kan finde personer fra alle køn på forskellige dateringer sites. Og det er dog en kendsgerning, at der er flere mandlige brugere, der bruger dem. De fleste datingsider har flere mandlige medlemmer, men alligevel er der også steder, der har endda køn proportioner. Dette er godt for kvinder, da der er flere mænd at vælge fra! Mens hvad angår mænd, selvom konkurrencen kan være ganske stærk, er jeg sikker på at du stadig kommer til at møde nogen - mest især hvis du medbringer dit A-game!

Tips til brugere af Dating Sider

Hvis det er din første gang, du prøver online-dating eller bare vil opdatere, hvad du allerede ved om det, har DatingScout samlet nogle tips til dig for at gøre din online dating rejse sjov, let og spændende.

1. Prøv forskellige dating sider for at finde ud af hvilke der virker bedst for dig

Datingsider findes i forskellige kategorier. Hvis du er stille usikker på, hvilken type forhold og oplevelse du vil have, hvorfor ikke prøve forskellige mærker og typer for at bestemme, hvilken der får dit hjerte til at flagre og begejstret? Tilmelding er gratis, så du har virkelig ikke noget at gøre tab her!

Du kan gennemse vores anmeldelser fra vores forskellige kategorier og vælg hvilke datingsider, du gerne vil prøve. Vi kan hjælpe dig med at vælge et datingside, der er sikkert, ægte og troværdig. Vores anmeldelser er ærlige, grundige og komplet fra tilmeldingsprocessen frem til medlemskab koste.

2. Gennemfør din profil grundigt

Efter tilmelding på dit / de valgte datingside(r), den næste ting at gøre er at opbygge din profil. Der er to sektioner du må ikke lade være tom:

 • Profil Billeder - billeder er vigtigt for at få likes og matches. Lad os indse det, udseende er den første ting, som andre personer lægge mærke til og blive tiltrukket af. Nogle dating websteder kræver ikke (men opfordrer) at deres medlemmer uploader et.

Tip # 1:Hvis du forventer at få noget ud af en datingside, er det virkelig bedst at have mindst et billede i dit galleri. Jo flere billeder, du uploader, jo større er chancen for, at du får beskeder, bare fordi de ved, at du er en rigtig person.

Tip # 2: Vælg et profilbillede, der fremhæver den bedste vinkel på dit ansigt - en hvor du føler dig mest selvsikker og smuk. Brug ikke et foto, der er photoshoppet, desuden et foto, der ikke er dit!

Tip # 3: Upload fotos af dig selv, hvor du gør noget som du brænder for. Dette kan hjælpe med at vise din personlighed, som andre brugere kan se, hvis du er inden for den samme bølgelængde som dem. Også, når det viser det du elsker det eller det du laver, tiltrækkes folk naturligvis til dig.

 • Profil Information - hvilke udseende du tiltrækkes af, samt personligheder. Når du har fanget opmærksomheden af et ande medlem, vil det næste de tjekker være om du har samme interesser som dem.

Tip # 1: Fyld din profil med interessante og ærlige svar. Fremhæv din personlighed gennem ord - disse kunne være gode samtale startere.

Tip # 2: De fleste dating-websteder giver brugerne mulighed for at angive, hvad det nøjagtigt er som de leder efter, om det er typen af forhold eller de træk, de leder efter i et match. Fyld denne ud, da det kan spare tid, når du interagerer med brugere.

Tip # 3: Forsøg ikke at være en person, som du ikke er. Vær dig selv!

Tag kontakt

3. Tag kontakt til aktive brugere

Det er bedst at interagere med profiler, der har mindst to fotos eller væsentlig- skriftlige profiloplysninger. Disse profiler viser, at brugeren ser alvorligt på at bruge dating websted. Hvis hans eller hendes fotogalleri og profil er fyldt med meget indhold, kan du bestemt forvente, at brugeren er reel og ægte. Mennesker, der ikke tager sig tid til at lave deres profil er der for at lure, observere eller gå med uanset hvad der sker.

Tip # 1: Ikke autentiske profiler
Lad vær med at interagere med profiler, der bruger berømthed eller stock fotos. De fleste dating-websteder forbyder brugere, der bruger dem, men nogle dating-websteder er ligeglad med profilernes autenticitet.

Tip # 2: Tjek sidste login
Hvis det er tilgængeligt, så tjek hvornår brugeren sidst var logged ind. Nogle dating sider viser enda nummeret på hvor mange online brugere som er aktive lige nu.

Tip # 3: Søge funktion og Favorit lister
Brug søge funktionerne til at finde interesante profiler og hvis du ikke er klar til at interagere med dem, kan du gemme deres profil på din favorit liste. Fleste dating sider har denne funktion.

4. Mål din online forbindelse med dine matches

Du kan føle, hvis du har en spirende forbindelse med nogle af dine matches gennem samtale. Ved det første udveksling af meddelelser, ville du vide, om personen er nogen, du har det godt med at tale med.

Tip # 1: Hav en samtale

Stil spørgsmål, udveksl historier, byt billeder, find sociale medie bevis på at profilen er autentisk.

Tip # 2: Vent ikke for længe med at mødes ansigt til ansigt

Det er bedst at ikke vente for længe, før man møder nogen ansigt til ansigt for at undgå skuffelser og spilder tid på at kende nogen online, som du ikke har kemi med fysisk. Så sæt en dato! Når du har lyst til at tjekke jeres forbindelse så tøv ikke for længe.

Tip # 3: Vær klar omkring dine intentione

Før du beslutter dig for at mødes, skal du angive nogle forventninger som hvad der er grunden til dit møde. Det kan være svært, hvis i begge vil noget forskelligt (dvs. man synes, det er en seriøs date, mens ens match bare ønsker et engangsknald).

5. Hav din date et offentligt sted

Hav din date et offentligt sted

Ved de første dates skal du acceptere at have det på et offentligt sted - muligvis en park, en kaffebar eller et sted hvor der er en mange andre mennesker. Selvom du tror, du har lært omkring den anden person gennem udvekslede beskeder, at mødes ansigt til ansigt er anderledes. Hvorfor? Fordi du aldrig kan være det 100% sikker på, at de møder dine forventninger, og du vil gerne finde ud af deres intentioner før du lader dem komme ind i dit hjem eller deres.

Første dates kan være nervepirrende, men det bringer også meget spænding! Du behøver ikke rigtig planlægge noget stort. Hvis du har brug for første date ideer, vi har dig dækket! Førstehåndsindtryk betyder også noget, så sørg for at gøre et godt førsteindtryk!

6. Vær opmærksom på fup konti

Der er brugere, der kan lide at bedrage andre medlemmer. Så nummer én regel, når man møder nogen online, er at aldrig videregive nogen af dine personlige oplysninger såsom din adresse, adgangskode til noget, og vigtigst af alt, din kreditkortoplysninger. Når nogen beder dig om disse detaljer, betyder det, at han eller hun kun er efter dine penge.

Falske / Fup dating sider

Der er også datingsider, der er bygget til at svindle deres medlemmer. De lokker dig med meddelelser og andre kontaktfunktioner, der er låst for premiummedlemmer. For eksempel, lige efter at du har tilmeldt dig en datingside, selv uden et profilbillede får du allerede et par likes og beskeder på under en time. Men selvfølgelig, du skulle betale for at se dem eller svare på medlemmer, der har sendt dig beskeder.

Et stort antal likes og en indbakke der blomstrer med beskeder på under 24 timer er typisk indikatorer for, at den bestemte datingside er et fiduswebsted.

7. Flirt og hav det sjovt

Online-datingsider gør det spændende at møde nye mennesker. Send et like og en besked, til den du virkelig finder tiltrækkende. Det, der er godt ved online-dating, er det dig har virkelig intet at tabe, når du tager dit flirte game ud på en køretur. Brugen af dating

sider tillader dig at være selvsikker og flirtende, uden byrden ved at holde kontakten til alle du flirter med.

Hvis du ikke er interesseret eller har mistet interessen, så kan du altid fortælle dem sandheden omkring dine følelser! Distancen gør det lettere at være ærlig. Bare slå dig løs og hav det sjovt!

Er Premium Medlemsskab Pengene Værd?

De fleste dating-websteder tilbyder premiummedlemskabs abonnementer. Disse abonnementer tillader medlemmer at have adgang til eksklusive funktioner, der normalt er relevante for at skabe kontakt med andre medlemmer af datingsiden. De begrænsninger der er af et standard gratis medlemskab og omfanget af premium-funktioner varierer fra datingsider til datingsider.

Premium Membership Benefits

Hvorfor få et premiums medlemsskab?

Nogle datingsider, især dem, der søger seriøst forhold begrænser al deres kontakt fuldstændigt og funktionerne er kun tilgængelige for premiummedlemmer. Årsagen til dette er at de ønsker, at alle deres medlemmer skal være ægte og også til fremme ægte interaktioner mellem deres medlemmer.

At få premium-medlemskab giver dig adgang til funktioner, der er eksklusive for premiumbetalende medlemmer. De fleste datingsider, især hæderlige, laver normalt produktive funktioner eksklusive for premiumabonnenter. Så hvis du virkelig ønsker at få noget ud af en datingside, så er det bedst at benytte et premiummedlemskab.

Selvom nogle dating-websteder har et dyrt premiumsmedlemskab, skal du huske, at jo højere premiumsmedlemskabet er, jo mere autentiske profiler er der på datingsiden. Normale datingsider der har stejle priser, har garantier for, at du finder dit perfekte match inden for en bestemt tid, ellers giver de din pengene tilbage eller en anden medlemskabspakke gratis.

Premium-medlemskab, der tilbydes på datingsider, tillader det sikrere online dating, fordi ikke bare nogen som helst kan sende dig beskeder. Du kan forvente, at du ikke får uopfordret og svindelanmodninger.

Hvis du er seriøs i at lede efter kærlighed gennem en online dating side, er et premiummedlemskabs abonnement noget der ville gøre vidundere for dig. Med fleksibiliteten i varigheden af dit abonnement, ville du ikke har brug for at forpligte for meget tid og penge til en dating side. Du har friheden til at kontrollere, hvor meget du ønsker at investere i at finde dit livs kærlighed.

Hvor meget koster et premiums medlemsskab?

Omkostningerne ved at have et premiummedlemskab adskiller sig også for hvert datingside mærke. Det, de har til fælles, er det deres premiumabonnement tilbydes i forskellige varighedspakker.

Datingsider tilbyder normalt pakker på 1, 3, 6 og 12 måneder. Rabatter bliver større, jo længere premium abonnementet er. Nogle steder har et tilbud på 1 uge at videreføre give deres medlemmer fleksibiliteten til at trække sig ud af datingsiden, hvis det viser sig, at det bestemte sted ikke er noget for dem. Dette tillader medlemmer at ikke fuldt ud forpligte sig til et medlems fulde pris.

De sidste ord

Online dating kommer med en masse frynsegoder og fordele, og det kan give dig gode ting, hvis du ved, hvor du skal kigge og hvordan du maksimerer dine valgte datingwebsite-funktioner. Internettet har gjort det muligt for online dating scenen til at trives og forbinde enkeltpersoner fra hele verden verden. Derfor bliver datingsider langsomt til norm, når folk vil møde nye mennesker, lave nye venner, eller find en romantisk partner. Gennemse vores brede sortiment af anmeldelser af datingsider og find det perfekte datingside til du! Held og lykke!

DatingSider.dk Autor Chris Pleines
Chris Pleines
Grundlægger af Datingsider.dk og forfatter til Online Dating for Dummies
Chris grundlagde Datingsider.dk for 15 år siden, og i dag er han en af de førende online datingeksperter. Han er medforfatter af Online Dating for Dummies og forfatteren til internettets største online dating-undersøgelse, der analyserer 20 millioner profilbilleder med kunstig intelligens. Han har også optrådt i adskillige tv-interviews og publikationer for at give ekspertrådgivning og tips om online dating.