50plusmatch
50plusmatch Registrering
50plusmatch Kontakt
50plusmatch Profil

Vores anmeldelse

50plusmatch er dating for seniorer. For at oprette en profil skal man minimum være fyldt 50 år. Siden forsøger fortrinsvis at tiltrække seniorer, der holder sig i form, og den appellerer både til seniorer, der søger kærligheden, og seniorer, som søger nye bekendtskaber.

Overordnet set leverer siden en rigtig god brugeroplevelse. Det er ingen hemmelighed, at mange af brugerne ikke er helt lige så skarpe til at navigere rundt på internetsider som folk i de yngre generationer.

Derfor er det særligt vigtigt, at en side som 50plusmatch er meget overskuelig, og at det er meget let at finde alt, hvad man skal bruge, og det, synes vi faktisk, er tilfældet.

Med denne anmeldelse er det meningen, at du lettere skal kunne finde ud af om netop denne datingside er noget for dig og, om du har lyst til at kigge dig omkring derinde i jagten på en partner. 50plusmatch.dk er kendt for, at være et sikkert datingsite med en hjælpsom kundeservice. De er meget omhyggelige med hensyn til beskyttelse af privatliv og private oplysninger. Alle profiler bliver valideret manuelt, så man sikrer at alle medlemmer opfylder de betingelser, der gælder for at man kan tilmelde sig.

Nye medlemmer på 50plusmatch i maj 2024 i sammenligning

Her kan du se, hvordan medlemstallene hos 50plusmatch udvikler sig sammenlignet med andre

Test Dating.dk gratis

50plusmatch Medlemsstruktur

Medlemmer
15.000 fra Denmark
Medlemmers aktivitet
5.000 aktive ugentligt
Kønsfordeling
45 %
55 %
 • Populær datingplatform for 50+
 • Nogenlunde lige kønsfordeling
 • De fleste medlemmer er på udkig efter seriøs dating
 • Høj medlemsaktivitet på siden

Kønsfordelingen ligger på omkring 55% mænd og 45% kvinder, hvilket er ret normalt for de fleste større datingplatforme.

50plusmatch.dk er en datingside som er beregnet til dating for mennesker der er over 50 år. Vi har en tese om, at dem, der er over 50 ikke gider spilde tiden, når de leder efter kærligheden. Derfor tænker vi, at de stiller store krav til seriøsiteten af deres dating-platform, og her leverer 50plusmatch rigtig, rigtig fint.

Brugerne holder generelt en rigtig god tone, og langt størstedelen af brugerne er rigtig seriøse i deres jagt på kærligheden og nye venskaber.

Tilmelding på 50plusmatch

50plusmatch Registrering
 • Registreringen er simpel og passer til seniorer
 • Der er mulighed for at tilpasse sin profil
 • Man skal udfylde en personlig brugerformular

Hvis man har lyst til at snuse lidt til 50plusmatch.dk, er det muligt at oprette en gratis profil. Det er let og ikke synderligt tidskrævende.

Når man opretter sig, er der en række oplysninger om en selv, som man skal indtaste. Ydermere er der en række oplysninger om en selv, som man har mulighed for at indtaste, hvis man vil gøre ens profil så nuanceret som muligt.

Vi anbefaler, at du er så grundig som mulig, hvis og når du opretter en profil. Vær dog opmærksom på, at du sagtens kan indtastebsamt ændre i dine profiloplysninger, efter du har oprettet dig. Desto mere nuanceret ens profil er, desto større er chancen for, at dem, der henvender sig, er ens typer, og det er ganske enkelt argumentet for at gøre sig umage med udformningen af ens profil.

Det er, som sagt, gratis at snuse til datingsiden. Det bliver dog først rigtig sjovt, når man opgraderer sit medlemskab til et betalt et. Det er nemlig ikke muligt at kontakte andre medlemmer med et gratis medlemskab.

Som betalt medlem får man adgang til en række sjove funktioner, blandt andet chatten og forskellige quizzer. Det er muligt at indlede en-til-en-samtaler med ethvert andet betalende medlem, og i chatten er der flere forskellige kommunikationsmuligheder.

Tag kontakt på 50plusmatch

50plusmatch Kontakt
 • Chatfunktion
 • At sende beskeder er en betalt funktion
 • Se hvem der besøger din profil, eller hvem der er klar til at chatte
 • Innovative kommunikationsmuligheder

50plusmatch.dk har nemme features som giver dig, hvad du behøver for at tage kontakt med de andre medlemmer. Denne funktion kræver dog, at man køber et VIP-medlemskab.

Søgemulighederne er bedre end de fleste andre dating-sider og du kan specificere dine søgninger, så du kan finde det du leder efter. Søgeresultaterne er vist med et billede, alder, bosted og en lille tekst som fortæller lidt om personen og hvad han/hun søger.

Er du træt af almindelig kedelig chat, som man finder alle steder? Hos 50plusmatch har de varieret det for dig. De har krydret hjemmesiden med nogle utroligt spændende og sjove kommunikationsmuligheder. 50plusmatch indeholder blandt andet en afdeling, hvor man kan teste sin viden og quizze med andre medlemmer. Hvis man er til en god diskussion, så er der også mulighed for det.

På denne dating side kan man diskutere alt fra diverse intellektuelle emner, til hvad der skal på menuen til aftensmaden i aften.

Test 50plusmatch gratis

50plusmatch Profilkvalitet

50plusmatch Profil
 • Indsætte op til 5 billeder
 • Læse meddelelser fra andre medlemmer
 • Skabe din søgeprofil

  Profilerne på 50plusmatch.dk kan tilpasses så meget som du ønsker,. Profiler viser den påkrævede profiltekst, en hurtig liste over de oplysninger, du har svaret på, og et galleri af de billeder, du har uploadet. Det afslører også de interesser, som i begge kan lide og de ting, som man er på udkig efter i en partner.

  Singlerne på 50plusmatch.dk gør generelt rigtig meget ud af deres profilbilleder, tekst og søgekriterier. Folk er generelt gode til at skrive en god detaljeret beskrivelse af sig selv, så man kan danne sig et godt billede af om det er en single man kunne være et godt match med.

  Selve 50plusmatch.dk's side er meget brugervenlig, og interaktiv, f.eks. kan man se hvor mange brugere, der er live samtidig med dig, og du har mulighed for at chatte med de andre medlemmer. Derudover kan man kan se, hvem der har set ens profil og starte en samtale baseret på den umiddelbare interesse.

  50plusmatch App

  50plusmatch-mobile-app
  • Nem og intuitiv app
  • Samme funktioner som i web-versionen
  • Både til iPhone og Android

  Er du ofte på farten? Intet problem. Til den modne single, som altid er på farten er der ingen grund til panik. 50plusmatch.dk fås nemlig også som app til tabletten eller mobilen. Appen kan hentes nemt og hurtig i App Store eller Google play. Med appen har du altid mulighed for at chatte, quizze og diskutere, det er ligegyldigt om du sidder i toget, er ude at handle eller om du går rundt i haven. Der er altid tid til en sød besked, det er der ingen, som har for travlt til.

  50plusmatch Real Life Anmeldelse

  3 dage efter jeg var blevet medlem 50plusmatch, lå der en mail i min "postkasse" fra en dame, som syntes, at der var mange ting i min profil som matchede hendes egen. Vi aftalte at mødes på en cafe i byen, hvor vi fik brunch. Derefter flød snakken bare imellem os, og vi blev enige om, at vi atter måtte ses. Denne gang var det i det snepyntede Tivoli, med rundtur i haven og derefter glögg og æbleskiver, næste gang var vi kulturelle, og var på museum.

  Ind i mellem har vi mailet sammen (meget), og nu er det faktisk dagligt, og vi glæder os meget til vi atter skal ses. Vi har så mange fælles interesser, at det er helt utroligt, som tiden flyver ad sted, når vi sidder over for hinanden. Jeg kan kun unde alle, at de vil få samme oplevelse ved at benytte sig af 50plusmatch, som vi har haft.

  Design og Brugbarhed

  50plusmatch.dk er meget brugervenligt og har et behageligt design, som passer ret godt til tjenestens ældre segment. Det tager ikke mere end et par minutter at oprette en bruger, og så er du i gang med det samme.

  Herefter kan du søge efter personer, som du er interesseret i, du kan se, hvilke begivenheder der bliver afholdt i fremtiden, du kan chatte med andre brugere, du kan deltage i debatter, og du kan skrive til andre profiler.

  Online dating behøver ikke kun bestå af chat-beskeder, hos 50plusmatch kan det være meget mere end blot det. Her skal det nemlig ikke være kedeligt at date.

  50plusmatch Omkostninger og Priser

  Gratis funktioner
  • Kontoregistrering
  • Profilskabelse
  • Søg efter medlemmer
  • Se profiler
  • Test gratis nu
  Premium-funktioner
  • Læse og skrive breve
  • Se alle fotos på profiler
  • Se besøg på din profil
  • Se hvem der viser interesse for dig

  Er 50plusmatch dyrt eller billigt?

  I forhold til andre udbydere er 50plusmatch gennemsnitlig.
  Test gratis nu

  Varighed / Credits / MønterOmkostningerTotal
  1 Måned199,00 DKK / Måned199,00 DKK
  3 Måneder149,00 DKK / Måned447,00 DKK
  6 Måneder99,00 DKK / Måned594,00 DKK
  12 Måneder79,00 DKK / Måned948,00 DKK
  50plusmatch Priser
  Betalingsmuligheder
  • Bankoverførsel
  • Kreditkort
  • Klarna

  Det er, som sagt, gratis at snuse til datingsiden. Det bliver dog først rigtig sjovt, når man opgraderer sit medlemskab til et betalt et. Det er nemlig ikke muligt at kontakte andre medlemmer med et gratis medlemskab.

  Som betalt medlem får man adgang til en række sjove funktioner, blandt andet chatten og forskellige quizzer. Det er muligt at indlede en-til-en-samtaler med ethvert andet betalende medlem, og i chatten er der flere forskellige kommunikationsmuligheder.

  Det er ikke så overraskende muligt at skrive sammen. Men det er også muligt at sende GIFs til hinanden. Hvis du ikke ved det, er GIFs små sjove videoklip – langt de fleste mennesker kommer i rigtig godt humør, når de modtager en GIF.

  Særlige Funktioner

  Vores vurdering

  Tilmelding: 4,0 / 5
  Tag kontakt: 4,5 / 5
  Profilkvalitet: 4,0 / 5
  App: 3,5 / 5
  Real Life Anmeldelse: 4,0 / 5

  Redaktørens konklusion

  DatingSider.dk Autor Chris Pleines
  Chris Pleines
  Grundlægger af Datingsider.dk og forfatter til Online Dating for Dummies
  Hvis du er over 50 år gammel, leder efter en partner eller bare nye venner, så kan vi helt klart anbefale 50plusmatch.dk.Hjemmesiden er troværdig og brugerne er meget aktive med hinanden derinde. Som andre datingsider er det nemt og gratis at oprette en profil, men hvis man vil have alle funktionerne inkluderet, er det nødvendigt at købe et VIP-medlemskab. Siden adskiller sig fra andre sider ved at der lægges vægt på at man også kan være medlem og søge efter venner og ikke alene en kæreste eller sexpartner som datingsider ellers mest er kendt for.Til den modne single, som altid er på farten er der ingen grund til panik. 50plusmatch fås nemlig også som app til tabletten eller mobilen. Appen kan hentes nemt og hurtig i App Store eller Google play. Med appen har du altid mulighed for at chatte, quizze og diskutere, det er ligegyldigt om du sidder i toget, er ude at handle eller om du går rundt i haven. Der er altid tid til en sød besked, det er der ingen, som har for travlt til.
  Test 50plusmatch gratis

  Har du spørgsmål? Spørg os!

  Stil dit spørgsmål.
  Indtast venligst dit navn.
  Hvor meget er 3+9?*

  Angiv et gyldigt svar.

  Tak for dit spørgsmål. Vi vil besvare det så hurtigt som muligt.

  Personlig Anbefaling

  Lisa
  Hvilket datingside er det rigtige for dig?

  Få din personlige anbefaling

  Få mere info…

  Kontaktoplysninger

  Virksomhed:MatchMedia BV
  Adresse:Molenstraat 18 A, 2513 BK Haag, Holland