Badoo
Badoo Tilmelde
Badoo Kontakt
Badoo Profil

Vores anmeldelse

Badoo er et gratis online dating website som blev lanceret i November 2006 af Andrey Andreev, en russisk businessmand. Badoo blev hurtigt berømt gennem Facebook quizzer og spil, før det endelig blev selvstændigt i 2012. Siden sigter efter at differentiere sig fra andre dating sider, ved ikke at bruge termet "Dating side", men kalde det er social netværk med stærk fokus på dating.

Nye medlemmer på Badoo i september 2021 i sammenligning

Her kan du se, hvordan medlemstal på Badoo udvikler sig i forhold til andre

Test LiveJasmin gratis

Medlemsaktivitet på Badoo i september 2021 i sammenligning

Sådan sammenlignes aktive Badoo medlemmer med andre

Test Partner med Niveau gratis

Badoo Medlemsstruktur

Medlemmer
150.000 fra Denmark
Medlemsaktivitet
100.000 aktiv ugentligt
Kønsproportion
35 %
65 %
 • Over 418 millioner brugere over hele verden
 • Mere end 150k brugere i Danmark
 • De fleste af medlemsbasen er sene teenagere til unge voksne
 • Appen anbefales mere til den yngre generation
 • Størstedelen af brugerne kommer fra europæiske lande

Badoo er mere udbredt i den yngre generation, hvilket komplimenterer deres "friskt og hipt" setup og fokuserer mere mod mobildating. På grund af dette, er siden meget lig med Tinder, hvor største del af brugerne blot leder efter afslappet dating, flirter og hookups. Dog har side også en del over 35, som mere leder efter noget seriøst. Ældre medlemmer der l eder efter et forhold vil måske føle sig udenfor med de få match potentialer.

Tilmelding på Badoo

Badoo Tilmelde
 • Grundlæggende oplysninger er nødvendige ved registrering
 • Du skal også linke din konto til andre sociale medier, samt gennemgå telefon verifikation
 • Verificerede brugere vil have en blå markering nederst på deres profilbillede

For at oprette en konto ved Badoo, er du nød til at opgive dit første navn, fødselsdato, by, køn og hvad du søger(Venskab, dates ellerbare at chatte). Du skal også uploade et billede af dig selv, dog kan du springe dette over ved oprettelsesprocessen og gemme det til senere.

Når du har verifiseret din email, kan du nu begynde at bruge siden. I modsætningen til andre dating sider, kræver Badoo ikke at du gennemgår en personlighedstest for at finde matches. Istedet bliver du taget direkte til din profils dashboard.

For at nyde fordelene fuldt ud ved din Badoo-konto skal du have den verificeret. Den e-mail-verifikation, du modtager ved tilmeldingen, er kun det første skridt i processen. Du skal forbinde din Badoo med andre sociale medier, eller bruge din telefon til at bekræfte din identitet. Du kan stadig fortsætte med at bruge Badoo med en ubekræftet konto, men din adgang er begrænset. Verificerede brugere vil have en blå markering nederst på deres profilbillede.

Billeder

Fordi Badoo er en gratis tjeneste, kan alle se brugerprofiler, og billederne er ikke sløret. Selvom du får adgang til dit dashboard efter tilmeldingen, kan du ikke udføre visse opgaver som at øge din popularitet, købe mønter og spille spil, hvis du ikke har uploadet mindst ét billede.

Et godt tip til nye medlemmer af Badoo: Upload ikke et billede af dig selv endnu, hvis du bare vil kigge rundt på siden. Selv om adgang til vigtige dele af webstedet er begrænset til medlemmer uden billeder, når du først uploader et billede, er der en mulighed for at webstedet vil markere dit billede, og du skal verificere, at det er dig.

Webstedet har en streng fotobekræftelsesproces, og hvis du ikke gennemfører det, er du spærret ud af webstedet.
Verifikationsprocessen lyder måske enkelt for de fleste. Webstedet vil give dig et eksempel billede af en mand eller kvinde i visse situationer. Du skal tage et billede af dig selv med det samme sted og sende det til Badoo-holdet. Når de har bekræftet, at du faktisk er den, du siger, at du er, vil den midlertidige lås blive fjernet, og du kan bruge webstedet frit. Men hvis du er en ny bruger, og du bare vil kigge rundt først, uden at forpligte dig til noget, kan indsendelsen af billede virke som en stor forpligtelse allerede.

Kontakt On Badoo

Badoo Kontakt
 • Badoo encounters er en sjov måde at søge efter matches
 • Du kan være vært for en live videostream og tjene følgere
 • At sende beskeder til andre brugere er gratis for alle

Badoo encounters

Badoo encounters er et spil, som brugere spiller for at søge efter matches hurtigt. Denne funktion viser dine matches en efter en, hvor hver visning, viser brugerens billede plus grundlæggende oplysninger som deres navn, alder og hvor mange interesser i har til fælles. Tryk på hjerteikonet (eller 1 på dit tastatur), hvis du er interesseret, eller X-ikonet (2 på dit tastatur), hvis du ikke er. De fleste brugere spiller dette på den hurtige og nemme måde ved at flyve gennem de forskellige muligheder, ligesom Tinders swipe venstre eller højre spil. Men hvis du er omhyggelig, er der links i øverste højre hjørne af hver post, hvor du kan se og dele brugerens profil.Du kan også filtrere spillet for kun at vise drenge eller piger eller brugere af en vis aldersgruppe.

Mennesker i nærheden

Badoos primære søgefunktion, "Mennesker i nærheden" giver brugerne mulighed for at finde andre medlemmer. Du kan filtrere søgningen for kun at vise de konti, der er nye, eller brugere, der aktuelt er online. Bortset fra det er der flere søgefiltre, som du kan bruge til at begrænse resultaterne:

 • Køn
 • Hvad de leder efter (venner, chat, dates)
 • Alder
 • Beliggenhed
 • Afstand væk fra dig

På trods af navnet Mennesker i nærheden handler ikke kun om at søge efter personer tæt på din placering, da du endda kan få resultater fra brugere, der sætter deres placeringer på private, og du kan endda filtrere søgningen for at vise brugere fra en anden by eller stat.

Udvalgte brugere

På det nederste højre hjørne af din profilside, vil du se flere profilbilleder. Dette er billeder fra udvalgte brugere. Du kan få dit billede fremhævet ved at betale med kredits. Du skal blot klikke på et billede for at se brugerens profil. Hvis du er interesseret, kan du sende ham eller hende en besked.

Besked funktionen

Da Badoo dating er en gratis tjeneste, er messaging andre brugere mulige, selv uden at betale for premium-tjenester. Det eneste du skal bruge til at starte en samtale er at uploade et billede af dig selv på hjemmesiden. Når du har et billede, kan du kontakte andre medlemmer på hjemmesiden. Medlemmerne kan dog kun sende op til to meddelelser til brugere, som de ikke har matchet med. Når du har brugt dine to meddelelser, skal de først svare dig, inden du kan sende flere.

Du kan indstille det, så du kan få e-mail og browser meddelelser, når du får en ny besked. Hvis der er en bruger, er du særligt interesseret, og du slår det straks af, du kan gemme dem på din favoritliste. På den anden side, hvis brugeren siger noget offensivt eller upassende, kan du vælge at blokere dem, så de ikke kan kontakte dig yderligere.

Med hensyn til Badoos messaging-funktion giver vi det en 4 ud af 5. Med de fleste begrænsede messaging-tjenester kan brugerne kun besked en anden bruger én gang eller værre, de kan ikke beskrive en person, der ikke har ønsket deres foto tilbage. Med Badoodating får du i det mindste to forsøg på at få opmærksomheden hos den person, du forsøger at beskrive, og hvis de svarer, hæves grænserne for messaging. Selvom dette kan føle sig usikkert og ureguleret for nogle brugere, er messaging et af de vigtigste funktioner i enhver dating site. Når alt kommer til alt, hvis målet er at matche mennesker, er der ingen grund til, at messaging skal gøres ubelejligt.

Badoo Live

Badoo har lige udgivet sin nye funktion kaldet 'Badoo Live'. Dette gør det muligt for medlemmerne at være vært for en levende video stream, som alle Badoo medlemmer kan se og deltage i. Watchers kan give gaver til streamers, som streamers kan bruge til at øge deres popularitet. Streamers på den anden side opfordres til at have et "mål", som de vil gøre, når de når en vis mængde kreditter optjent gennem stream sessionen. Disse mål kan være så enkle som at spise ved hjælp af dine fødder, synge en sang, bare noget ud over det sædvanlige.

Badoo Profilkvalitet

Badoo Profil
 • Badoo har en omfattende fotobekræftelsesproces for at sikre, at en brugers profilbillede er et egentligt billede af sig selv
 • Profilbekræftelsesprocessen kræver, at brugerne forbinder deres konto med deres sociale medier konto eller telefon
 • Brugere kan rapportere mistænkelige konti, og hvis rapporten bliver bekræftet, slettes den pågældende konto

  Profiloplysninger som helhed er dårlige. I modsætning til andre dating sites hvor du besvarer spørgsmål og tager personlighedstest, kan brugerne kun vælge deres interesser fra en enorm liste. Du kan ikke se, hvad deres tanker er om emner vedrørende religion, politik osv.

  For at lokke sine brugere til at sende deres bedste billeder og udfylde deres profiler helt, har de udtænkt et profil scorings system. Jo højere din score er, desto højere er din synlighed for andre brugere syntes godt om dig. For at begynde at modtage bedømmelser fra andre brugere skal du uploade mindst 3 billeder af dig selv. Andre brugere, der ser din profil gennem encounters, kan bedømme din profil.

  Selvom profilscore er beregnet til at bestemme, hvem der er elsket af brugerene af webstedet, er det igen udelukkende ud fra udseende, da brugerne kan bedømme dem bare ved at se på dine billeder, selv uden at udforske din profil.

  Selv med webstedets verifikationsproces, kommer falske profiler på Badoo til overflod. Der er flere artikler skrevet om det på internettet, og vi oplevede det på førstehåndsindtryk da jeg skrev denne anmeldelse. Kun 2-3 minutter efter at have lavet en profil fik vi 4 beskeder fra forskellige kvinder, der ønskede at chatte med os. Dette er meget mistænkeligt, da kontoen lige er blevet oprettet, uden billede og ingen oplysninger om det overhovedet. Bevilget, at webstedet har en funktion, hvor premiummedlemmer kan sende beskeder til nye brugere, så snart de tilmelder sig, selv om vi tvivler på, at folk, der oprigtigt ønsker at møde andre mennesker, ville være okay med bare at sende beskeder til alle, der tilmelder sig tjenesten.

  Ifølge demografi er forholdet mellem mænd og kvinder i Badoo, der dateres tilbage i 2009, 70/30, hvor mænd dominerer stedet. For nylig er tallene vendt og flere og flere kvindelige profiler bliver oprettet på samme, nogle af dem er falske profiler med det formål at bringe flere mennesker ind på hjemmesiden. Husk at profiler kan indstilles, så det kan ses af ikke-medlemmer. Derfor er der flere profiler af kvinder på Badoo med det ene formål at lokke mænd til at deltage i hjemmesiden og møde disse "kvindelige" brugere.

  Alt i alt vurderer vi Badoos profilkvalitet 2 ud af 5. Manglen på profil tilpasning gør det klart, at Badoo dating er et sted for hookups, ikke for seriøse forhold. Webstedet lægger stor vægt på billeder og udseende, samtidig med at man ser bort fra synspunkter og meninger. Ja, du kan vælge interesse, og der er flere felter, hvor du frit kan skrive oplysninger om dig selv, de fleste af disse er forsømt af brugere, fordi de ikke er obligatoriske. Badoo har et omfattende verifikationssystem til billeder, men intet om hvad der er skrevet på din profil. En person, der søger et langsigtet forhold eller ægteskab, får ikke nok værktøjer til at fortælle hvem der er kompatibel med dem eller ej.

  Badoo App

  badoo-mobile-application
  • Designet er organiseret, enkelt og behageligt for øjnene
  • Funktionaliteten er intuitiv og brugervenlig
  • Appen har flere funktioner end webstedets version
  • Badoo app muliggør placering af nærheds matching
  • Mobil app har chatfunktioner og en særlig funktion kaldet 'Bumped into'
  • Få tekniske fejl som manglende evne til at logge ind, sende beskeder og se visse skærme
  • Kan downloades i App Store og Google Play Butik

  En af de største årsager til, at Badoos hjemmeside ser forældet ud er, at virksomheden selv fokuserer mere på sin mobile app. Siden siden er rettet mod nem og hurtig tilslutning, vil mobil være det mest logiske træk. På denne måde kan brugere søge efter mulige venner, chatmates, flirts og engangsknald når som helst, hvor som helst.

  Det er klart, at Badoo har lagt mere indsats i mobilappen sammenlignet med hjemmesiden. Profil layouts er store, i modsætning til browser versionen. Der er også flere funktioner og ting at gøre, så du kan møde flere mennesker på farten.

  Badoo Ægte anmeldelse

  Jeg har brugt Badoo siden 2015. Jeg var et gratis medlem i et år, men opgraderede mit medlemskab til livstidspremium, da jeg ser, at appen går intetsteds men app i det næste årti. Til nu viser det sig at være en meget god investering. Jeg har mødt mange kvinder gennem appen, de fleste søgte efter en afslappet hook up, som jeg var meget åben for. Jeg har også mødt nogle få piger, der var i alvorlig dating. Jeg daterede en gang i 6 måneder, men jeg var nødt til at forlade byen, og vi kunne ikke holde op med LDR. Lige nu ser jeg en kvinde, jeg også mødtes gennem en chance ved appens Encounters-spil. Det var udseende, der oprindeligt bragte os sammen, men vi havde virkelig forbindelse, når vi begyndte at tale. Vi har været datering i en uge, og jeg ved det ikke ... Jeg har bare en rigtig god følelse af det her. - Thomas, 28, Brejning

  Design og brugervenlighed

  Da Badoo er stolt af at være en social medieplatform med fokus på dating, svarer dens layout til andre sociale medier som Facebook. Designet falder dog bagud ved sammenligning. Som tidligere nævnt ser dit profilpanel ud som et rotet rod, og designet er for simpelt. For at være retfærdig er den måde, din profil ser ud, når den ses af andre brugere, lidt bedre, men ikke for meget.

  Med hensyn til tilgængelighed er webstedet brugervenligt. Badoo login er hurtig og nem. Med blot ét klik på en knap, er Badoo logget ind og logget ud nemt. På sidepanelmenuen kan du få adgang til de fleste af webstedets funktioner med et klik med musen. Hvad angår funktioner, du kan få adgang til fra hovedsiden af ​​din profil, er det muligt at savne nogle af dem på grund af layoutets enkelhed. Vigtige dele af din profil skiller sig ikke rigtig ud, da webstedet ikke bruger iøjnefaldende farveskemaer eller skrifttyper.

  Badoo Omkostninger og priser

  Gratis tjenester
  • Brug af søge filtre
  • Gennemse medlemsprofiler
  • Beskeder til premium medlemmer
  • Grundlæggende besked og hurtige flirts
  • Deltag i encounters matchende spil
  • Host en livestream på Badoo Live
  • Kommenterer en live video stream
  • Se, hvem der besøgte din profil
  • Brug 'Lookalikes' specialsøgningsfunktion
  • Bekræft din profil
  ebyrbaserede tjenester
  • Se, hvem kunne lide dig
  • Fremhæv dine beskeder
  • Se hvem der sætter dig på deres favoritliste
  • Fortryd din stemme på matches
  • Gennemse webstedet anonymt
  • Chat med nye brugere først
  • Bliv et fremhævet medlem
  • Send Crush alarmer
  • Forøg din popularitet
  • Giv gaver
  • Aktivér klistermærker
  Varighed / Credits / MønterOmkostningeri alt
  Badoo Kredits
  100 Credits0,15 DKK / Credit15,00 DKK
  220 Credits0,14 DKK / Credit30,00 DKK
  550 Credits0,14 DKK / Credit75,00 DKK
  1.250 Credits0,12 DKK / Credit150,00 DKK
  2.750 Credits0,14 DKK / Credit375,00 DKK
  Badoo Premium
  1 Dag20,99 DKK / Dag20,99 DKK
  1 Uge49,99 DKK / Uge49,99 DKK
  1 Måned174,99 DKK / Måned174,99 DKK
  3 Måneder138,33 DKK / Måned414,99 DKK
  6 Måneder103,17 DKK / Måned619,00 DKK
  Badoo Priser
  Betalingsmuligheder
  • Kreditkort
  • PayPal
  • via Mobiltelefon
  Betaling diskretion
  • Kreditkort trækningen vil vises som Social Online Payments Ltd på konto udtoget.

  Selvom brugerne kan benytte sig af Badoos kernefunktioner gratis, kan de også nyde flere fordele ved at tilmelde sig Badoo's premium-medlemskab. Brugere kan få alt fra et 1-dages premium medlemskab (20,99DKK) til en levetid (medlemskab for livstidspremie tilgængelig på 999DKK)

  Badoo Kredit System

  Badoo bruger kredits som en ibrugtagningsvaluta. Brugere kan købe kredits for at nyde en række frynsegoder, f.eks. Mere synlighed, fjernelse af funktionsbegrænsninger og andet.

  Kredits kan bruges til følgende brugerfordele:

  • Vær den første post, der vises på matchesøgningsresultater * Få dit billede inkluderet i fanebladet featured brugere
  • Din profil vises hyppigere i Badoo Encounters
  • Køb gaver til at fange andre brugeres opmærksomhed
  • Brug emojis og klistermærker i chat * Hæver din Badoo Encounters-kvote
  • Hæver chatkvote til 5
  • Underret brugerne, når du er online

  Du kan indstille systemet til automatisk genopfyldning af dine kreditter, når de går under et bestemt beløb.

  • Livstids premium 999kr

  Særlige funktioner

  For særlige funktioner giver vi Badoo en 3 ud af 5. Fordi det er en hybrid mellem et socialt netværk og et online dating site, har det helt sikkert flere unikke spil og funktioner, som andre hjemmesider ikke har. Den eneste ulempe er, at den kun henvender sig til folk på udkig efter afslappede datoer og hookups, da de fleste engagerer brugere ud fra deres udseende uden at lægge vægt på interesser, synspunkter, intelligens eller personlighed.

  Encounters

  Dette giver dig mulighed for let at kigge efter kampe.

  Profil score

  Dette giver andre brugere mulighed for at bedømme dine billeder. Jo højere din score er, desto mere synlig vil din profil være.

  Lookalikes

  Hvis du kan lide en bestemt brugers udseende, kan du søge efter andre brugere, der ligner dem.

  Besøg

  Kontroller, hvilke brugere der besøgte din profil i Besøg.

  Kan lide

  Du får e-mail og browser meddelelser, når nogen kan lide din profil.

  Foretrukne

  Sæt foretrukne brugere på dine favoritlister. Du kan også se, hvilke brugere der sætter dig på deres.

  Spil og profilfunktioner

  Bortset fra møder er der flere andre spil til rådighed for brugerne:

  Lookalikes

  Ved hjælp af dit foto afgør Badoo, hvilke brugere du ligner. Hvis du finder en bestemt bruger attraktiv, kan du søge efter deres lookalikes, så du kan se andre brugere med lignende funktioner.

  Gaver

  Du kan købe gaver til andre brugere. Ved brug af kreditter kan du sende andre brugere emojis for at få deres opmærksomhed.

  Vores vurdering

  Tilmelding: 3,0 / 5
  Kontakt: 4,0 / 5
  Profilkvalitet: 2,0 / 5
  App: 4,0 / 5
  Ægte anmeldelse: 4,0 / 5

  Redaktørens konklusion

  DatingSider.dk Autor Chris Pleines
  Alt i alt gør Badoo et godt stykke arbejde, der forbinder brugere, som tiltrækkes af hinanden. Med sin Encounters-funktion får du hurtigt matches, på den mest effektive måde. Mens den nye funktion af Badoo hedder Live, tilskynder til mere afslappet aktivitet for medlemmerne. Imidlertid er Badoo måske ikke det bedste for folk, der søger efter en livstidspartner eller et seriøst forhold. Men hvis du leder efter noget mere afslappet og sjovt, vil Badoo helt sikkert være din tid værd.

  Badoo FAQ

  Hvor er Badoo placeret?

  Badoo har kontorer i London (UK), Moscow (Rusland) og Malta.

  Hvad handler Badoo om?

  For at skelne sig fra andre datingwebsteder henviser Badoo til sig selv som et dating-drevet socialmedie site. I modsætning til dating sites bruger Badoo ikke matchende og kompatibilitetsalgoritmer og matcher brugere baseret på afstand og interesser alene.

  Hvad er den bedste side at hente Badoo på?

  Af sikkerhedsmæssige årsager er det bedst at downloade Badoo dating appen gennem legitime kilder som Google Play Butik, Apple Store og Windows butik. Der er websteder, hvor du kan downloade de seneste Badoo Apk-filer, men det er svært at fastslå hvilke downloads der er legitime, og hvilke som vil give din telefon en virus.

  Er Badoo profiler ægte?

  Hvis du ser en blå markering under et brugers foto, betyder det, at de er verificerede brugere, og oftere end ikke, er denne type brugere rigtige. Selvom Badoo har et stramt fotobekræftelsessystem, presser nogle falske profiler stadig gennem revnerne. For kvinder, den sikreste måde at garantere, at den person, du snakker med, er den som de siger, de er, kan du anmode om en selfie gennem chat.

  Hvad er Badoo encounters?

  Encounters er kernen i Badoo-oplevelsen. Billeder af brugere, der matcher dine interesser, vises til dig, og du bestemmer dig for, om du vil møde dem. Du skal blot indstille dine søgekriterier, flip gennem dine valg og se, hvem du kan lide.

  Du kan øge, hvor ofte du vises i Encounters, når andre Badoo-brugere ser på det. Få nogle ekstra flair og se din popularitet stige.

  Hvordan kan jeg finde ud af, hvem der kan lide mig på Badoo?

  Mappen "Liked You" viser dig alle de mennesker, der stemte "Ja", da de så dig i Encounters. Du kan få adgang til din "Liked You" -mappe ved at aktivere Badoo Premium.

  vordan kan jeg finde mine matches på Badoo?

  Dine matches er de mennesker, der stemte 'Ja' for dig og hvem du også kunne lide i encounters. Du kan få adgang til deres profiler direkte fra "Beskeder" for at begynde at chatte og få venner. Så du kan differentiere mellem matches og meddelelser fra brugere, du ikke har matchet med endnu, vil matchesne have et hjerteikon på dem.

  At sende en crush betyder, at du kan lade andre brugere vide, hvor meget du kan lide dem ved at klikke ved siden af ​​deres billede i Encounters.

  Hvad er Crush- funktionen på Badoo?

  At sende et Crush til nogen betyder, at de vil kunne tjekke din profil med det samme, og du kan bruge Credits til at sende Crushes til så mange brugere som du vil! Bemærk, at der ikke er nogen mulighed for at fortryde, når du sender en Crush.

  Hvad er Badoo gaver?

  Gaver er ikoner, der kan købes ved hjælp af Badoo kredits og sendes til andre brugere for at fange deres opmærksomhed. Disse er virtuelle ækvivalenter af ægte gaver, så i stedet for at give en pige blomster kan du købe blomsterklokken i stedet.

  Hvad er Badoo superkræfter?

  Badoo superkræfter er blot et andet navn til Badoo-premium, som giver brugerne særlige frynsegoder, der kan øge deres synlighed og gøre dem mere populære på datingwebstedet.

  Hvad er Badoo hemmelige priser?

  Hemmelige priser er private badges, som brugerne kan få. De er hemmelige, fordi de ikke vises på din konto. Dette er for det meste for at underrette brugere om deres resultater på webstedet. Du kan få priser for at få den højeste profil score og have de fleste forbindelser (de fleste samtaler).

  Hvad er Badoo encounters?

  Encounters fungerer som Tinders stil med speed dating. Matches vises på skærmen en for én og med et museklik eller en swipe, kan du vise din interesse eller afvise matchet, før du flytter til den næste.

  Fandt du ikke dit spørgsmål? Spørg os!

  Stil dit spørgsmål.
  Indtast venligst dit navn.
  Hvor meget er 3+9?*

  Angiv et gyldigt svar.

  Tak for dit spørgsmål. Vi svarer på det så hurtigt som muligt.

  Personlig anbefaling

  Lisa
  Hvilken datingside er det rigtige for dig?

  Få din personlige anbefaling

  Få flere oplysninger…

  Info

  Virksomhed:Badoo Trading Limited
  Adresse:The Broadgate Tower, Third Floor, 20 Primrose Street, London EC2A 2RS