Bumble
Bumble Tilmelding
Bumble Kontakt
Bumble Profil

Vores anmeldelse

Bumble er en online dating-app, som er udviklet i 2014 af Whitney Wolfe, en tidligere Tinder-medarbejder. Som sådan har de to apps en masse ting til fælles bortset fra en stor forskel - i Bumble har kvinderne kontrollen. Når der er et match, får kvinder mulighed for at skrive til mændene først, hvorefter mændene svarer, hvis de er interesseret.

Bumble Mag:

Bumble har for nylig lanceret sit nye offline publikationsprojekt kaldet Bumble mag. Dette magasin distribueres offline, og alle i USA kan få en kopi gratis, når du anmoder om det via appen. Dette magasin har forskellige sektioner, der taler om venskab, dating og forretning.

Nye medlemmer på Bumble i september 2021 i sammenligning

Her kan du se, hvordan medlemstal på Bumble udvikler sig i forhold til andre

Test LiveJasmin gratis

Medlemsaktivitet på Bumble i september 2021 i sammenligning

Sådan sammenlignes aktive Bumble medlemmer med andre

Test Partner med Niveau gratis

Bumble Medlemsstruktur

Medlemmer
260.000 fra Denmark
Medlemsaktivitet
25.000 aktiv ugentligt
Kønsproportion
50 %
50 %
 • Over 900.000 besøg per måned over hele verden
 • 450.000 besøg per måned

Som en dating-app, der sætter kvinder i kontrol, er det en overraskelse, at forholdet mellem mænd og kvinder på siden er 50-50. Hvis du sammenligner antallet af forlovelser og bryllupper, som er opstået gennem en Bumble-samtale, med antallet af medlemmer, det i øjeblikket har, er chancen for at finde en partner i hele livet vanskelig på denne datingplatform. Sidens målgruppe er sandsynligvis mænd og kvinder, der leder efter casual dates eller hookups.

Tilmelding på Bumble

Bumble Tilmelding
 • Brugere kan registrere sig ved hjælp af deres telefonnummer eller Facebook-konto
 • Du behøver ikke at give personlige oplysninger, da appen importerer alle oplysninger direkte fra din Facebook-profil
 • Det tager kun 1-2 minutter at oprette din konto
 • Du får straks forslag til matches, når du har linket appen til din Facebook
 • Processen er meget brugervenlig

Tilmeldingsprocessen er meget let, især hvis du allerede har en Facebook-konto. Du behøver ikke engang at give nogen oplysninger, da Bumble tager alle dine Facebook-oplysninger og importerer dem til appen. Før kan du ikke tilmelde dig, hvis du ikke har en Facebook-konto, og mange potentielle brugere har klaget over dette. Bumble har siden da ændret deres regler, og nu kan du tilmelde dig ved hjælp af dit telefonnummer.

Kontakt On Bumble

Bumble Kontakt
 • Siden har ikke en søgemulighed
 • Brugere får kun foreslåede matches baseret på deres præferencer
 • Brugere vil fortsat modtage foreslåede matches, så længe der er nogen, der matcher brugerens præferencer
 • Brugerindstillinger inkluderer: Seksuel præference, aldersgruppe og afstand
 • Det er gratis for alle at sende beskeder til andre brugere
 • Der er et chatrum til rådighed

Bumbles kontaktpolitik er hvad der adskiller det fra andre dating-apps som Tinder. Med Bumble indleder kvinder samtalen. I lighed med Tinders interface får du vist matchforslag, og du swiper til venstre, hvis du ikke er interesseret, og swiper til højre, hvis du er.

Hvis de også har swipet til højre, vil kvinder se, at der er foretaget et match. Nu har hun 24 timer til at sende manden en besked, hvis hun er interesseret. Hvis hun skriver til ham, har han nu yderligere 24 timer til at skrive tilbage. Hvis han svarer på hendes meddelelse, kan de fortsætte med deres samtale frit uden nogen begrænsninger.

For forhold mellem samme køn eller platoniske forhold kan enhver af de to parter først sende beskeder, som den anden part skal svare på, før samtalen kan fortsættes frit. En tidsramme på 24 timer gælder også her. Hvis dette føles begrænsende for dig, og du ønsker en meddelelsesfunktion med mere frihed, kan du tjekke vores kategori for casual dating.

Bumble Profilkvalitet

Bumble Profil
 • Du kan se andre brugeres profilbilleder uden et betalt abonnement
 • Alle billeder, som uploades til din profil er offentlige
 • Alle profiloplysninger er som standard offentlige
 • Falske profiler kan rapporteres af andre brugere
 • Appen importerer oplysninger direkte fra en brugers Facebook-profil, men verificerer ikke for at se, om FB-kontoen er legitim
 • Profilerne er ikke særlig detaljerede
 • Profilinformationen kan ændres senere
 • Profilbilleder er synlige for alle

  Det ser ud til, at siden henvender sig til folk, der leder efter hookups og casual dates, da profilerne ikke engang rummer særlig meget information om en person; kun deres køn, erhverv og uddannelse. Dette er ikke nok oplysninger, hvis du vil vide, om du er interesseret i en person, medmindre alt, hvad der betyder noget for dig, er, hvordan de ser ud.

  Bumble Ægte anmeldelse

  På andre datingsider fik jeg en masse uønsket opmærksomhed i form af uanstændige anmodninger og nogle gange endda nøgenbilleder! Jeg sluttede mig til Bumble, fordi jeg ikke ønskede noget af det. Appen giver mig kun besked til de fyre, jeg er interesseret i. Den eneste ulempe er dog, at profilerne på denne app mangler en del information, så det er svært at se, hvilke der er useriøse, og hvilke der er anstændige fyre baseret på deres udseende alene. Hvis de bare tilføjede mere information på en brugers profilside, ville jeg helt klart elske denne app. - Kvindelig bibliotekarassistent fra København (22)

  Med hensyn til design har Bumble styr på det. Farveskemaerne er smukke uden at være for prangende, og layoutet er enkelt og brugervenligt. Med hver funktion, som kun er et tryk væk, er det meget let at navigere, og også for folk, som ikke er teknisk kyndige.

  Bumble Omkostninger og priser

  Gratis tjenester
  • Profilskabelse
  • Match forslag
  • Chat- og meddelelsestjeneste
  ebyrbaserede tjenester
  • Forlæng forbindelserne i 24 timer
  • Match igen med udløbne forbindelser
  • SuperSwipe
  • Se en liste over personer, der allerede har swipet til højre

  Er Bumble dyrt eller billigt?

  Sammenlignet med andre udbydere er Bumble gennemsnitlig.

  Varighed / Credits / MønterOmkostningeri alt
  1 Uge75,00 DKK / Uge75,00 DKK
  1 Måned189,00 DKK / Måned189,00 DKK
  3 Måneder116,33 DKK / Måned349,00 DKK
  Bumble App Priser
  Betalingsmuligheder
  • Kreditkort
  • PayPal
  • via Mobiltelefon
  • 999.00 DKK / Livsstid

  I forhold til andre udbydere er Bumble ret gennemsnitlig. BumbleBoost abonnenter får følgende fordele:

  • Beeline - Se en liste over brugere, der allerede har swipet til højre på dit billede, så du ikke behøver at vente.
  • Rematch - være i stand til at matches med forbindelser, der allerede er udløbet
  • BusyBee - Forlæng den 24-timers frist, som Bumble har på dine forbindelser

  På den anden side kan Bumble mønter bruges til at SuperSwipe andre medlemmer. For en mønt kan du tilføje et hjerte til dit sædvanlige swipe, som fortæller den anden part, at du virkelig er interesseret i dem.

  Særlige funktioner

  Selvom Bumble er en gratis online dating-app, kan brugerne bruge penge til specielle funktioner, som kan give dem mere synlighed og popularitet på platformen.

  BumbleBff

  Hvis dating ikke er din type, kan du også bruge siden til at finde venner. Skift fra den almindelige Bumble-tilstand til BumbleBff for at søge efter personer, der kun leder efter platoniske forhold og ikke mere.

  BumbleBizz

  For mennesker, der ikke leder efter personlige forbindelser, men forretningsforbindelser. Det minder lidt om en dating-app-version af LinkedIn. I stedet for at lede efter en date, kan du kigge efter folk til at finansiere din startup, søge efter entreprenører og leverandører, få netværksforbindelser, øge din viden om din niche og få adgang til værdifulde ressourcer til din branche.

  SuperSwipe

  Hvis du vil vise, at du virkelig er interesseret i en person, kan du lave en SuperSwipe, som kan købes ved hjælp af Bumble mønter. SuperSwipe ligner et almindelig swipe til højre, bortset fra at den anden part vil blive underrettet om, at du har betalt for et SuperSwipe for at få deres opmærksomhed. Det betyder, at du virkelig skal kunne lide dem, hvis du bruger penge bare for at få deres opmærksomhed.

  Bumble Hive

  Af og til sponsorerer Bumble begivenheder rigtige begivenheder i form af Bumble hive. Begivenheden er åben for alle Bumble-dating-, BFF- og Bizz-medlemmer, og du kan bruge din Bumble-profil som en indgangsbillet til disse begivenheder. Bumble Hive er en mulighed for medlemmerne til ikke kun at mødes med andre brugere til sjov, venskab, flirter eller dating, men forretningsmindede medlemmer kan også bruge begivenheden til at få potentielle forretningspartnere, investorer og andre forbindelser. Begivenheden har også symposier og konferencer ledet af eksperttalere om forskellige emner, såsom opbygning af din karriere, eller hvordan du lykkes med dine ideer.

  BeeHive

  Bumbles blog, BeeHive, er en fantastisk ressource til alt, hvad der er dating-relateret. Fra guides til hvordan du gør din profil mere tiltalende, til Bumble-opdateringer og begivenhedsmeddelelser. BeeHive har alt hvad du har brug for, for at holde dig opdateret.

  Vores vurdering

  Tilmelding: 3,0 / 5
  Kontakt: 3,0 / 5
  Profilkvalitet: 2,5 / 5
  Ægte anmeldelse: 3,0 / 5

  Redaktørens konklusion

  DatingSider.dk Autor Chris Pleines
  For en app, der angiveligt styrker kvinder, føles eksekveringen en smule flad. Logikken bag det er godt - når kvinder skal tage det første træk beskyttes, de mod uønsket opmærksomhed. Selvom kontrol gives til kvinderne, får de imidlertid ikke tilstrækkelig information til at træffe en ordenlig beslutning. Med appens begrænsede profiloplysninger er det næsten umuligt at sortere de gode medlemmer fra de dårlige, baseret på hvad der er skrevet på deres profil. Appen føles udseendestyret, så det er en god mulighed for folk, der leder efter hookups og casual dates. For dem, som er på udkig efter langvarige forhold, er appen muligvis ikke så effektiv. Hvis du foretrækker en online dating-platform, hvor både mænd og kvinder kan tale frit uden frister eller begrænsende betingelser, kan du se vores Dating Apps kategori for flere valg.

  Bumble FAQ

  Hvornår kom Bumble appen ud?

  Bumble appen blev udgivet i december 2014.

  Hvis Bumble er fokuseret på kvinder, betyder det da, at homoseksuelle mænd ikke kan tilmelde sig siden?

  Homoseksuelle er velkomne på siden, og alle kan være medlem. For homoseksuelle og platoniske forhold kan enhver part indlede samtalen, og den anden part skal svare inden for 24 timer, før forbindelsen udløber.

  Hjælp! Jeg kan ikke finde Bumble appen i Playstore?

  Hvis den ikke vises på Google Play eller Apple Store, er appen sandsynligvis ikke tilgængelig i dit land. For at tjekke det, kan du gå til Bumbles side ved hjælp af din telefons browser og trykke på linket til appens downloadside.

  Hvad er Bumble Hive?

  Bumble Hive er en serie af begivenheder af Bumble. Læs mere om det i vores afsnit om specielle funktioner

  Kan jeg blive medlem af Bumble uden Facebook?

  I øjeblikket accepterer appen kun registreringer via Facebook, så du kan ikke deltage, hvis du ikke har en Facebook-konto.

  Sender Bumble app beskeder til Facebook?

  Selvom Facebook importerer og bruger oplysninger, der stammer fra din Facebook-konto, skrives der ikke noget på dit feed.

  Jeg ønskede ikke at swipe til venstre! Hvordan kan jeg fortryde handlingen?

  For at fortryde din sidste handling, kan du bare ryste din telefon for at gå tilbage. Du kan gå tilbage 3 gange på en gang. Når du er gået tilbage, skal du vente 3 timer før, at du kan gøre det igen.

  Hvordan kan jeg ændre oplysningerne på min Bumble profil?

  Da Bumble kun importerer oplysninger, der findes i din Facebook-profil, skal du ændre dine oplysninger på Facebook selv. Eventuelle ændringer på din Facebook kan tage 24 timer, før de træder i kraft på Bumble.

  Fandt du ikke dit spørgsmål? Spørg os!

  Stil dit spørgsmål.
  Indtast venligst dit navn.
  Hvor meget er 3+9?*

  Angiv et gyldigt svar.

  Tak for dit spørgsmål. Vi svarer på det så hurtigt som muligt.

  Personlig anbefaling

  Lisa
  Hvilken datingside er det rigtige for dig?

  Få din personlige anbefaling

  Få flere oplysninger…