Zoosk
Zoosk Tilmelding
Zoosk Kontakt
Zoosk Profilkvalitet

Vores anmeldelse

I mere end 12 år med at tilbyde en pålidelig dating app til brugere i mere end 80 lande over hele verden har Zoosk fortsat været et af de foretrukne datingsider. Siden lanceringen har det opnået over 40 millioner singler og rangeret i adskillige lister såsom The Next Big Thing af The Wall Street Journal.

Matchmaker-funktionaliteten, som Zoosk tilbyder på sin datingsplatform, er forskellig fra andre datingsider. Det har det, det kaldes for 'SmartPick' og 'Dating Insights'.

I stedet for at bede deres medlemmer om at gennemføre en personlighedstest på forhånd, lærer Zoosks Behavioural Matchmaking-
teknologi hvert medlem, når de bruger datingsiden. Matchmaking-funktionaliteten SmartPick gør brug af de adfærdsdata, som

teknologien var i stand til at indsamle og matcher dig med en bruger, som de mener ville være perfekt ud fra det. Disse data kan ses på siden 'Datingindsigt', hvis du er nysgerrig efter, hvordan Zoosk ser din adfærd på siden.

Læs vores fulde anmeldelse af Zoosk for at finde ud af, om netop dette datingside er noget for dig.

Nye medlemmer på Zoosk i september 2021 i sammenligning

Her kan du se, hvordan medlemstal på Zoosk udvikler sig i forhold til andre

Test LiveJasmin gratis

Medlemsaktivitet på Zoosk i september 2021 i sammenligning

Sådan sammenlignes aktive Zoosk medlemmer med andre

Test Partner med Niveau gratis

Zoosk Medlemsstruktur

Medlemmer
800.000 fra Denmark
Medlemsaktivitet
10.000 aktiv ugentligt
Kønsproportion
45 %
55 %
 • 40 millioner medlemmer på verdensplan
 • De fleste medlemmer er inden for aldersområdet 25-34
 • Kønsfordelingen er proportionel
 • Medlemsaktiviteten er høj
 • De fleste medlemmer har validerede profiler
 • Flertallet af medlemmer er på udkig efter seriøse dates og langsigtede forhold

Zoosk dating er kendt for sit omfattende netværk af medlemmer, hvor størstedelen kommer fra USA. De fleste medlemmer falder inden for aldersgruppen 25 til 34 år, men der er en god procentdel af medlemmer i alle aldersgrupper. Disse medlemmer bruger ofte siden til at lede efter seriøse dates og langvarige forhold. Med Zoosks store medlemsbase er det meget sandsynligt, at de finder deres match. Faktisk kan Zoosk dating praler af tusinder af succeshistorier om, at deres medlemmer finder deres mand eller kone gennem deres datingside.

Kvinder
Mænd

Aldersfordeling

 • 18-24
 • 25-34
 • 35-44
 • 45-54
 • 55+

Tilmelding på Zoosk

Zoosk Tilmelding
 • Registrering tager 3 til 5 minutter
 • Upload af profilbilleder kan springes over
 • Du kan tilmelde dig via Facebook eller en Google konto
 • Indtast grundlæggende oplysninger om dig selv for at tilmelde dig
 • Profilen kan opsættes på under 10 minutter

Tilmelding hos Zoosk dating er en hurtig og nem proces. Du skal kun udfylde en formular med personlig information, der viser dit køn og kønspræference, fødselsdag, email-adresse og postnummer. Zoosk registrerer en VPN, så du skal tilmelde dig ved hjælp af et postnummer fra det land, hvor du bor.

Når du har angivet dine nødvendige personlige oplysninger, sendes et aktiveringslink til den email-adresse, du har angivet. Når du klikker på det link, kan du allerede frit åbne siden. Din adgang er dog begrænset, medmindre du validerer din konto ved at angive et nummer og indtaste koden, der er sendt til dette nummer. Du vil også blive opfordret til at øge din profils troværdighed ved at forbinde dine Facebook- og Twitter-konti til din Zoosk datingsprofil.

Kontakt On Zoosk

Zoosk Kontakt
 • Afsendelse af beskeder er strengt taget en eksklusiv funktion
 • Du kan sende et smil eller et hjerte gratis
 • Du kan købe digitale gaver og sende dem til andre brugere
 • Der er et chatrum til rådighed

Det kan være en udfordring at kontakte andre Zoosk medlemmer, hvis du ikke er et eksklusivt medlem. Som et gratis medlem kan du kun gennemse profiler og sende flirter. De mennesker, du sender disse flirter til, kan se dem, men hvis de også er et gratis medlem, ville de ikke være i stand til at svare. Det samme gælder digitale gaver. Du kan købe ved hjælp af Zoosk-mønter og sende dem, som du ønsker, men de skal have et eksklusivt medlemskab for at give dig mulighed for at svare.

Zoosk dating tilbyder to slags matchmaking-funktioner. Den første kaldes 'Karrusel', hvor profilforslag vises for dig. Her skal du beslutte, om det er en 'x', 'måske' eller en 'check'. Karrusellen viser to slags forslag: 'Mød' og 'Match'.

Fanen Match er forbundet med Zoosks anden matchmaking-funktion kaldet 'SmartPick'. SmartPick viser dig matchede forslag baseret på din opførsel på siden - de profiler, du ser, dine søgeforespørgsler, de profiler, du sender smil og hjerter til osv.

Zoosk Profilkvalitet

Zoosk Profilkvalitet
 • Profilbilleder er synlige for alle
 • Medlemmer kan komponere en historie
 • Profiler indeholder de digitale gaver, som medlemmerne har modtaget
 • Du kan udfylde dine interesser for forskellige kategorier

  Generelt er kvaliteten af profilerne på Zoosk god. Det er let at se et medlems personlighed bare ved at se på deres interesser, som ethvert medlem frit kan tilgå.

  De fleste profiler er ligetil og komplette, hvilket gør det nemt for dig at afgøre, om den konto, du ser, er et match eller ej. Validering af profilen er også påkrævet på Zoosk - du kan se i profilvisningen, hvordan medlemmerne verificerede deres identitet.

  Med dette er der en garanti for, at den profil, du ser, er ægte. Tilsyneladende er det meget muligt at få rigtige dates.

  Sikkerhed og privatliv

  Selvom der findes forumdiskussioner online, der klager over "falske profiler" på Zoosk, fandt vi ingen. Som nævnt tidligere har Zoosk en streng bekræftelsesproces, der kræves for at alle medlemmer kan fortsætte med at bruge datingsiden.

  Hvis du ikke bekræfter din identitet, deaktiveres du fra at bruge platformen for at finde potentielle kampe. I det tilfælde, hvor du ser en alsk profil, kan du dog nemt rapportere dem til Zoosk-administratorer.

  Hvis du vil rapportere misbrug og / eller blokere et medlem, skal du klikke på knappen 'Rapportér/bloker', som findes i medlemsprofilen. Zoosk dating påtager sig ikke rutinemæssigt screening af medlemmer, men valideringsprocessen kompenserer for dette.

  Zoosk App

  Zoosk App
  • Appen kan downloades på Apple App Store og Google Play Store
  • Mobilappen har det meste af funktionaliteten fra webversionen
  • Tillader hurtigere tilmeldinger
  • Fremmer lettere kontaktfunktioner og kontostyring
  • Speciel funktion for dating-indsigter er ikke tilgængelig
  • Appdesign er optimeret til maksimal mobil brugeroplevelse

  Zoosks mobilapp har de samme funktioner som hjemmesiden. Den eneste ting, der mangler på mobilappen, er funktionen Dating Insights. Da denne funktion viser en masse data, passer den simpelthen ikke i mobilapp-skærmen, eller hvis den gjorde det, ville det være svært at læse.

  Zoosks mobilapp giver en problemfri brugeroplevelse, hvis man er på farten. Alle dens kontakt- og søgefunktioner er let tilgængelige fra ikonerne, der findes i bunden af skærmen. Designet af mobilappen er også enkel - den bruger hovedsageligt farverne blå og grå.

  Det eneste, der er en ulempe med mobilappen, er det sæt annoncer, der undertiden forstyrrer brugeroplevelsen. Hvis du imidlertid får et eksklusivt abonnement, forsvinder disse annoncer automatisk.

  Zoosk Ægte anmeldelse

  ”Jeg søgte efter populære datingsider i USA og stødte på flere Zoosk-anmeldelser. Jeg tilmeldte mig en konto straks, da jeg så, hvor mange medlemmer siden har over hele verden. Så snart jeg udfyldte min profil, bad Zoosk mig om at validere min identitet ved at forbinde mine sociale mediekonti eller verificere mit mobilnummer. Jeg valgte sidstnævnte. Efter at have sendt koden til validering af min konto blev jeg igen opfordret af Zoosk til at øge min profils troværdighed ved at forbinde mine sociale mediekonti. Jeg gjorde netop det, og næsten med det samme skød mine profilvisninger op. Jeg abonnerede på et 3-måneders eksklusivt abonnement for at se, hvem der har set mig og skrive til gæsterne på min profil. Jeg fik svar og var endda i stand til at planlægge nogle dates. Faktisk skal jeg på min tredje date med en af de kvinder, jeg mødte gennem Zoosk. Jeg har en god følelse af, hvor dette forhold går hen, og jeg har Zoosk at takke for det!”

  - Al, 27, KBH

  Brugervenlighed og design


  Zoosk var designet til at give en enkel og ligetil brugeroplevelse til sine medlemmer. Datingplatformen er let at bruge, at selv medlemmer, der er nye til online dates, har ikke noget problem med at bruge alle dens funktioner.

  Alle kontaktfunktioner findes i menuen, der findes på venstre side af siden. Knappen til abonnementet på en eksklusiv konto er lige under denne menu. Alt hvad du har brug for med din profil er på øverste højre side af siden gennem en rullemenu. Der er også et chatikon ved siden af denne menu, der fører dig til chatplatformen. På overskriften er der et klokkeikon, som samler alle dine nylige meddelelser, og en hjerteplatform, der fører dig til nogle betalte specialfunktioner.

  Zoosk kunne tilsyneladende bruge en opgradering til yderligere at appellere til den yngre generation af brugere. Ikke desto mindre er platformen organiseret godt nok til at brugerne kan overse denne mangel på design.

  Zoosk Omkostninger og priser

  Gratis tjenester
  • Kontoregistrering
  • Profilskabelse
  • Send smil og hjerter
  • Adgang til Karrusel
  • Se hele profiler
  ebyrbaserede tjenester
  • Send beskeder
  • Fuld adgang til SmartPicks
  • Gennemse inkognitotilstand
  • Brug chatfunktionen
  • Se hvem der kan lide dig

  Er Zoosk dyrt eller billigt?

  Sammenlignet med andre udbydere er Zoosk gennemsnitlig.

  Varighed / Credits / MønterOmkostningeri alt
  Månedligt Medlemskab
  1 Måned190,00 kr. / Måned190,00 kr.
  3 Måneder135,00 kr. / Måned405,00 kr.
  6 Måneder95,00 kr. / Måned570,00 kr.
  Mønter
  180 Mønter0,77 kr. / Mønt139,00 kr.
  480 Mønter0,58 kr. / Mønt278,00 kr.
  1.800 Mønter0,39 kr. / Mønt695,00 kr.
  Zoosk Priser
  Betalingsmuligheder
  • Kreditkort
  • Dreditkort
  • PayPal

  Særlige funktioner

  Karrusel

  Karrusel er Zoosks primære matchmaking-funktion. Det viser Zoosk-medlemmer gennem en roulette, som du kan sende flirter til eller springe over, hvis du ikke er interesseret.

  SmartPick™ Introductions via Behavioral Matchmaking™

  Når du gør ting som f.eks. at sende en besked, acceptere en forbindelse eller udtrykke interesse for nogen, lærer Zoosks Behavioral Matchmaking™ motor mere om dine præferencer. Zoosk bruger derefter disse oplysninger til at hjælpe dig med at introducere dig til andre brugere, som de tror, du vil være interesseret i.

  Jo mere du bruger Zoosk, jo mere information har det til at hjælpe med at anbefale bedre matchninger og SmartPick™ introduktioner. Sørg for at svare før tiden løber ud, ellers forsvinder din SmartPick™ introduktion.

  Bekendtskaber

  Hvis du tilføjer nogen som en forbindelse, kan han eller hende vide, at du er interesseret i dem. Når du sender et smil eller et hjerte, og de reagerer tilbage, bliver de automatisk en forbindelse. Mærkning af nogen som en forbindelse er som at sætte dem på din 'Foretrukne' liste.

  Supersend

  Supersend giver dig mulighed for at sende en flirtende besked til mange mennesker på én gang. Zoosk giver dig nogle forudskrevne beskeder, så du ikke behøver at tænke over, hvad du skal sige.

  Boost

  Boost øger din synlighed for at oprette endnu flere forbindelser. Det er en fantastisk måde at blive bemærket af andre Zoosk medlemmer, men det er en betalt funktion.

  Vores vurdering

  Tilmelding: 4,5 / 5
  Kontakt: 3,5 / 5
  Profilkvalitet: 3,0 / 5
  App: 4,0 / 5
  Ægte anmeldelse: 4,0 / 5

  Redaktørens konklusion

  DatingSider.dk Autor Chris Pleines
  Zoosk er et fremragende valg for moderne singler, der ønsker at intensivere deres dating. Sidenkan prale af en masse succeshistorier fra ægte brugere, der endte i alteret. Brugeroplevelsen er enkel og ligetil, som du har læst i denne komplette anmeldelse af Zoosk. Og på grund af Zoosks strenge kontovalidering er du sikker på, at du interagerer med en rigtig person. Så uanset om du er ny inden for online dating eller en ekspert dater, kan du muligvis finde den du leder efter på Zoosks enorme netværk.

  Zoosk FAQ

  Fakta

  Hvem ejer Zoosk?

  Zoosk ejes af Zoosk, Inc. og findes i San Francisco, Californien, USA.

  Hvornår blev Zoosk grundlagt?

  Zoosk blev grundlagt i 2007.

  Medlemskab

  Hvem kan tilmelde sig Zoosk?

  Alle over 18 år kan tilmelde sig Zoosk.

  Hvordan tilmelder jeg mig Zoosk?

  Du kan tilmelde dig Zoosk ved at udfylde en formular eller ved at tilmelde dig via din Facebook- eller Google-konto.

  Tilbyder Zoosk eksklusive medlemskaber?

  Zoosk har eksklusivt medlemskab, der tilbydes i tre forskellige pakkevarigheder.

  Kan jeg annullere mit medlemskab når som helst?

  Ja, du kan annullere dit Zoosk abonnement når som helst gennem dine Kontoindstillinger. Du kan stadig bruge Zoosks eksklusive funktioner, indtil din faktureringscyklus er slut.

  Refunderer Zoosk for ubrugt tid?

  Desværre refunderer Zoosk ikke under ingen omstændigheder.

  Skal jeg bekræfte min konto?

  Zoosk kræver, at alle sine medlemmer gennemgår en profilverifikation. Du kan bekræfte din konto ved at forbinde dine sociale mediekonti eller ved at angive dit mobilnummer.

  Brugervenlighed

  Hvad er Zoosks Dating Insights?

  Dating Insights er en rapport om alle dine dating interaktioner og opførsel på datingsiden.

  Hvad er Zoosks SmartPick Technology?

  SmartPick Technology anbefaler bedre matches til dig ved at analysere din adfærd på datingsiden.

  Hvordan søger jeg efter potentielle matches på Zoosk?

  Du kan enten bruge Carousel funktionen, der er Zoosks roulette-agtige matchning eller ved at søge efter online brugere på søgefanen.

  Hvorfor kan jeg ikke sende beskeder til mine matches på Zoosk?

  Meddelelse af andre brugere er kun en betalt funktion.

  Sikkerhed

  Er Zoosk sikkert?

  Som med andre datingsider forventes brugere af Zoosk at holde sig på vagt over for svigagtige brugere og svindel.

  Hvordan rapporterer og blokerer jeg en voldelig bruger?

  Du kan rapportere og/eller blokere en voldelig Zoosk-bruger ved at klikke på knappen 'Rapport/bloker', som findes på hans eller hendes profil.

  Hvordan deaktiverer jeg min Zoosk konto?

  Gå til dine kontoindstillinger, vælg 'Kontostatus', og klik på rediger. Der finder du muligheden for at deaktivere din profil.

  Fandt du ikke dit spørgsmål? Spørg os!

  Stil dit spørgsmål.
  Indtast venligst dit navn.
  Hvor meget er 3+9?*

  Angiv et gyldigt svar.

  Tak for dit spørgsmål. Vi svarer på det så hurtigt som muligt.

  Personlig anbefaling

  Lisa
  Hvilken datingside er det rigtige for dig?

  Få din personlige anbefaling

  Få flere oplysninger…

  Info

  Virksomhed:Zoosk Inc.
  Adresse:3300 N. Ashton Blvd, Suite 240 Lehi, UT 84043 USA
  E-Mail:support@zoosk.com