Få din personlige datinganbefaling

Der er hundredvis af datingsider og tjenester i Danmark - hvordan ved du, hvilket side er for dig? Hvilke sider er bedst egnet til langvarige forhold? På hvilke sider er medlemmerne på udkig efter casual dating? Leder du efter noget specifikt som professionelle, 50+ singler eller kristen dating?

Vi har gennemgået siderne og sparer dig tid ved at anbefale det bedste sted til dig. Bare tag vores test.

Hvilke slags datingsider findes der derude?

Med hundredvis af datingsider derude, er det ganske let at miste overblikket. Ved online dating er det vigtigt at vide, hvad du leder efter, da flere sider og apps hovedsagelig er rettet mod specifikke behov. Så du skal spørge dig selv: "Hvad eller hvem ønsker jeg at finde på en datingside?"

  • Leder du efter et seriøst forhold og den eneste ene? Så skal du tjekke Matchmakers. Her finder du folk med samme tankegang, der også leder efter langvarige forbindelser
  • For flirter, dates og måske mere, er dating apps eller sider til kontakter bedst egnet til dig. •Erotiske eventyr uden commitment? Casual dating stiger i popularitet, også blandt kvinder.
  • Dem, som leder efter en partner af samme køn, kan også finde ham eller hende på disse sider, men der er også tjenester, der er specielt er lavet til lesbiske kvinder og homoseksuelle mænd.
  • Måske er dine behov lidt mere specifikke? Leder du efter en kristen partner eller en partner i hans/hendes gyldne 50'ere?